Afterschoolparty met dj-contest en Peter Luts in Ninove…

Cultuurcentrum De Plomblom in Ninove trakteert de Ninoofse jeugd op 22 september op een afterschoolparty met dj-contest om het nieuwe schooljaar te verteren. Voor de organisatie van de fuif slaan ze de handen in elkaar met jeugdraad VOESJ. Gidsen Ninove baten een eetstandje uit, Culture Pub staat klaar om alle bezoekers van drank te voorzien. Deze zomer lanceerde cc De Plomblom een oproep om in te schrijven voor de dj-contest op 22 september. Samen met VOESJ selecteerden ze vijf beloftevolle kandidaten die zullen deelnemen aan de wedstrijd. Dj Ridge, Prisko, Drilling Wolf, Jacques Le Flamand en het duo Arcade beloven het buitentheater in vlam te zetten. Samen met een vakjury beslist het publiek wie van de dj’s de beste set levert en de dj-wedstrijd wint. De dj die het publiek het meest overtuigt, wint de publieksprijs.

Hoofd-dj van de avond is niemand minder dan Peter Luts, bekend van Lasgo, Tomorrowland, Versuz, … Hij brengt de hits met strakke beat waar hij bekend voor staat.

Praktisch: Deze Afterschoolparty gaat dor op vrijdag 22 september, Start om 16.00 uur, eind om 23.00 uur, op het buitentheater ter hoogte van CC De Plomblom, Graanmarkt 12, 9400 Ninove. Dit event is voor iedereen gratis mee te maken. De volledige line-up vindt je terug opwww.ccdeplomblom.org/afterschool. Bij slecht weer verhuist de Afterschoolparty naar de foyer van het CC.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *