20 keramisten voor 20 jaar galerie Pi Kwadraat Erpe-Mere…

Nog net in de vorige eeuw, in het najaar van 1999, opende galerie pi kwadraat de deuren. Een galerie in een dorpje en niet in de stad, is dat wel leefbaar, vroegen velen zich af. Het antwoord is simpel: 20 jaar later bestaat de galerie nog steeds. Van het begin af aan profileerde de galerie zich als een keramiekgalerie. Galeriehouder Paul Yperman, zelf keramist, vond toen al dat keramisten weinig tentoonstellings-mogelijkheden hadden in Vlaanderen en nu is dat nog steeds zo. In de loop van de voorbije 20 jaar hebben talloze keramisten, niet enkel uit Vlaanderen en Nederland, maar ook van over de hele wereld hier een forum gevonden om hun werk aan het publiek te tonen.

Om die 20 jaar te vieren tonen 20 keramisten die in de loop van al die jaren in de galerie tentoongesteld hebben, hun werk. Dat zijn Paula Bastiaansen, Dick Blacquière, Mieke Everaet, Horst Göbbels, Vladimir Groh & Yasuyo Nishida, Hiromi Itabashi, Pavel Knapek, Thérèse Lebrun, Helen Martino, Anima Roos, Mieke Selleslagh, Hein Severijns, Margot Thyssen, Willy Van Bussel, Johan Van Geert, Ann Van Hoey, Marika Vansant, Paul Yperman, Stijn Yperman, Christiane Zeghers

Praktisch: De tentoonstelling loopt van zondag 22 september t.e.m. zondag 13 oktober 2019. Open: elke vrijdag, zaterdag en zondag van 14.00 tot 18.00 uur en na afspraak. Galerij Pi Kwadraat vindt je ter hoogte van de Dorpsstraat 75, te 9420 Erpe-Mere.

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *