Opbrengst Barca Bère kwistonooi gaat naar vzw Shelter…

Kwistornooi t.v.v vzw Schelter Persregio DenderDat er reeds sinds jaren een heuse kwis-competitie bestaat in café Barca Bère in de Boterstraat in Aalst, is al lang geen geheim meer. 4 divisies, 32 ploegen en een heleboel vragen. Op Woensdag 6 juni jl. namen voor de 8ste maal al deze ploegen het tegen elkaar op tijdens de Algemene Kwis Barca Bère in de Grote Zaal van Halle 13 aan de CarnavalsWerkhallen. De voorbije jaren mochten de organisatoren van de Algemene Kwis Barca Bère bedragen tussen 500 en 1100 euro schenken aan goede doelen met thuisbasis Aalst. Onder andere het Dierenasiel Sint-Hubertus, Mensen Helpen Mensen, Natuurpunt Honegem-Aalst, BiJeVa, Kind & Kankeranimatie en vzw ’t Nest. Algemene Kwis Barca Bere organisatoren Persregio Dender

Dit jaar ging de opbrengst naar  vzw Shelter, een organisatie die jonge meerderjarigen een onderdak aanbiedt hen helpt om op eigen benen te staan en hen begeleidt in het zoeken naar een eigen stek en een job. Er werd maar liefst 790 euro opgehaald.

We geven ook graag even mee dat de Algemene Kwis Barca Bère 2018 gewonnen werd door “De Jawa’s” die voor de gelegenheid hun ploegnaam hadden gewijzigd in “Vzw Shelter”… Wat een leuk toeval!”

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *