Akoestisch concert ingericht door Kiwanis voor goed doel…

Tijdens het voorbije weekend organiseerde Kiwanis een akoestisch concert met de gebroertjes Wauters. Kris en Koen Wauters van Clouseau brachten een mini concert in de gebouwen van garage valckenier te Aalst, ten voordele van het centrum voor kinderrevalidatie van het UZ in Gent. Ieder jaar worden een aantal activiteiten gedaan waarbij men een kleiner bedrag wegschenkt. Kiwanis is een een service-club die via verschillende events fondsen verzameld ter ondersteuning van diverse sociale doelen. Belangrijk voor hen is dat het sociale doel ten dienste staan van hulpbehoevende kinderen.

Afgelopen weekend veilde men een kunstwerk ten voordele van UZ Gent kinderrevalidatie. Het kunstwerk geschonken door Kiwanis leverde 14.000 euro op. “Zaterdag ll. hebben we samen met Koen en Kris Wauters een mooi event gehad in Garage Valckenier te Aalst,” zegt David Scheerlinck. Het event met Clouseau heeft het potentieel om ons wat meer gekend te maken in de regio Aalst. Een grotere bekendheid kan enkel leiden tot meer deelname aan onze events, meer opbrengsten, en dus meer lokale sociale doelen die geholpen kunnen worden, voegt David Scheerlinck er nog aan toe.

Via Kiwanis heeft men 13.000 euro opgehaald waarmee ze twee aangepaste fietsen konden schenken. Dit was het geval tijdens de jaarlijkse ‘Late Summer Night Dinner’ die plaatsvond in garage Valckenier in Aalst. Het publiek genoot van dit akoestisch mini-concert, dat plaats vond tussen het hoofdmenu en het dessert. Koen en Kris engageerden zich voor een akoestisch concert, georganiseerd door Kiwanis Aalst, ten voordele van kinderrevalidatiecenter UZ Gent.

Over twee werkingsjaren heen verzamelde de service-club Kiwanis  50.000 euro voor dit kinderrevalidatiecenter, naast de steun aan nog verschillende andere lokale sociale doelen.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *