Sport

Welkom op de pagina sport

AGO Aalst organiseert 5de korfballympics…

Redactie : 29 mei 2017 : Sport

Korfbal voor kinderen Persregio DenderDe sportvereniging AGO Aalst wil het korfbal boeiend houden, en organiseert daarom op woensdag 30 augustus 2017 een korfballympics. Men hoopt op die manier nieuwe spelertjes meer »

Reageer»

Eendracht Aalst stapje dichter bij eerste klasse voetbal…

Redactie : 29 mei 2017 : Sport

Eendracht Aalst haalt het van Luik Persregio DenderMet trainer Tom De Cock promoveert Eendracht Aalst naar eerste amateurliga, ze wonnen gisteren de slotwedstrijd op het veld van FC Luik met 1 – 2. Bij de rust stond het nog 0 – 0 gelijk, maar meer »

Reageer»

Geraardsbergen vraagt dat sporters zich bekend maken…

Redactie : 23 mei 2017 : Sport

Ninove atletiekpiste Parklaan Persregio DenderOp vrijdag 23 juni 2017 huldigen de sportraad en het stadsbestuur van Geraardsbergen hun sportkampioenen. Hiervoor komen de volgende kandidaten in aanmerking. Elke meer »

Reageer»

Eendracht Aalst supporters misnoegd over ticketverkoop…

Redactie : 22 mei 2017 : Sport

eendracht-supporters-aalstEendracht speelt volgende zondag 28 mei in Luik alles of niets voor de promotie naar de Eerste Amateurliga. Voor deze wedstrijd is de combiregeling van kracht. De club betreurt dat meer »

Reageer»

Leerlingen bij prijswinnaars op Kampioenschap Atletiek…

Redactie : 19 mei 2017 : Sport

Leerlingen van het GO! Atheneum Denderleeuw in de prijzen Persregio DenderOp woensdag 17 mei 2017 vielen 2 leerlingen uit het GO! Atheneum van Denderleeuw in de prijzen tijdens de laatste ronde op het SVS Vlaams Kampioenschap Atletiek Indoor te Oordegem. Nathalie Segers uit klas 6 Sociaal-Technische meer »

Reageer»

Muur van Geraardsbergen decor voor Challenge…

Redactie : 14 mei 2017 : Sport

Oudenberg De Muur Geraardsbergen Persregio DenderIn het eerste weekend van juli organiseert de stad Geraardsbergen de eerste editie van Challenge Geraardsbergen, een triatlon over de halve afstand voor individuele atleten of trio’s onder meer »

Reageer»

Spelnamiddag in zwembad De Kleine Dender…

Redactie : 6 mei 2017 : Sport

De Kleine Dender zwembad Ninove Persregio DenderOp woensdag 10 mei is er in zwembad De Kleine Dender een avontuurlijke spelnamiddag voorzien tussen 14.00 en 17.00 uur voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Er wordt een meer »

Reageer»

Wielerliefhebbers aan de start van tweede Valckenier Classic…

Redactie : 2 mei 2017 : Sport

Valckenier Classic tweede editie 2017 Persregio DenderWielerliefhebbers kunnen zich op zondag 14 mei 2017 opnieuw uitleven tijdens de tweede editie van de Valckenier Classic Aalst. Na een eerste geslaagde editie met meteen 1500 deelnemers wordt meer »

Reageer»

Eerste ‘Opdrachtenfietstocht’ door Bicycle Family in Haaltert…

Redactie : 2 mei 2017 : Sport

Fietsen met gezin Persregio DenderIn Haaltert kan je op zondag 7 mei aanstaande deelnemen aan een bewegwijzerde fietstocht van 24 km langsheen de mooiste plekjes van de gemeente zelf. meer »

Reageer»

Lin-de-mans! Lin-de-mans!…

Redactie : 26 april 2017 : Sport

volleybalclub-lindemans-aalst-persregio-denderVanaf vandaag hebben de supporters van Lindemans Aalst nog meer redenen om te juichen op de tribunes, want naamsponsor Lindemans heeft besloten om de samenwerking met meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.