Sport

Welkom op de pagina sport

Lindemans Aalst schrijft zich in voor Champions League…

Redactie : 18 juni 2018 : Sport

volleybalclub-lindemans-aalst-persregio-denderNa de onverwachte beslissing van de CEV (Europese Volleybalbond), eind mei 2018, en de daaruit volgende optie voor een 3de CL ticket voor België, is er na overleg met de diverse cellen binnen de meer »

Reageer»

Kaatssport wordt in ere gehouden in Iddergem…

Redactie : 17 juni 2018 : Sport

Kaatssport De Doordrijvers en Sportief Iddergem 2018 Persregio DenderOp zaterdagnamiddag 16 juni 2018 vond voor het derde jaar op rij een sportieve kaatsnamiddag plaats op het Dorp van Iddergem. Verschillende oud-spelers van De Doordrijvers en Sportief meer »

Reageer»

Supporters met ballen bekijken het nuchter!…

Redactie : 16 juni 2018 : Sport

Supporters met Ballen WK 2018 Persregio DenderOp donderdag 14 juni 2018 werd het officiële startschot gegeven van het WK voetbal 2018 in Rusland. Logo Dender vzw en stad Aalst roepen alle WK-supporters op om met een nuchtere blik meer »

Reageer»

Ook dit jaar opnieuw kosjing op de Plesj in Eereghem…

Redactie : 14 juni 2018 : Sport

Kaatssport in Denderstreek Persregio DenderWe kunnen intussen meegeven dat de draad weer opgepakt is, daar waar hij enkele jaren terug werd achtergelaten. Sinds een twee-tal jaar kan men opnieuw de sfeer opsnuiven van de kaatssport, zoals meer »

Reageer»

SKODA Challenge-Geraardsbergen lokt veel kijklustigen…

Redactie : 11 juni 2018 : Sport

SKODA Challenge-Geraardsbergen op de Markt Persregio DenderGisteren werd in het Proviciaal domein De Gavers te Onkerzele het startschot gegeven voor de SKODA Challenge-Geraardsbergen. Een sportief event waar heel wat voorbereiding kwam bij meer »

Reageer»

Rode Duivel spelers Courtois en Lukaku in BS Klim-Op…

Redactie : 8 juni 2018 : Sport

Romelu Lukako en Tibo Courtois in BS Klim-Op Zandbergen Persregio DenderVandaag was het voor de leerlingen van basisschool Klim-Op in de Jan De Coomanstraat te Zandbergen wel een heel bijzonder dag. De school kreeg het bezoek van twee topspelers uit het meer »

Reageer»

Skoda Challenge-Geraardsbergen in laatste rechte lijn…

Redactie : 6 juni 2018 : Sport

Triathlon Challenge Persregio DenderNa een geslaagde eerste editie kijken we reikhalzend uit naar de tweede Skoda Challenge-Geraardsbergen op zondag 10 juni 2018. De Challenge triatlons zijn een organisatie van The meer »

Reageer»

Geraardsbergen staat garant voor slotrit BinckBank Tour…

Redactie : 6 juni 2018 : Sport

BinckBank Tour in Geraardsbergen Persregio DenderOp zondag 19 augustus 2018 finisht de BinckBank Tour in Geraardsbergen. Terwijl de topwielrenners zich de komende weken inspannen in de Ronde van Frankrijk zijn ook de voorbereidingen voor meer »

Reageer»

Gezonde Buurt traint je spieren op de Hopmarkt in Aalst…

Redactie : 2 juni 2018 : Sport

Paviljoenen Hopmarkt Aalst Persreio DenderGezonde Buurt traint je buik- en rugspieren op de Hopmarkt in Aalst. Met dit nieuw CM-initiatief geeft gezondheid de plaats die ze verdient. Met een core-stability workshop op de Hopmarkt in Aalst meer »

Reageer»

Eerste koers voor wielertoeristen op 10 juni in Iddergem…

Redactie : 31 mei 2018 : Sport

Wielerwedstrijd voorstelling Iddergem Persregio DenderVroeger werden er geregeld grote koersen georganiseerd door het wielercomité van Iddergem, een deelgemeente van Denderleeuw. De laatste jaren waren er in dit landelijke dorp zo meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.