Publireportage

Welkom op de pagina publireportage

Grootste plantenbeurs van Oost-Vlaanderen op 2de Pasen…

Redactie : 14 maart 2018 : Publireportage

Plantenbeurs SLH 1 april 2013 Persregio DenderOp Paasmaandag  2 april opent de grootste Oost-Vlaamse Plantenbeurs voor liefhebbers het tuinseizoen. Al 20 jaar is de beurs het grootste pop up bloemen- en plantencentrum op meer »

Reageer»

Ninoofse transportbedrijf wint ‘Green Truck Award’ 2018…

Redactie : 14 maart 2018 : Publireportage

Green Truck Award winnaars 2018 Remitrans Ninove Persregio DenderHet transportbedrijf Remitrans uit Ninove won de Green Truck Award 2018, die Belgische vloten bekroont die de milieudimensie het beste heeft ingepast in zijn vlootbeheer meer »

Reageer»

Maaike Billiet is laureaat voor wedstrijd Stichting Auschwitz…

Redactie : 13 maart 2018 : Publireportage

Maaike Billiet laureaat wedstrijd Stichting Auschwitz Persregio DenderOm de herinnering aan de Tweede Wereldoorlog levend te houden, organiseert de Stichting Auschwitz jaarlijks een wedstrijd in de scholen van de Vlaamse Gemeenschap. Dit meer »

Reageer»

Kevertreffen Ninove lokt opnieuw massa kijklustigen…

Redactie : 11 maart 2018 : Publireportage

Kevertreffen Ninove 2018 Persregio DenderTal van luchtgekoelde VW wagentjes uit verschillende Europese landen kwamen vandaag in groten getale afgezakt naar Ninove, daar vond voor de 21ste keer het Kevertreffen plaats. meer »

Reageer»

De Baronie van Boelare VZW opent zijn vijfde telg op rij…

Redactie : 9 maart 2018 : Publireportage

Aanbouwwoningen Baronie van Boelare gaan open Persregio DenderIn de Vrijheid 2 te Geraardsbergen, in de schaduw van woonzorgcentrum ‘T Cautervelt, opent de Baronie van Boelare vzw, op de ‘Dag van de Zorg’, het moderne complex van meer »

Reageer»

Denderleeuwse ontwikkelaar brengt eerste game uit…

Redactie : 9 maart 2018 : Publireportage

Frank De Raedt maakt game Broed - Winterkoning Persregio DenderVorig jaar begon Frank De Raedt uit Iddergem in zijn vrije tijd te programmeren. Negen maand later heeft hij zijn eigen bedrijfje opgericht, en zijn eerste game uitgebracht meer »

Reageer»

Schoonheidsspecialiste Femke Peeters ontving Award…

Redactie : 9 maart 2018 : Publireportage

Femke Peeters ontving Suiker Award Persregio DenderHet schoonheidsinstituut ‘Femke’ uit de gemeente Denderhoutem ontving op zondag 4 maart een ‘100% suikersalon-award’ uit handen van Hilde Laenen, zaakvoerder van Royx Pro. meer »

Reageer»

Kerkstraat in Aalst heeft er opnieuw een trekpleister bij…

Redactie : 7 maart 2018 : Publireportage

Ellis Gourmet Burger Aalst tijdens opening buiten Persregio DenderNa de vele knusse tearooms, restaurants, en danscafé s, die de Kerkstraat in Aalst rijk is, heeft de Ajuinenstad er weer een trekpleister van formaat bij. Van in de voormiddag stonden er meer »

Reageer»

Leerlingen DvM Humaniora stellen Tech-Lab voor…

Redactie : 7 maart 2018 : Publireportage

Leerlingen Dames van Maria Aalst Persregio DenderDe Dames van Maria uit Aalst openen op zaterdag 10 maart 2018 de deuren, tussen 14.00 en 18.00 uur stellen ze hun gloednieuw Tech-Lab voor aan het grote publiek. Met meer »

Reageer»

Ellis Gourmet Burger opent zijn deuren in Aalst…

Redactie : 5 maart 2018 : Publireportage

Ellis Gourmet Burger sfeerbeeld resto Persregio DenderNummer veertien al in België. Kan tellen, niet? Ellis Gourmet Burger zet zijn missie resoluut verder en opent aanstaande woensdag, in de buurt van de Grote Markt, een nieuwe meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.