Stad zoekt nog naar volwaardige jury voor Carnaval 2018…

Stadhuis Aalst versiert carnaval Persregio DenderHeb je een hart voor Carnaval en interesse voor stoet, muziek, show en dans? Dan is dit jouw kans om Carnaval op een andere manier te beleven! De stad Aalst is namelijk op zoek naar juryleden voor de Verkiezing van Prins Carnaval en voor de Carnavalsstoet. Kandidaten kunnen zich voor 5 november kandidaat stellen voor de edities van 2018 én 2019. De stad is op zoek naar 30 juryleden voor de Verkiezing Prins Carnaval en 40 juryleden voor de Carnavalsstoet. Je kunt intekenen voor verkiezing of stoet, of voor beide. Wie zich inschrijft, engageert zich meteen voor 2 jaar. Via lottrekking wordt bepaald wie in de jury mag zetelen. Juryledenmoeten aan een aantal voorwaarden voldoen. je moet minimaal 18 jaar oud zijn, je mag geen politiek mandaat uitoefenen, jij, je partner, of je familie tot de eerste graad mogen al twee jaar geen lid meer zijn van een carnavalsvereniging, of op een andere manier actief zijn in het carnavalsmilieu. je mag geen lid, noch familielid (tot de eerste graad of partner) zijn van de adviesraad Feestcomité ambtenaren (en hun familieleden tot in de eerstegraad of partner) van de organiserende stadsdienst mogen niet deelnemen. Interesse voor carnaval en voor de stoet, show, muziek en dans in uiteraard wél een vereiste.

Geïnteresseerden kunnen het inschrijvingsformulier downloaden op de website www.aalstcarnaval.be. Dat formulier moet volledig ingevuld, ondertekend en voorzien van een foto van de kandidaat, worden opgestuurd naar evenementen@aalst.be of per post naar stad Aalst, Team Cultuur en evenementen, Werf 9, 9300 Aalst. De documenten moeten vóór 5 november in het bezit zijn van de organiserende dienst.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *