10-daagse van de geestelijke gezondheid in Ninove…

Tussen 1 en 10 oktober eerstkomende zet de stad Ninove het belang van een goede geestelijke gezondheid in de kijker met een waaier aan activiteiten. Het doel? Mentaal welbevinden en psychische kwetsbaarheid bespreekbaar maken. We tellen af naar 10 oktober: de internationale dag van de geestelijke gezondheid of ‘World Mental Health Day’. Op die dag willen we bij het brede publiek bewustzijn creëren rond geestelijke gezondheid in het algemeen en rond problemen op het vlak van geestelijke gezondheid in het bijzonder. Dit jaar staat de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid in het teken van ‘kracht’. We hebben allemaal sterktes waar we trots op mogen zijn. Alleen … soms zien we ze niet of lijken ze vanzelfsprekend. Onder het motto ‘samen veerKRACHTig’ nodigen we mensen uit om positief naar zichzelf te kijken, de eigen kracht te ontdekken en elkaar te versterken.

De stad Ninove organiseert in samenwerking met een aantal partners heel wat gratis activiteiten die wij hieronder voor jullie opgelijst hebben.

Zondag 18 september – Warme William op autovrije zondag
Dinsdag 27 september – Soep met babbeltjes.
Dinsdag 4 oktober – Lezing over verslaving.
Dinsdag 4 oktober – Soep met babbeltjes.
Woensdag 5 oktober – Warme William komt naar de Speelotheek.
Donderdag 6 oktober – Netwerkwandeling door Ninove

Info: Alle praktische gegevens over deze en andere activiteiten vind je op de site van het Sociaal Huis en Samen veerkrachtig.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *