Publireportage

Welkom op de pagina publireportage

Nieuwe Spar winkel in Erembodegem feestelijk geopend…

Redactie : 13 juli 2018 : Publireportage

Spar Erembodegem feestelijk geopent door burgemeester Christophe D Haese Persregio DenderGisteren opende in Erembodegem een nieuwe Spar-buurtsupermarkt zijn deuren. De voormalige elektrozaak Piet Meert werd volledig gerenoveerd en uitgebreid om een grotere verkoopsoppervlakte meer »

Reageer»

Phoenix v.z.w. laat je weer zweven op 4 en 5 augustus…

Redactie : 13 juli 2018 : Publireportage

Phoenix zweefvliegcub Overboelare Persregio DenderReeds voor de 22ste maal richt de Vlaamse Zweefvliegclub Phoenix v.z.w. haar twee-daags opendeurweekend in. De club stelt zich van bij de opstart op om de sport in al haar facetten betaalbaar en meer »

Reageer»

Roy Payne debuutsingle wordt weer zijn nieuwste plaat…

Redactie : 13 juli 2018 : Publireportage

Roy Payne single cover Que Sera Guanita Persregio DenderMet zijn nieuwe single ‘Que Sera Guanita’ is Roy Payne weer volop in de running in de Vlaamse showbizz. Deze zanger met roots in Kerksken, een deelgemeente van Haaltert, maakt anno 2018 zijn meer »

Reageer»

Lunch Garden trakteert op extra mosselen tijdens WK…

Redactie : 12 juli 2018 : Publireportage

Mosselen in Lunchgarden Persregio DenderZaterdag supporteren alle Lunchgarden restaurants in België, waaronder ook die in Ninove, mee tijdens en na de match van onze Rode Duivels tegen Engeland. Deze keer pakt de restaurantketen meer »

1 reactie »

Zitbank ingehuldigd tijdens straatfeesten in Zandbergen…

Redactie : 10 juli 2018 : Publireportage

Zitbank ingehuldigd tijdens jaarlijks straatfeest in Zandbergen Persregio DenderDe inwoners van de Molenbroekstraat in Zandbergen, ook gekend als ‘de kasj’ zijn sinds enkele weken een zitbank rijker. In deze doodlopende straat die uitmondt in een wandelpad naar de meer »

Reageer»

AmbiDance brengt elfde full-cd op rij uit…

Redactie : 6 juli 2018 : Publireportage

Ambidance cover CD Happy SinglesDe in Aalst wonende Frank De Swaef, alias AmbiDance is al heel wat jaren actief in de Vlaamse showbizz. Zopas verscheen zijn elfde full cd onder de titel ‘Happy single(s)’ waar 14 tracks opstaan die meer »

Reageer»

Odisee reikt 1000ste certificaat in de koeltechniek uit…

Redactie : 2 juli 2018 : Publireportage

Uitreiking certificaat aan Schoonmans Steven in Odisee Aalst Persregio DenderHet zijn warme dagen. De airco’s draaien volop. Is jouw airco al milieuvriendelijk? Aan hogeschool Odisee in Aalst kunnen koeltechnici na het afleggen van examens in het bezit komen van een meer »

Reageer»

Rotary club Geraardsbergen heeft nieuwe voorzitter…

Redactie : 30 juni 2018 : Publireportage

Bernard Carion nieuwe voorzitter Rotary Club Geraardsbergen Persregio DenderOp vrijdagavond 29 juni 2018 werd Bernard Carion officieel de nieuwe voorzitter van Rotary club Geraardsbergen, tijdens een speciale avond in restaurant Abtenhuis te Geraardsbergen. Bernard meer »

Reageer»

De Buiteling in Herzele bestaat 25 jaar…

Redactie : 26 juni 2018 : Publireportage

De Buiteling in Herzele Persregio DenderTijdens het feestelijk moment van afgelopen zondag 24 juni in De Wattenfabriek werden alle medewerkers van de buitenschoolse kinderopvang De Buiteling in de bloemetjes gezet. Al 25 jaar – sinds meer »

Reageer»

Eerste burlesque show in Aalst is meer dan glitter en veren…

Redactie : 21 juni 2018 : Publireportage

Eerste burlesque show in Aalst Persregio DenderEen burlesque show in Aalst, dan is de eerste vraag natuurlijk: “wat is burlesque?” En hoe lang ben je er al mee bezig? Lady Derrière: Burlesque kan ik het beste omschrijven als sexy retro meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.