Publireportage

Welkom op de pagina publireportage

Geef je huisvuilophaler eens een complimentje…

Redactie : 16 november 2017 : Nieuws, Publireportage

Complimentjesdag laat een complimentje achter Persregio DenderVan 20 tot 24 november is het ‘Week van de Afvalophaler’. Hét moment om hen eens te bedanken! Bijna wekelijks passeren bij jouw in de buurt de huisvuilophalers, of de mensen die meer »

Reageer»

Maria Van Mieghem is bij de kandidaten ‘warmste vrijwilliger’…

Redactie : 15 november 2017 : Publireportage

Maria Van Mieghem uit Denderleeuw kandidaat warmste vrijwilligerDe Provincie Oost-Vlaanderen wil samen met de gouverneur de vrijwilligers extra in de kijker zetten, hen bedanken en belonen voor hun belangeloze inzet. De zoektocht startte met de campagne ‘De Warmste Vrijwilliger’. Uit meer »

Reageer»

Naaktkalender ten voordele van de Ark van Pollare…

Redactie : 8 november 2017 : Publireportage

De Ark van Pollare brengt kalender uit Persregio DenderLRV Recreatieclub Eyota, een toffe bende die op regelmatige basis op stap gaat met hun paarden, hadden al langer het plan opgevat om iets te organiseren om de Ark van Pollare meer »

Reageer»

Danny Davis & Back in Time in danscafé Classics Aalst…

Redactie : 4 november 2017 : Publireportage

Danny Davis & Back in TimeAanstaande vrijdag 10 november 2017 treden Danny Davis & Back in Time op in retrozaal “Classics”, Gentsesteenweg 488 te 9300 Aalst. “Danny Davis & Back in Time” is een band meer »

Reageer»

Overwinterende vogels helpen om winter door te komen…

Redactie : 4 november 2017 : Publireportage

Natuurpunt inventariseert mossen en korstmossen Denderstreek Persregio DenderAltijd al eens graag willen weten hoe je overwinterde vogels kan helpen om de winter door te komen. Je hoort het tijdens een lesavond bij Natuurpunt Erpe-Mere. Deze vereniging meer »

Reageer»

Grote belangstelling voor ‘De blik van Bourlon’…

Redactie : 30 oktober 2017 : Publireportage

Hans Bourlon signeert boek De blik van Bourlon Persregio DenderOnder massale belangstelling gaf Hans Bourlon (Studio 100) zaterdag zijn boek ‘De blik van Bourlon’ cadeau bij Bookshop Mia in Opwijk. De streek rond Opwijk speelt een belangrijke rol meer »

Reageer»

Pieten verloren gelopen in Aalsters stadspark…

Redactie : 22 oktober 2017 : Publireportage

Sinterklaas en Pieten Persregio DenderPasar Aalst organiseert dit jaar voor de 3de keer op rij ‘Piet zoekt Sint’ in het Aalsters stadspark. Of alle verloren gelopen Pieten tijdig teruggevonden worden vooraleer de Sint arriveert meer »

Reageer»

Shadowlight speelt de pannen van het dak in Moorsel…

Redactie : 16 oktober 2017 : Publireportage

Shadowlight in feestzaal De Snip te Moorsel Persregio DenderIn een goed gevulde feestzaal De Snip had gisteren het zoveelste Diner & Dance concert plaats van de tribute band Shadowlight. De echte fans van de muziek van zowel Cliff Richard als meer »

1 reactie »

Evelien Meerschman genomineerd tot beste salon…

Redactie : 13 oktober 2017 : Publireportage

Evelien Meerschman genomineert als beste schoonheidssalon van het jaar Persregio DenderEvelien Meerschman, de zaakvoerster van het schoonheidssalon Sentido in Ninove, dat sinds 2008 zijn deuren opende, is genomineerd in de wedstrijd ‘Beste schoonheidssalon van het jaar’. Het is de eerste keer dat deze meer »

Reageer»

Lisa Bilterijst stelt tentoon ‘My Body Your Shame’…

Redactie : 13 oktober 2017 : Publireportage

Lisa Bilterijst stelt fotocollage voor Persregio DenderDe Arme Klaren in de stad Geraardsbergen verdwijnt binnenkort, echter zal ze in haar laatste adem dienst doen als de achtergrond van de eerste exhibitie van fotografe Lisa Bilterijst. Kunstfotografie over naakte kwetsbaarheid en meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.