Romeos headliners op eerste Ninoofse Parkconcerten 2018…

De Romeos op 11 juli vieringen Aalst Persregio DenderEen druk programma moet de Ninovieter uit zijn kot halen, het staat hier werkelijk niet stil. Afgelopen vrijdag liep de OCMW-site nog vol voor de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Brazilië. Ook het Foodtruck festival aan het Ninoofs stadspark trok de Wettel naar buiten. Dit staat nog tot en met vanavond opgesteld. Meer dan 20 verschillende Foodtrucks bieden je de mogelijkheid, om van hun specialiteiten te komen proeven. Deze namiddag is er ook om 15.00 uur de Big Jump. We springen met zo veel mogelijk mensen in het water om aandacht te vragen voor een propere Dender met groene oevers. Voor alle veiligheid wordt gevraagd aangepast schoeisel mee te brengen.

Op maandag 9 juli is iedereen welkom in het stadspark, voor de eerste in een reeks van vier Parkconcerten. Eerste groep die dit jaar de concerten mag openen zijn Funny key, de sympathieke band bestaande uit bewoners van Schoonderhage. Zij staan al voor de vijfde keer op de affiche, maar ze bewijzen elk jaar opnieuw dat ze qua enthousiasme niet moeten onderdoen voor de allergrootsten uit de muziekwereld. Ze nemen dit jaar ook een zeer bekende special guest mee, die hen tijdens enkele liedjes vergezelt. Benieuwd? Wees er dan van in het begin zeker bij.

Vervolgens is het de beurt aan de dames van Sisters Act. Zangeressen Ann, Eef en Greta van Sisters Act kunnen het als Bad Girls ook zonder mannen(nummers) aan. Ze vullen hun set uitsluitend met covers van diva’s en girl groups. Elk beladen met tonnen ervaring als lead en backing-zangeres zingen deze dames afwisselend solo en close harmony, en mixen ze moeiteloos old skool met modern. Hierna is het de beurt aan onze Ninoofse Voice Sima Heyrat vergezeld door haar live band. Ze is amper 17 jaar, maar schopte het eind 2017 tot in de finale van The Voice. Met een ongelooflijke naturel en indrukwekkende stem heeft ze alles om het te maken. Een lokaal fenomeen dat het nog ver zal schoppen!

Afsluiten doet men met een sirtaki tijdens het optreden van de Romeos. In 2018 is het 15 jaar geleden dat Chris Van Tongelen en Davy Gilles meespeelden in de theatermusical Romeo & Julia. Backstage rijpte het idee van De Romeo’s en moeiteloos konden ze hun gemeenschappelijke kameraad Gunther Levi overtuigen om mee te doen. Het was het begin van een onwaarschijnlijk Romeo’s-avontuur, dat in een stroomversnelling kwam toen ze in het Nederlands begonnen te zingen. Voor deze verjaardag te vieren kwamen ze met heel veel plezier terug naar Ninove om het park aan het dansen te brengen.

Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *