Aalst Geeft VZW organiseert zijn tweede kleding ruilmarkt…

Voor de tweede keer organiseert Aalst Geeft vzw een gratis swishing of beter gezegd in het Nederlands een kleding ruilmarkt. Deze gaat door op zondag 17 september in het Onthaalcomplex van de Keizershallen. Iedereen is er welkom tussen 14.00 en 17.00 uur. Betrap je jezelf er steeds weer op naar diezelfde trui of t-shirt te grijpen? Heb je kleren die je al een tijdje niet meer draagt? Of een absolute miskoop? Bij ons ben je aan het goede adres! Je brengt maximum 6 kledingstukken in goede staat mee die je bij ons stuk voor stuk kan ruilen voor een nieuw favoriete kledingstuk. Zowel vrouwen-, mannen- als kinderkledij is welkom, en ook schoenen en accessoires zijn toegestaan. Vind je niet meteen wat je zoekt? Geen probleem! Er komt de hele namiddag nieuwe kleding binnen. Je kan rustig wachten aan onze bar met democratische prijzen, of advies vragen aan onze styliste.

Kleding ruilen is goedkoop, leuk en duurzaam. Breng daarom alleen kleding binnen die je zelf ook nog zou dragen. Wat breng je dus niet mee: kleding met vlekken, versleten of pluizige kleding, promokledij die je zelf gratis kreeg, badkleding, lingerie of juwelen. De organisatie mag steeds stukken weigeren.

Het Onthaalcomplex vind je op het Keizersplein 21b in Aalst. Tijdens deze Autoloze Zondag is parking Keizershallen steeds bereikbaar, maar met de fiets of te voet ben je zo bij ons. Meer info nodig? Check de Facebook-pagina van Aalst Geeft vzw.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *