Sport

Welkom op de pagina sport

Grote prijs Tania De Jonge op 25 & 26 augustus…

Redactie : 15 augustus 2018 : Sport

Nederhasselt centrum Hof Ter Beke Persregio DenderZaterdag 25 en zondag 26 augustus 2018 is Nederhasselt opnieuw ‘het wielerdorp van Ninove’. Reeds voor de twaalfde maal organiseren de Wielervrienden Nederhasselt hun ‘Grote prijs Tania De meer »

Reageer»

Ninoofse Karate Club Kachi mikt op WK in Zuid-Afrika…

Redactie : 14 augustus 2018 : Sport

Karateclub Kachi uit Ninove Persregio DenderKarateclub Kachi heeft het vorig seizoen afgesloten met meer dan honderd podiumplaatsen. De club werd in 2001 opgericht door de broers De Nil Jurgen & Steven. 17 jaar is de club al op heel hoog niveau bezig. Dit werd ontstaan door een goede jeugdwerking meer »

Reageer»

Stratenloop in alle categorieën aan Walleken te Denderleeuw…

Redactie : 10 augustus 2018 : Sport

Kids Run Stratenloop Denderleeuw - Persregio DenderVZW Maspoe organiseren in samenwerking met de gemeente Denderleeuw hun zoveelste stratenloop. Na de Tovenaarsloop van vorige week zondag in de deelgemeente Iddergem, is het vandaag meer »

Reageer»

Exotische wandeling ter hoogte van Wachtbekken…

Redactie : 10 augustus 2018 : Sport

Wandelen in de vrije natuur Persregio DenderWaarom zijn sommige exoten zoals reuzenbalsemien en Japanse duizendknoop gevaarlijk als ze invasief worden, en wat kunnen we ermee doen, zijn ze ook nuttig voor onze flora. Natuurpunt meer »

Reageer»

Wandelaars halen hart op tijdens ‘Zomer- en Adriaanstocht’…

Redactie : 3 augustus 2018 : Sport

Wandelen in de Denderstreek in groene omgeving Persregio DenderMorgen kunnen in Moerbeke de wandelliefhebbers opnieuw de beentjes los stappen tijdens de zoveelste editie van de Zomer- en Adriaanstocht, die ook nu weer wordt georganiseerd door meer »

Reageer»

Peter Sagan wint het 83ste Natuurcriterium van Aalst…

Redactie : 31 juli 2018 : Sport

Peter Sagan wint 83ste Natourcriterium Aalst Persregio DenderGisteren werd in de ajuinenstad het 83ste Natuurcriterium gereden. De stad en de organisatoren spreken van 50.ooo toeschouwers, waarvan het grootste deel kwamen voor Peter Sagan. Na meer »

Reageer»

Natourcriterium Aalst aan zijn 83ste editie toe…

Redactie : 25 juli 2018 : Sport

Lucien Van Impe - Herbert Flack Natour Criterium Aalst Persregio DenderAanstaande maandag 30 juli is Aalst als één van de eerste steden in ons land wielerstad bij uitstek. Na de Gentleman Classics rijden de profrenners voor de 83ste keer het Natourcriterium. Andy meer »

Reageer»

Start G-voetbal VK Jong Geraardsbergen ‘The Minions’…

Redactie : 21 juli 2018 : Sport

Grasveld voetbalplein Persregio DenderOnder het motto ‘Iedereen kan voetballen’ start VK Jong Geraardsbergen met G-voetbal voor kids van 6 tot 13 jaar.  G-voetbal is voetbal waarin een paar aanpassingen zijn verricht meer »

Reageer»

Tom Van Asbroeck won Grote Prijs Beeckman – De Caluwé…

Redactie : 20 juli 2018 : Sport

Tom Van Asbroeck wint 76ste Grote Prijs Beeckman - de Caluwe Ninove Persregio DenderVoor het tweede jaar op rij werd de start van de Grote Prijs Beeckman – De Caluwé gegeven ter hoogte van de Onderwijslaan te Ninove, en het moet gezegd de Ninovieter vindt ook hier zijn weg. meer »

Reageer»

Na het voetbal komt wielrennen op de tweede plaats…

Redactie : 8 juli 2018 : Sport

76ste Grote Prijs Beeckman De Caluwe Denderclub Ninove Persregio DenderWe zijn nog aan het bekomen van het feestje waarbij onze Rode Duivels een grote rol spelen op het WK in Rusland, of we worden alweer met een andere hoogdag geconfronteerd. Nadat meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.