Sport

Welkom op de pagina sport

Denderstreek decor voor doortocht ‘Tour de France 2019’…

Redactie : 16 januari 2018 : Sport

De Muur Geraardsbergen decor Ronde van Vlaanderen Persregio DenderHet staat zo goed als vast dat de Tour de France in 2019 via onze Denderstreek zal starten. Niet alleen in Geraardsbergen loopt men al op wolkjes, maar Ninovieters mogen zich ook meer »

Reageer»

Kans is groot dat WK wielrennen naar Geraardsbergen komt…

Redactie : 12 januari 2018 : Sport

Oudenberg De Muur Geraardsbergen Persregio DenderIn een persbericht schrijft Guido De Padt, burgervader van de wielerstad bij uitstek, net zoals Belgian Cycling, verheugd te zijn dat Vlaanderen zich kandidaat stelt voor het WK wielrennen meer »

Reageer»

4de Valentijns Run&Bike in Geraardsbergen…

Redactie : 5 januari 2018 : Sport

Run&Bike Geraardsbergen lopen en fietsen Persregio DenderDe Valentijns Run&Bike in Geraardsbergen is reeds aan zijn 4de editie toe. Het Gwielek Cycling and Running Team dat zowel in het lopen als fietsen erg actief is, vindt hiermee een event meer »

Reageer»

WTC Abdijspurters zoekt nieuw bloed…

Redactie : 1 januari 2018 : Sport

WTC De Abdijspurters Ninove Persregio DenderWielertoeristenclub Abdijspurters is een wielertoeristenclub waarvan het clublokaal gevestigd is in café ‘Den Trappist’ in Ninove op de Graanmarkt. Het is een club die kameraadschappelijk het meer »

Reageer»

313.469 euro subsidie voor sportsite in Borsbeke…

Redactie : 21 december 2017 : Sport

Sporten met een beperking Ninove Persregio DenderHet kabinet van Vlaams minister van Sport Philippe Muyters steunt dit jaar 44 bovenlokale sportinfrastructuurprojecten. Het project rond multisportsite ‘De Vrede’ in Borsbeke wist meer »

Reageer»

Sportdiensten Lede en Ninove organiseren blijf-fit-week…

Redactie : 15 december 2017 : Sport

Krolfsport in Liedekerke Persregio DenderDe sportdiensten van Ninove en Lede organiseren van 26 mei tot 2 juni 2018 een blijf-fit-week op maat van de sportieve senior op het Griekse eiland Kos. De senioren verblijven meer »

Reageer»

Inschrijvingen voor Christmas Nightrun goed op dreef…

Redactie : 8 december 2017 : Cultuur, Sport

Christmas Nightrun in Herzele Persregio DenderNa de succesvolle eerste editie met maar liefst 1500 deelnemers, stond een tweede editie van de Christmas Nightrun in Herzele in de sterren geschreven. Die vindt op vrijdag 22 meer »

Reageer»

Parcours Omloop Het Nieuwsblad 2018 is gekend…

Redactie : 6 december 2017 : Sport

Omloop Het Nieuwsblad 2018 Mannen Persregio DenderIn Ninove, de nieuwe aankomstplaats van de Omloop Het Nieuwsblad, is het parcours voor de editie van 2018 voorgesteld. Vanuit Gent rijden de renners een stukje nostalgie tegemoet, want meer »

Reageer»

Eendracht Aalst neemt tweedehands staantribune in gebruik…

Redactie : 5 december 2017 : Sport

Overdekte tweedehands tribune Eendracht Aalst Persregio DenderOndanks het verlies tegen Châtelet van afgelopen zondag hebben de fans toch genoten van de ingebruikname van de nieuwe (tweedehandse) staantribune in vak K dat meteen meer »

Reageer»

Aalsterse badmintonclub vzw ontvangt 1 000 euro steun…

Redactie : 4 december 2017 : Sport

Aalsterse Badminton Club krijgt cheque Persregio DenderAfgelopen zaterdag heeft de Aalsterse Badminton Club in Sportcentrum Schotte te Erembodegem een cheque ter waarde van 1 000 euro gekregen. Dit ter ondersteuning van hun meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.