P.R.O.S. twee uur lang live op antenne vanuit De Pastorij…

De Pastorij in feeststemming Persregio DenderNa de aktie in maart 2017 naar het idee van voorzitter Peter Schepens en ondervoorzitter Kirsten Cobbaut waarbij DJ Tim Schipppers en DJ Stef 104 kg paaseieren en chocolade inzamelden en deze bezorgden aan woon- en zorgcentra, Sint-Anna in Haaltert, Sint-Jozef in Haaltert, Klateringen in Ninove, De Pastorij in Denderhoutem en Sint-Vincentius in Aaigem, bezorgden DJ Ron Van Dijck, DJ Tim Schippers en DJ Pieter Van Banden op 27 april de bewoners van zorgcentrum De Pastorij opnieuw een onvergetelijke namiddag. De DJ’s brachten twee uur lang live muziek in de cafetaria van zorgcentrum De Pastorij, en opnieuw konden ze op veel enthousiasme en appreciatie van de bewoners rekenen.

Jarige bewoners werden extra in de bloemetjes gezet en alle bewoners kregen voorafgaandelijk de kans om hun lievelingsmuziek aan de DJ’s van radio PROS door te geven.┬áDe bewoners genoten zichtbaar van de live muziek, er werd gedanst en sommige bewoners waagden zich zelfs aan de polonaise.

Wie graag de sfeer wil herbeleven, kan opnames gemaakt tijdens de live muziek in zorgcentrum De Pastorij beluisteren op 15 mei tussen 14.00 en 15.00 uur. Afstemmen aldus op 105.80 FM of www.radiopros.be is de boodschap!

DJ Ron Van Dijck is lid van het dagelijks bestuur en staat geregeld in voor vervangingen, DJ Tim schippers is elke werkdag te beluisteren in De Ochtendshow van 05.00 tot 09.00 en op zondag in Ontbijtradio van 09.00 tot 12.00 uur, DJ Pieter Van Banden is op zaterdag te beluisteren in Muziekmuseum van 12.00 tot 14.00 uur. Radio PROS Leistraat 5 9450 Heldergem is telefonisch te bereiken via 070 22 22 50 en te beluisteren via 105.80 FM of via www.radiopros.be.

Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

1 Reactie op P.R.O.S. twee uur lang live op antenne vanuit De Pastorij…

  1. coppens geert schreef:

    Zou het mogelijk zijn om die foto van die twee vrouwen met een kriek in hun handen, van in de pastorij, eens door te sturen.

    Mvg. Geert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *