Aalsterse bioscopen openen opnieuw de deuren…

Bij Ciné-Aalst staan ze te popelen om de filmliefhebber terug te verwelkomen vanaf 1 juli. De deuren van het ‘Feestpaleis’ en ‘Cinema Palace’ mogen dan terug open mét de nodige voorzorgsmaatregelen weliswaar. Aan de filmliefhebber wordt gevraagd om de tickets zoveel mogelijk online te kopen. ‘U zult zien dat we met genummerde plaatsen werken, dit om de social distancing te garanderen” klinkt het bij Ciné-Aalst. “We raden iedereen bovendien aan om je ticket per ‘bubbel’ te kopen, zo zit je zeker samen. Je vermijdt hierdoor ook een wachtrij aan de kassa. Het online ticket printen hoeft niet, toon dit gerust via de smartphone of tablet aan de ingang. De starturen der films zullen steeds met een half uur verschil geprogrammeerd zijn om de veiligheid zo veel mogelijk te garanderen. Aan onze kassa en de snoepbar wordt gevraag om zoveel mogelijk contactloos te betalen. Er zullen ook duidelijke aanwijzingen zijn om iedereen vlot naar de zaal, toilet of snoepbar te begeleiden.”

“Na de voorstelling is er een duidelijke exit route aangegeven. Onze medewerkers zullen een mondmasker dragen, er zijn plexischermen voorzien aan onze bar, er staan zuilen om de handen te ontsmetten, ook de toiletten en deurklinken zullen op regelmatige basis gereinigd en ontsmet worden.”

“De Ladies nights worden ook hervat. Maar dit exclusief voor de dames met een abonnement. Deze filmavonden zullen doorgaan in bioscoop Palace aan de Bert Van Hoorickstraat 4 tot nader order van de veiligheidsraad. In Palace hebben we namelijk 4 zalen ter beschikking waar we iedereen perfect een plaats kunnen geven per bubbel, met de nodige social distancing.” aldus Ciné-Aalst.

Meer info op: www.cine-aalst.be

Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *