Patrick Caignau serveert hapje en voorgerecht tijdens Tour…

Patrick Caignau uit Outer Persregio DenderDe Ninoofse meesterkok Patrick Caignau van het restaurant DE TAFEL VAN 2 uit Outer bij Ninove serveert in de Parijse pop-up “Rue de la Flandre” een groentehapje en een lekker voorgerechtje, Parijs zal van 5 tot 11 juli 2015 een stukje Vlaams gekleurd zijn.

 

 

Toerisme Vlaanderen opent een Vlaamse straat in de populaire wijk Montmartre. ‘Rue de la Flandre’ is een heuse ‘pop up street’ die Vlaanderen letterlijk en figuurlijk in de etalage zet. De bestaande winkels zullen helemaal worden leeggehaald en worden omgetoverd tot al het moois dat Vlaanderen en zijn deelbestemmingen te bieden heeft. Zo zijn er uiteraard een frietkot en een bierkelder, maar het initiatief wil echter nog meer Vlaamse troeven in de kijker zetten.

Op donderdag 9 juli zullen 3 Belgische meesterkoks een gastronomisch Vlaams gekleurd menu serveren, op het State of the Art Galadiner in de Parijse pop-up “Rue de la Flandre”. Onze Ninoofse meesterkok Patrick Caignau van restaurant DE TAFEL VAN 2 (Outer) zal hier instaan voor het groentehapje en het voorgerecht. Het groentehapje bestaat uit verschillende structuren van rode biet, radijs en quinoa. Het voorgerecht is Patricks interpretatie van tomaat-garnaal. Een unieke kans!

Met deze Vlaamse Straat wil Toerisme Vlaanderen de bestemming Vlaanderen nog meer op de kaart zetten bij de Franse consument én toerist, en hen op een opvallende en aantrekkelijke manier verleiden om een trip naar Vlaanderen te boeken.

Op de meest recente Algemene Vergadering van de Mastercooks of Belgium werd Patrick Caignau opgenomen als nieuw lid. Dit is een erkenning voor zijn jarenlange inzet als professionele ambachtsman met focus op kennis, kwaliteitsproducten en het ecologisch evenwicht, op zoek naar de beste producten van zijn regio en de wereld. De erkenning kwam er ook door de opname van DE TAFEL VAN 2 in de culinaire gids GAULT ET MILLAU in het eerste jaar na opening van het restaurant te Outer.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *