Ajuinen opnieuw in de ban van De Top 053…

Sinds gisteren kan je, net als vorig jaar in dezelfde periode mee bepalen wie dit jaar de ranglijst haalt in alweer een nieuwe uitzending van De Top 053. Op wie je zou kunnen stemmen voor De Top 053? De allereerste ‘Top 053’ kreeg vorig seizoen in het digitale Werfverhaal vorm op basis van maar liefst 2500 unieke inzendingen. De Aalstenaars verkozen toen ‘Pump up the Jam’ tot de absolute nummer één. De wereldhit werd op de voet gevolgd door de kleinkunst van Jan De Wilde met ‘Eerste Sneeuw’. Het brons ging naar die andere Aalsterse dansformatie ‘Natural Born Deejays’ met ‘A good day’.

Voor deze tweede editie starten we weer met een leeg blad en een geüpdatete lijst. Jij bepaalt mee welke artiesten in 2022 mogen pronken op de finale ranglijst van 53 nummers. Op zondag 6 februari kan je het eindresultaat bekijken en beluisteren, thuis of in de Foyer met een hapje en een drankje. De presentatie is opnieuw in handen van Jonas Decleer. Gastsprekers en muzikanten brengen tussendoor live nummers.

Stemmen kan via https://bit.ly/3FrrzKw en dit nog tot en met zaterdag 5 februari. De Top 053 wordt daags nadien live uitgezonden vanuit De Foyer en dit vanaf 17.00 uur. Kijk en luister mee via www.top053.be

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *