Albert Heijn levert voortaan ook aan huis in Aalst…

‘Albert Heijn Aan Huis’ groeit als kool. Vanaf vandaag levert Albert Heijn ook aan huis in Gent, Leuven, Aalst, de Brabantse Kempen en de rand van Brussel. Daarmee komt de teller op 800.000 huishoudens te staan: een verdubbeling van het levergebied dat vanaf nu verdeeld is over 93 postcodes. In juli 2020 ging de thuisleverdienst van start. De formule is een schot in de roos: de levermomenten lopen elke week steevast vol (dus we maken plaats voor nieuwe). Net als de producten is ook de kost van de thuislevering scherp geprijsd bij Albert Heijn. Die combo van service, kwaliteit, aanbod en prijs wordt door de Vlaming bijzonder gewaardeerd: die riep Albert Heijn uit tot de meest geliefde supermarkt van Vlaanderen (onderzoek GfK).

Gent, Aalst, Leuven, de Brabantse Kempen en de Brusselse rand komen erbij. Dat is goed voor 400.000 extra huishoudens in 59 extra gemeenten. In Gent, Aalst en de Brusselse Rand heeft Albert Heijn performante winkels en is het merk goed gekend. In Boortmeerbeek (Brabantse Kempen) en Leuven is er geen winkel (meer). Terwijl Albert Heijn er de zoektocht naar een geschikt winkelpand verderzet, wordt er alvast een kratje tussen de deur geschoven. Wie in die regio’s woont en graag (opnieuw) bij Albert Heijn winkelt, kan dat vanaf vandaag online doen. Met vriendelijke en tijdige levering aan huis er bovenop.

Bestellen doe je op www.ah.be of via de gloednieuwe Albert Heijn app  Een thuislevering kan al voor een winkelmand vanaf 50 euro . De leverkost is 5 euro, en elke week zijn er gratis leveringsacties zijn bij aankoop van A-merkproducten. De prijzen online zijn gelijk aan de prijzen in de winkel. Je kan je bestelling makkelijk wijzigen als je nog even iets toe wilt voegen

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *