Sport

Welkom op de pagina sport

Patrick Chevalier wint eerste ‘Grote Prijs Topo Immo’ in Atom…

Redactie : 17 september 2017 : Sport

Patrick Chevalier op Gentleman Classic 2017 Denderhoutem Persregio DenderGisteren vertrokken 47 renners aan de start van de Gentleman Classic 2017, een criterium dat georganiseerd werd door de Jartazi Vrienden, gesponsord door Topo Immo. Men meer »

Reageer»

Nieuwe tribune voor Eendracht Aalst is vergund…

Redactie : 13 september 2017 : Sport

Tribune voor Eendracht AalstHet college van burgemeester en schepenen keurde de bouwvergunning voor de nieuwe tribune van Eendracht Aalst goed. De tribune, die vroeger gebruikt werd door voetbalclub Zulte meer »

Reageer»

Sportkomiteit Viane brengt 57ste G.P. Borremans voor profs…

Redactie : 13 september 2017 : Sport

Koerswiel Persregio DenderViane gaat op zoek naar opvolger voor Taco van der Hoorn in de 57ste Grote Prijs Borremans voor profs, ook nu weer met een sterk deelnemersveld en groeiende internationale interesse. meer »

Reageer»

Marianne Vos wint eerste rit Lotto Belgium Tour 2017…

Redactie : 7 september 2017 : Sport

Aankomstlijn Lotto Belgium Tour Elite dames 2017 Persregio DenderGisteren zijn de Elite dames in de Belgium Lotto Tour 2017 vertrokken voor een toerrit van 114 km, 22 teams verschenen op het toneel voor een rit die vertrok en aankwam op de meer »

Reageer»

Denderleeuw is klaar voor een sportief najaar…

Redactie : 6 september 2017 : Sport

Sportbeurs in Sporthal denderhoutem Persregio DenderKinderen en ouders kunnen ook dit najaar proeven van sport bij de gemeente Denderleeuw. De lessenreeks ‘Multimove’ voor jonge kinderen wordt opnieuw georganiseerd en meer »

Reageer»

Tweede jaar op rij kosjing op de Plesj in Iddergem…

Redactie : 5 september 2017 : Sport

Kaatssport in Denderstreek Persregio DenderOngeveer 10 jaar geleden vloog de laatste kaatsbal doorheen de Iddergemse tovenaarslucht. Omdat verschillende inwoners heimwee hadden naar de aloude kermisderby tussen meer »

Reageer»

Spelersgroep Lindemans Aalst organiseert zijn Fandag…

Redactie : 5 september 2017 : Sport

volleybalclub-lindemans-aalst-persregio-denderKomende zondag is het weer zover, dan organiseert Lindemans Aalst zijn jaarlijkse fandag, deze gaat door in de gebouwen van brouwerij Lindemans te Vlezenbeek. Het belooft een meer »

Reageer»

Meerbeke decor voor aankomst Lotto Belgium Tour…

Redactie : 5 september 2017 : Sport

Koerswiel Persregio DenderMorgen woensdag 6 september zal de Halsesteenweg in deelgemeente Meerbeke bij Ninove opnieuw omgetoverd worden tot aankomststraat, en dit voor de 1ste rit op rij tijdens de meer »

Reageer»

Okapi Aalstar start nieuw seizoen met Jean-Marc Jaumin…

Redactie : 1 september 2017 : Sport

Spelers Okapi aalstar seizoen 2017 - 2018 Persregio DenderAanstaande zondag speelt Crelan Okapi Aalstar thuis zijn eerste oefenwedstrijd. Onder de vleugels van de nieuwe coach Jean-Marc Jaumin zal Aalst zich het komende seizoen meer »

Reageer»

City Golf wordt nu ook ingeburgerd in stad Geraardsbergen…

Redactie : 31 augustus 2017 : Sport

Manneken Pis Geraardsbergen Persregio DenderNa Aalst kan je binnenkort ook golf spelen in Geraardsbergen met City Golf! De essentie van City Golf is om op een ludieke manier onze stad te ontdekken. City Golf lijkt eenvoudig, meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.