Sport

Welkom op de pagina sport

GP Beeckman – De Caluwé is gewonnen door Jonas Bokeloh…

Redactie : 22 juli 2017 : Sport

Grote prijs Beeckman De Caluwe in Ninove Persregio DenderAfgelopen donderdag werd voor de 75ste keer de Grote Prijs van Beeckman – De Caluwé gereden, van de meer dan 120 vertrekkende renners zijn er op het einde nog iets meer »

Reageer»

Transcontinental Race 3de maal op rij in Geraardsbergen…

Redactie : 19 juli 2017 : Sport

Transcontinental Race in GeraardsbergenVoor het derde jaar op rij start de Transcontinental Race in Geraardsbergen, de stad die dankzij zijn wielermonument de Muur en zijn fietsvriendelijk imago internationale uitstraling meer »

Reageer»

Sportmarkt in Aalst kende veel belangstelling…

Redactie : 3 juli 2017 : Sport

Sportdag op Grote Markt Aalst Persregio DenderWie gisteren in het centrum van Aalst rondliep zal het geweten hebben. Bij het begin van de zomervakantie denk je niet alleen aan solden, maar kon je kennis maken met meer »

Reageer»

Diederick Schelfhout haalt 2de plaats op World Cup Emmen…

Redactie : 3 juli 2017 : Sport

Diederick Schelfhout wielrennen Persregio DenderDe G-wielrenner Diederick Schelfhout (klasse C3) uit Erembodegem behaalde zondag een tweede plaats op de World Cup Para-Cycling in het Nederlandse Emmen. Diederick ontsnapte meer »

Reageer»

Omleiding naar aanleiding van Challenge in Geraardsbergen…

Redactie : 29 juni 2017 : Nieuws, Sport

Challenge Geraardsbergen affiche 2017 Persregio DenderVan vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli 2017 organiseert de stad een volledig sportweekend rond triatlon. Na een testeditie van vorig jaar zal dit jaar op zondag 2 meer »

Reageer»

De vroegere Eneco Tour wordt nu BinckBank Tour…

Redactie : 28 juni 2017 : Sport

BinckBank Tour in Geraardsbergen Persregio DenderBinckBank is de nieuwe hoofdsponsor van het wielergebeuren dat de opvolger van de Eneco Tour is. De ritten vinden dit jaar plaats van 7 tot 13 augustus. De aankomst van de meer »

Reageer»

Nieuwe grasmat doet spelers Eendracht Aalst watertanden…

Redactie : 28 juni 2017 : Sport

Voetbalstadion Eendracht AalstVorige week kwam de firma De Ceuster langs voor een inspectie van het veld en alles verloopt naar wens drie weken na het inzaaien. Vandaag werd het veld bemest, in de tweede meer »

Reageer»

De Muur en Bosberg decor van Omloop Het Nieuwsblad…

Redactie : 28 juni 2017 : Sport

De Muur Geraardsbergen Persregio DenderVolgend jaar krijgt de Omloop Het Nieuwsblad een nieuw parcours. Vanaf Brakel wordt het oude tracé van de Ronde van Vlaanderen gevolgd. In Geraardsbergen is men meer »

Reageer»

TC Velina haalt 2 Oost-Vlaamse titels naar Geraardsbergen…

Redactie : 19 juni 2017 : Sport

Geraardsbergse tennisclub TC Velina Persregio DenderNadat de heren 65 van TC Velina zich afgelopen week tot Oost-Vlaams kampioen kroonden, voegden ook de heren 6 een Oost-Vlaamse titel toe aan het palmares van de Geraardsbergse meer »

Reageer»

Heren 65 TC Velina kampioen Oost-Vlaanderen…

Redactie : 16 juni 2017 : Sport

Heren 65 TC Velina k-Vlaanderen Persregio DenderDe heren 65 van TC Velina behaalden een provinciale titel door een 5-1-overwinning in de afsluitende wedstrijd tegen TC Beukenhof B uit Aalst. Medekoploper TC Beukenhof A verloor met meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.