Accordeon en viool zijn gestemd op 25 mei in ’t Uilekot…

Voor de liefhebbers van accordeon klanken hebben wij goed nieuws. SANO brengt de fijne klank van akoestische instrumenten: accordeon, viool, stem… Sara Salvérius (accordeon) en Edwin Vanvinckenroye (viool/zang) spelen minimalistische, repetitieve muziek met een sterke melodie en rijke harmonie. Salvérius is accordeoniste en studeerde enkele jaren geleden af aan het conservatorium van Gent bij Philippe Thuriot. Met Wouter Vandenabeele vormt ze reeds jarenlang een duo waarmee ze al vele optredens in binnen- en buitenland heeft gespeeld. Nu komt Sara met een solo-programma naar buiten, eigen muziek, integer, filmisch en bovenal een fris nieuw geluid.

Vanvinckenroye is violist/zanger en groeide op in een gezin dat muziek ademt en houdt van een artisanale cross-over aanpak. ‘All-in-one’: stem, violen (bratch, vedel, viola), melodie, ritme en een performance in een ongebruikelijke combinatie. Voor Edwin spelen de nieuwe ontwikkelingen zich af op het kruispunt waar diverse muziekgenres en kunstvormen samenkomen. Hij leerde de geheimen kennen van de Indische muziek en is een geboren improvisator die zich zowel in alternatieve pop-, ambient-, folk- en wereldmuziekmiddens als een vis in het water voelt.

De deuren gaan open om 19.30 uur. Inkom: 9 euro (leden en klein inkomen: 7 euro). Locatie: Groenlaan 41, Herzele. Info en reserveren: www.uilekot.org

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *