Lunch Garden trakteert op extra mosselen tijdens WK…

Mosselen in Lunchgarden Persregio DenderZaterdag supporteren alle Lunchgarden restaurants in België, waaronder ook die in Ninove, mee tijdens en na de match van onze Rode Duivels tegen Engeland. Deze keer pakt de restaurantketen uit met een actie mosselen à volonté!. Een welverdiende plaats in de top 3, dat is toch waar we voor gaan. Wanneer onze Belgische trots, onze Nationale voetbalploeg, aanstaande zaterdag 14 juli de kleine finale speelt, dan wil Lunch Garden, als 100% Belgische restaurantketen, iedereen een hart onder de riem steken en gaat ze voor “3x Belgisch is scheepsrecht”. “Iedereen kan dan extra genieten van een heerlijke Belgische klassieker: mosselen à volonté voor slechts 10 euro + gratis mosselen[1]. Een op en top Belgische actie!”, voegt fervent supporter Annick van Overstraeten, CEO Lunch Garden hieraan toe.

Nu zaterdag 14 juli speelt onze nationale ploeg de kleine finale van het WK voetbal 2018 tegen Engeland, de wedstrijd begint om 16.00 uur. Wat een topprestatie! Lunch Garden verwent alle supporters met mosselen à volonté voor slechts 10 euro. En wanneer België deze kleine finale wint – wat ze zeker verdienen – krijgen de klanten niet alleen zoveel mosselen als ze willen voor 10 euro, maar ook nog gratis mosselen er bovenop tijdens hun volgende bezoek. Want zeg nu zelf, een Belgische overwinning verdient toch een Belgische klassieker als overwinningsmaaltijd. Smakelijk!

De actie is geldig op zaterdag 14 en 15 juli 2018 vanaf 18.00 uur in alle Lunch Garden restaurants overal in België. [1]. Bij winst zaterdag krijgen consumenten bij aankoop van mosselen à volonté aan 10 euro een bon voor een portie gratis mosselen.

(Foto: Lunch Garden)

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Lunch Garden trakteert op extra mosselen tijdens WK…

  1. Cobbaert Kris schreef:

    De wedstrijd zaterdag tegen Engeland begint om 16u

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *