Politiek

Welkom op de pagina politiek

VB Denderleeuw lanceert een enquête ‘Uw mening telt’…

Redactie : 19 september 2017 : Politiek

Tevredenheidsenquete invullen Persregio DenderHet Vlaams Belang in Denderleeuw heeft vandaag zijn enquête ‘Uw mening telt’ gelanceerd. De partij legt 40 vragen voor aan de inwoners van Denderleeuw, Iddergem en meer »

Reageer»

Hedwig Redant heeft nieuwe liberale partij voorgesteld…

Redactie : 20 augustus 2017 : Politiek

Nieuwe politieke partij Hedwig Redant LEF Persregio DenderAfgelopen vrijdag werd te Mere de nieuwe politieke partij van Hedwig Redant voorgesteld. Een korte maar krachtige naam LEF, wat staat voor liberale eerlijke familie, zal tijdens meer »

Reageer»

Sp.a Haaltert vragende partij om verder te besturen…

Redactie : 26 juli 2017 : Politiek

Lisa Houtman Denderhoutem Persregio DenderAls sp.a zijn we verheugd dat er politieke fracties/gemeenteraadsleden zijn die verklaren hun geloof in de lokale democratie te hebben teruggevonden, maar het zou hen sieren ook meer »

Reageer»

Haaltert zal hoogstwaarschijnlijk onbestuurbaar blijven…

Redactie : 24 juli 2017 : Politiek

gemeentehuis-haaltert-persregio-denderIn Haaltert ziet het ernaar uit dat er weinig of niets zal veranderen aan het huidige schepencollege, want de Raad van State schorst de gemeenteraadsbeslissing om een nieuw schepencollege meer »

Reageer»

Dirk Van der Maelen verdwijnt niet volledig uit de politiek…

Redactie : 13 juli 2017 : Politiek

Sp.a Geraardsbergen groepsfoto Persregio DenderAfgelopen week kon je in diverse media lezen dat Dirk Van der Maelen in 2019 jaar stopt als volksvertegenwoordiger in Brussel. Dat klopt zegt Dirk die na 30 jaar plaats maakt in meer »

Reageer»

CD&V Geraardsbergen fietst langs lokale vakantieverblijven…

Redactie : 6 juli 2017 : Politiek

CD&V Geraardsbergen met caravan Persregio DenderCD&V Geraardsbergen organiseert deze zomer voor de 2de keer een fietstocht voor het hele gezin. Op zondag 30 juli worden de deelnemers meegenomen op een ontdekkingstocht van meer »

Reageer»

Sp.a Geraardsbergen heropent ‘t Oud Volkshuis’…

Redactie : 3 juli 2017 : Politiek

Sp.a Geraardsbergen heropent cafe t Oud Volkshuis Persregio DenderVandaag, 3 juli, hielden de socialisten in Geraardsbergen hun eerste zomercafé.  Tijdens de zomermaanden heropent de sp.a café ‘’t Oud Volkshuis’ elke maandag-voormiddag. Op meer »

Reageer»

CD&V Aalst gaat de boer op met Toernee Karavan…

Redactie : 22 juni 2017 : Politiek

CD&V Aalst Toernee Karavan Persregio DenderAlles begint met een idee, zo ook Toernee Karavan. Met de slogan “Wat als … u het voor het zeggen had” trekt Toernee Karavan deze zomer doorheen Aalst en haar deelgemeenten. meer »

Reageer»

Hedwig Redant met eigen lijst naar de volgende verkiezingen…

Redactie : 17 juni 2017 : Politiek

Redant Hedwig Erpe-Mere Persregio DenderEr zit een haar in de boter bij de plaatselijke Liberalen in Erpe-Mere. Bij de samenstelling van de kieslijsten voor volgend jaar liep één en ander niet volgens de verwachtingen meer »

1 reactie »

Haaltert krijgt toch de onroerende voorheffing…

Redactie : 15 juni 2017 : Politiek

Haaltert gemeentehuis Persregio DenderHalfweg deze week stemde het Vlaams Parlement in plenaire vergadering een decreet waardoor aan gemeenten en provincies die, door welke omstandigheden dan ook meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.