Publireportage

Welkom op de pagina publireportage

Adriaanstocht ‘sportieve uitdaging voor natuurliefhebbers’…

Redactie : 20 juli 2017 : Publireportage

Padstappers Geraardsbergen persregio DenderDe Padstappers organiseren op zaterdag 5 augustus een nieuwe editie Adriaanstocht, er wordt opnieuw gestart in het BKO in Onkerzele voor een tocht van 50,5 km kriskras door meer »

Reageer»

Geslaagde Internationale dansstage in Kunstacademie…

Redactie : 20 juli 2017 : Publireportage

Internationale dansstage in Kunstacademie Geraardsbergen Persregio DenderIn de danslokalen van de kunstacademie van Geraardsbergen vond deze week een internationale dansstage plaats. De docenten waren Peter Lancksweerdt, Audrey Boccara en meer »

Reageer»

De Donderdagen zoeken acteurs voor ‘Odyssee’…

Redactie : 19 juli 2017 : Publireportage

Stadhuis Ninove Persregio DenderZonder meer de grootste productie van De Donderdagen (het zomerse straat- en circustheaterfestival van de stad Ninove) dit jaar is ‘Odyssee’ van Theater Gajes. Deze spectaculaire show meer »

Reageer»

VZW Plus organiseert opnieuw taalvakanties tijdens de zomer…

Redactie : 19 juli 2017 : Publireportage

Taalvakanties vzw Plus Persregio DenderOok deze zomer organiseert vzw PLUS taalvakanties Frans voor kinderen van 4 t.e.m. 13 jaar, dit is een 5-daagse taalstage waarin een Franse mix van woordenschat, conversatie, spel meer »

Reageer»

Laatste week voor gratis tickets Willy Sommers in Erpe-Mere…

Redactie : 18 juli 2017 : Publireportage

Willy Sommers op Familiedag in Ninove Persregio DenderOok deze zomer organiseert Hedwig Redant van de gelijknamige keukenbouwer Redant Keukens uit Erpe-Mere een shownamiddag voor de senioren uit de Denderstreek. Deze keer staat meer »

Reageer»

Met de kano de Dender op te Aalst…

Redactie : 14 juli 2017 : Publireportage

Waterwegen De Dender Persregio DenderDe Dender is geen saaie rivier meer. Dat bewees de Dwarsligger al. Maar de zoektocht naar de mogelijkheden van de Dender én de Dwarsligger gaat verder. De tweede helft van juli meert meer »

Reageer»

Buren komen samen in Zandbergen tijdens ‘kermis kasj’…

Redactie : 13 juli 2017 : Publireportage

Buren BBQ Molenbroeckstraat Zandbergen Persregio DenderDe Molenbroekstraat in Zandbergen, één van de kleinste straatjes in het dorp, maar waarschijnlijk de gezelligste straat. Sinds 1989 komen de buren hier samen voor een zomerse barbecue meer »

Reageer»

Watertorenwijk organiseert Franse avond op het plein…

Redactie : 12 juli 2017 : Publireportage

Watertoren in Aalst Persregio DenderAangezien we momenteel in het bouwverlof zitten, kan het goed zijn dat u nog niet de kans heeft gehad om verlof op te nemen. Mocht het vakantiegevoel nog niet opborrelen, dan meer »

Reageer»

Win tickets voor shownamiddag Redant keukens Erpe-Mere…

Redactie : 11 juli 2017 : Publireportage

Willy Sommers op podium Persregio DenderOok deze zomer organiseert Hedwig Redant van de gelijknamige keukenbouwer Redant Keukens uit Erpe-Mere een shownamiddag voor de senioren uit de Denderstreek. Deze keer staat meer »

3 reacties »

Beiaard concertenreeks brengt voldoende afwisseling…

Redactie : 11 juli 2017 : Publireportage

Aalst Belfort op Grote Markt Persregio DenderOok deze zomer kan je vanop een zomers terrasje in het centrum van Aalst genieten van de beiaardconcerten. Op zondagen 16, 23 en 30 juli en 6 en 20 augustus en 17 september zullen meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.