Aalsterse politie zoekt nieuwe collega’s…

De Lokale Politie van Aalst is momenteel op zoek naar drie nieuwe burgercollega’s. Zowel de dienst Strategische analyse als de Data Protection Officier (DPO) zoeken versterking. Maar dit zijn niet de enige plaatsen die open staan. Binnenkort zullen er nog vacatures verschijnen. Zowel voor burgerpersoneel als voor operationele collega’s. De dienst Strategische analyse is verantwoordelijk voor allerlei soorten analyses. Dit kan gaan over analyses van veiligheidsfenomenen, profielanalyses van zowel daders als slachtoffers tot de evaluatie van het veiligheidsbeleid. Hun analyses vormen een signaalfunctie voor andere operationele diensten. De politie is op zoek naar personen met strategisch inzicht en een doeltreffende en doelmatige manier van aanpakken. Verder spelen de medewerkers van dienst Strategische analyse een rol in de verdere digitalisering en automatisering van Politie Aalst.

De DPO werkt overkoepelend voor verschillende politiezones. Voor de DPO en diens rechterhand kent GDPR geen geheimen. Ze waken over een politioneel veiligheidsbeleid voor de bescherming van persoonsgegevens. Ze zorgen voor een gepaste verwerking volgens de gegevensbeschermingswet, de wet op het politieambt en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen op de website via deze link. Daar vinden ze de link naar de vacature en het sollicitatieformulier. Solliciteren kan nog tot midden december.

Politie Aalst werft niet enkel burgercollega’s aan. Binnenkort gaat ze ook nog op zoek naar operationele collega’s. Ze kreeg de goedkeuring om tijdens het huidige zonale veiligheidsplan (tot 2025) nog 40 extra agenten aan te werven, maar er zijn voorlopig weinig kandidaten. Toch hoopt de korpschef binnenkort extra collega’s te kunnen aanwerven en de werking van het korps op volle kracht te laten draaien.

Personen die geïnteresseerd zijn in een job bij de politie, maar hierover eerst meer uitleg wensen, kunnen contact opnemen met de beroepenvoorlichters van Politie Aalst. Hun gegevens zijn te vinden op de website via deze link.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *