The Little Wings brachten spektakel in de lucht…

Afgelopen weekend toonden de leden van ‘The Little Wings’ hun mooiste toestellen en verzorgden de meest uiteenlopende kunstjes met modelvliegtuigen, helikopters en drones. Het talrijk opgekomen publiek was er tijdens deze opendeur Fly-in, getuige van de vliegstunts die er werden vertoond op de terreinen van de club langs de Kambaan in Heldergem. De organisatie had geluk, op Zaterdag bleven ze in de namiddag gespaard van regen, waardoor er massaal veel volk was komen opdagen. Men dacht deze keer ook weer aan de allerkleinsten. Zo was er een groot springkasteel, en op verschillende tijdstippen waren er ook snoepdroppings voorzien. De miniatuurtoestellen gingen regelmatig de lucht in en dropten snoepjes op het vliegveld die de kinderen dan achteraf konden oprapen. De eerste dag werd afgesloten met een gesmaakte barbecue, en een spetterend vuurwerk. De weersomstandigheden hebben er voor gezorgd dat er op Zondag iets minder volk was komen opdagen, maar alles bij elkaar spreekt men toch van een méér dan geslaagde editie, overgoten met spektakel van de bovenste plank.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

1 Reactie op The Little Wings brachten spektakel in de lucht…

 1. Lies van den heurk schreef:

  Het was een zeer geslaagde dag voor ons en de kinderen.

  Er waren vele mooie vliegtuigen en helicopters te zien. De kinderen hebben zich uitgeleeft op het springkasteel en bij het snoepen rapen. De spreker zorgde er dan ook voor dat we een beter beeld kreeg van wat er nu juist gebeurde in de lucht.

  Van een gratis evenemen had ik niet zo een goede organisatie verwacht. Propere gratis toiletten, gratis parking (ondanks de regen behoorlijk berijdbaar). Je had echt het gevoel dat niets teveel was.
  Knap gedaan De little wings hebben er 4 fans bij !!!!!!

  Lies , Bert , lore & jan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *