Sport

Welkom op de pagina sport

BK Elite heren en dames in Sint Lievens Houtem…

Redactie : 15 maart 2024 : Sport

Pittig BK-parcours op 23 juni 2024 langs Diepestraat, Klemhoutstraat, Langendries, Hostellerie, Paddestraat, Grotebergestraat, Kruiswaterplein en Lippenhovestraat. Vandaag nog meer »

Reageer»

Mauro Keppens uit Vlierzele wint massasprint in Oordegem…

Redactie : 12 maart 2024 : Sport

Niet minder dan 121 nieuwelingen kwamen afgezakt naar de zesde ereprijs Willy Boeykens, georganiseerd door Sport en Nering uit Oordegem. Met deze wedstrijd opende Sport en meer »

Reageer»

Lede heeft zijn sportpersoonlijkheden gehuldigd…

Redactie : 11 maart 2024 : Sport

Vrijdag 8 maart huldigde het Lokaal bestuur van de gemeente Lede tal van individuele kampioenen. Op advies van de sportraad verkoos het Lokaal bestuur ook de Verdienstelijke Ledenaar, meer »

Reageer»

Vlierzelenaar Cedric Keppens knap derde in Nokere Koerse UCI voor junioren…

Redactie : 11 maart 2024 : Sport

Gisteren stond de internationale klassieker Nokere Koerse UCI voor junioren op het programma met aankomst op de legendarische Nokereberg.  Met een internationale meer »

Reageer»

The Outsider Aalst lanceert eerste editie van Dendertrophy…

Redactie : 9 maart 2024 : Sport

Op 27 april van dit jaar zal The Outsider Aalst de eerste editie van de Dendertrophy organiseren op en langs de Dender. Dit nieuwe en unieke concept zal teams bestaande uit meer »

Reageer»

Opnieuw toekomstperspectief voor Voetbalclub Eendracht Nieuwerkerken…

Redactie : 8 maart 2024 : Sport

De storm Ciarán liet eind november een spoor van vernieling achter in ons land, waarbij ook Voetbalclub Eendracht Nieuwerkerken niet gespaard bleef. Deze gebeurtenis heeft meer »

Reageer»

Stad zoekt uitbater voor EK Voetbaldorp aan de Abdijkerk…

Redactie : 2 maart 2024 : Sport

De Rode Duivels gaan naar Duitsland, en Ninove supportert mee! Hiervoor wil de stad Ninove – na het grote succes van het WK in 2018 – opnieuw een voetbaldorp creëren, deze editie op meer »

Reageer»

Groen licht voor Denderdal 2.0…

Redactie : 28 februari 2024 : Sport

Op de gemeenteraad van februari in de stad Aalst, kreeg het project Denderdal 2.0 dat zich situeert in deelgemeente Erembodegem groen licht voor de aanstelling van een ontwerpteam. Dit meer »

Reageer»

Haaltert lanceert campagne voor Dorp van de Ronde…

Redactie : 27 februari 2024 : Sport

Op 30 en 31 maart is Haaltert voor de tweede keer fier Dorp van de Ronde. Na de succesvolle editie, de grote opkomst en de talrijke evenementen in Haaltert in 2022, werd het meer »

Reageer»

Gymnasten van ‘Tumblingteam Aalst’ geselecteerd voor E.K. …

Redactie : 27 februari 2024 : Sport

Van 4 tot 7 april eerstkomende zullen de beste tumblers vanuit tal van Europese landen tegen elkaar strijden in Guimaraes, Portugal. De voorbije weken vonden enkele selectiewedstrijden plaats meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.