Publireportage

Welkom op de pagina publireportage

Classics Aalst verwacht mooiste oldtimers uit de streek…

Redactie : 20 september 2018 : Publireportage

Oldtimers Persregio DenderWie in Aalst op de Gentsesteenweg al eens voorbij reed, heeft ongetwijfeld al gezien dat de vroegere winkel D-Licht omgetoverd werd tot hippe ontmoetingsplaats voor de echte dansliefhebber. Er is meer »

Reageer»

Opendeurdag SOS Wilde Dieren op zondag 7 oktober…

Redactie : 20 september 2018 : Publireportage

SOS Wilde Dieren Geraardsbergen opendeurdag Persregio DenderMeer dan 1500 patiënten per jaar. Zoveel wilde dieren in nood vinden jaarlijks de weg naar het Vlaams Opvangcentrum voor Vogels en Wilde Dieren (VOC) in Geraardsbergen. De taak meer »

Reageer»

Keramiek zonder grenzen in Galerij Pi Kwadraat…

Redactie : 19 september 2018 : Publireportage

Tentoonstelling keramiek zonder grenzen Erpe-Mere Persregio DenderDeze nieuwe keramiektentoonstelling in de galerij Pi Kwadraat te Erpe-Mere brengt weer een selectie van gerenommeerde kunstenaars van binnen en buiten onze grenzen. Er zijn werken te meer »

Reageer»

Tweede Hunnegemfeesten waren opnieuw groot succes…

Redactie : 18 september 2018 : Publireportage

Hunnegemfeesten in Geraardsbergen Persregio DenderDe tweede Hunnegemfeesten in en rond de voormalige priorij in de Geraardsbergse Gasthuisstraat waren afgelopen zondag, 16 september, een voltreffer. ‘Begenadigd door het goede weer telden we meer »

Reageer»

Sjinka Poenka retro café en ‘staminei museum’ van Aalst…

Redactie : 17 september 2018 : Publireportage

Retro cafe aan Watertoren Aalst uitbater Ghijssels Persregio DenderGisteren opende Wim Ghijssels, samen met zijn vriendin Leen Van de Velde het hipste retro café uit de buurt. Een café vol van verzamelobjecten, die allemaal van ver of kortbij iets te maken hebben meer »

Reageer»

Urbain Dance met danscompagnie Francine De Veylder…

Redactie : 17 september 2018 : Publireportage

Danslessen acrobatisch club Persregio DenderUrban Dance is een verzamelnaam voor heel wat verschillende dansvormen die hun oorsprong kennen uit de straatcultuur. Denk aan Hiphop, Streetdance, Poppin, Locking, Breakdance, New Style, enz meer »

Reageer»

Nieuwe chirolokalen Sint-Bartel gaan open…

Redactie : 17 september 2018 : Publireportage

Nieuwe chirolokalen Sint-Bartel feestelijk ingehuldigt Persregio DenderVrijdag 14 september werden de nieuwe chirolokalen in Geraardsbergen officieel geopend. Deze opening ging gepaard met een bedankingsmoment voor alle vrijwillige medewerkers en sponsors. meer »

Reageer»

Sigmond Ghijssels opnieuw oudste motorrijder in Brakel…

Redactie : 17 september 2018 : Publireportage

Sigmond Ghijsels opnieuw oudste deelnemer tijdens rondrit in Brakel Persregio DenderOp een dag als afgelopen zaterdag krijgt menig motorrijder de kriebels om zijn machine buiten te halen. Sigmond Ghijssels uit Ninove is ook een graag geziene motorrijder die op vele meer »

Reageer»

Jan Van Valckenborgh fietst bijna 700 km voor goed doel…

Redactie : 15 september 2018 : Publireportage

Jan Van Valckenborgh uit Moorsel fietst bijna 700 km Persregio DenderVan 20 t.e.m. 24 september nemen meer dan 100 werknemers van Colt Technology Services van over heel Europa deel aan een jaarlijkse fietstocht voor het goede doel. Onder hen ook Jan Van meer »

Reageer»

45 jaar Toyota garage Vernaillen in Ninove…

Redactie : 13 september 2018 : Publireportage

Vernaillen garage Toyota septDe uitbaters van de Toyota garage die gevestigd is op de Albertlaan te Ninove, nodigen graag iedereen uit op de feestelijke heropening van hun vernieuwde maar vooral verruimde garage. meer »

1 reactie »

Reacties zijn gesloten.