Ajoin Music brengt Oilsjt carnaval gratis bij je thuis…

Corona of niet, een jaar zonder carnaval is in Aalst ondenkbaar. Dus zorgt Ajoin Music dit jaar voor een aangepaste veilige Carnaval. Op zondag 14, maandag 15 en dinsdag 16 februari beleef je Oilsjt Carnaval bij je thuis. Het carnavalsgevoel, in je salon of in de keuken. En daar mag gerust een lekker drankje bij. Je moet toch de baan niet op. Verbindend en ontspannend, met een lach en een traan. Alles coronaproof, maar toch met de enige echte Oilsjterse spirit, want die krijgt niemand klein. Drie dagen lang laten we het carnavalsgevoel herleven in onze liveprogramma’s, met gasten, interactiviteit, en veel amusement. Alle grote themas van Aalst Carnaval komen aan bod: de stoet, de prinsen, de voil jeanetten, en de popverbranding. Alles zal te volgen zijn op de 2 FM-frequenties, app, de websites, livestream en Facebook. Meer dan 30 medewerkers zorgen drie dagen lang voor plezier en vertier, in een gezellige live-marathon uitzending met vele gasten.

Zondag 14 februari vanaf 11.00 tot 13.00 uur De Grote Prinsenparade: officiële opening door Prins Yvan, en medewerking van de bekendste prinsen van de afgelopen jaren. 13.00 – 17.30 uur: De stoet en de groepenparade: het beste van de stoetliedjes, met reacties van voorzitters van groepen en bekende carnavalisten. 17.30 tot smorgens: Ajoin Music live in de mix, dj sets van het Ajoin Music team en… de beste djs van Oilsjt, oa Krauker, de Witten, Jonas, en Jefken. FEEST!

Maandag 15 februari vanaf 15.00 uur: Carnaval Gelek As Vroeger! Een hele dag lang, de échte oude carnavalsklassiekers, meezingers, om 18.00 uur De Ajuinenworp, en als afsluiter om 21.00 uur: de Klassiekerkes Top, de Gelek als Vroeger 13, met de Droeige Sossissen.

Dinsdag 16 februari vanaf 15.00 uur: Voil Jeanettendag en ’s avonds popverbranding. Een hele dag lang Voil Jeanettenparade en gasten, aandacht voor de beste verklede Voil Jeanetten onder de luisteraars, de Ajoin Music Top100 in shuffle mode. Om 22.00 uur: Live, de popverbranding!

Alles exclusief op FM 107.8+105.8, en de social media van Ajoin Music.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *