Publireportage

Welkom op de pagina publireportage

Radio P.R.O.S. organiseert 1ste spaghetti-avond à volonté…

Redactie : 25 mei 2018 : Publireportage

Spaghetti Bolognese Persregio DenderRadio PROS organiseert zijn 1ste spaghetti-avond à volonté op zaterdag 16 juni tussen 16.30 en 22.00 in zaal St-Martinusheem Kerkskendorp 18 9451 Kerksken. Op het menu staat, zoals de meer »

Reageer»

Nienofs veer au lauif stunt met zomercollectie…

Redactie : 25 mei 2018 : Publireportage

Nienofs veer au lauif voor goed doel Persregio DenderEen Music for life-actie van Ninovieters voor Ninovieters in een zomers kleedje. Na het overweldigende succes van de eerste editie van ‘Nienofs veer au lauif’ die maar liefst 11.000 euro opbracht, staat meer »

Reageer»

Geslaagde speelplaatsrenovatie in basisschool te Borsbeke…

Redactie : 22 mei 2018 : Publireportage

Speelplaats VBS Borsbeke Persregio DenderHet voorbije schooljaar stond in de Vrije basisschool van Borsbeke volledig in het teken van het vernieuwen en attractiever maken van de beide speelplaatsen. De groene droom krijgt meer »

Reageer»

MTC-Vlaanderen gul voor ‘Motorrijders met een Hart’…

Redactie : 17 mei 2018 : Publireportage

Motorclub Vlaanderen rondrit Persregio DenderOok dit jaar, en dit reeds voor de 24ste keer op rij, ging de fel begeerde Dendertoer door te Nieuwerkerken. Vrijdag en zaterdag onder een stralende zon, en zondag jammer genoeg in de regen. meer »

Reageer»

TechniGO! bezet alle podiumplaatsen in make-upwedstrijd…

Redactie : 17 mei 2018 : Publireportage

TechniGo behaald podiumplaatsen in Nationale make-up wedstrijd Persregio DenderOp de interscholen make-up wedstrijd in Lier kaapten de leerlingen van TechniGO! zowel een eerste, de tweede als de derde plaats weg in de categorieën ‘facepainting’ (plaats 1 en 3) en meer »

Reageer»

Pinkstermaandag goed voor ‘Superstar op Wielen’…

Redactie : 17 mei 2018 : Publireportage

Fietstelweek in Denderstreek Persregio DenderZeg Pinkstermaandag en je denkt Superstar op Wielen! Dé ideale gelegenheid voor een sportieve uitstap met vrienden of familie. Na een ontspannen namiddag keer je misschien ook nog meer »

Reageer»

Drukke agenda voor Erembodegemse Harmonie NZA…

Redactie : 16 mei 2018 : Publireportage

Harmonie Niets zonder Arbeid, Trouw en Eendracht Erembodegem Persregio DenderDe Koninklijke Harmonie “Niets zonder Arbeid, Trouw en Eendracht” uit Erembodegem geeft 2018 een muzikale boost. Dat is zowat ver uit het minste dat je kan zeggen van deze meer »

Reageer»

N-VA Ninove steunt De Kalmoes VZW…

Redactie : 13 mei 2018 : Publireportage

SONY DSCNaar jaarlijkse gewoonte ondersteunt N-VA Ninove een goed doel met een bescheiden gift. Deze keer is het de beurt aan De Kalmoes VZW uit Meerbeke. “Isabelle en haar team van meer »

Reageer»

Cheque van opbrengst voor Spina Bifida en Hydrocephalus…

Redactie : 11 mei 2018 : Publireportage

De Mooiste Nacht van Affligem schenkt 3500 EUR aan de Vereniging voor Spina Bifida en Hydrocephalus Persregio DenderVorig jaar werd in Affligem de 3de editie georganiseerd van de ‘Mooiste Nacht’. Het werd eens te meer een groot succes. Maar liefst 900 bezoekers kwamen kijken naar de show met Willy Sommers meer »

Reageer»

TechniGo! Campus Voorstad opent depot ‘Op Wellekens’…

Redactie : 5 mei 2018 : Publireportage

Fietstochten in Vlaanderen Persregio DenderVandaag zzaterdag 5 mei 2018 opent het depot ‘Op Wielekes’ in Aalst. Op Wielekes maakt kwalitatieve kinderfietsen toegankelijk door middel van een deelsysteem. Gezinnen meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.