Politiek

Welkom op de pagina politiek

Plannen Esplanadeplein volgens Groen weggesmeten geld…

Redactie : 8 juli 2018 : Politiek

Esplanadeplein bovengrondse parking Aalst Persregio DenderGroen Aalst blijft de  bouw van een nieuwe ondergrondse parkeergarage aanvechten. Een nieuwe ondergrondse parking is totaal onnodig en een zinloze investering van stadsfinanciën. Dit zal er meer »

Reageer»

Groen Aalst is voorstander van een alternatief mobiliteitsplan…

Redactie : 30 juni 2018 : Politiek

Groen Aalst plannen fietspaden Persregio DenderGroen Aalst wil voor de komende jaren volop inzetten op de zwakke weggebruikers en een duurzame mobiliteit. De partij stelt een alternatief mobiliteitsplan voor. Veilige fietsinfrastructuur in de meer »

Reageer»

N-VA Geraardsbergen maakt lijst bekend voor verkiezingen…

Redactie : 30 juni 2018 : Politiek

N-VA Geraardsbergen kieslijst 2018 Persregio DenderOp de jongste ledenvergadering werd de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018  goedgekeurd. De volledige lijst (31 plaatsen) is vlot samengesteld en bevat een mooie mix van meer »

Reageer»

De Top vijf en de lijstduwer bij sp.a Aalst is bekend…

Redactie : 29 juni 2018 : Politiek

Sp.a Aalst eerste vijf kandidaten lijst 2018 Persregio DenderDe kogel is nu definitief door de kerk. Op de algemene ledenvergadering van sp.a Aalst keurde men onlangs de ontwerplijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen goed. De lijsttrekker werd al meer »

Reageer»

Foorkramers betalen in de toekomst minder staangeld…

Redactie : 28 juni 2018 : Politiek

Kermis Ede - Persregio DenderDe kermissen in onze gemeenten trekken nog nauwelijks volk. Ook steeds meer en meer foorkramers laten de landelijke gemeente Denderleeuw om begrijpelijke reden links liggen. Het meer »

Reageer»

N-VA Haaltert met 16 nieuwe kandidaten naar verkiezingen…

Redactie : 22 juni 2018 : Politiek

N-VA Haaltert kandidaten verkiezingen 2018Tijdens een algemene ledenvergadering heeft N-VA Haaltert de volledige kandidatenlijst voor de gemeenteraads-verkiezingen van oktober 2018 met een grote meerderheid meer »

Reageer»

Extra maatschappelijk werkers & aanvulling leefloon…

Redactie : 20 juni 2018 : Politiek

Groen Aalst partijleden 2018 Persregio DenderDe Aalsterse groenen willen in navolging van heel wat andere Vlaamse steden een systeem van aanvullende financiële hulp installeren in het OCMW. Volgens Ingmar Baeyens, 3e plaats Groen meer »

Reageer»

Fusie Ninove Welzijn & Volkswelzijn Dendermonde uitstellen…

Redactie : 19 juni 2018 : Politiek

Graanmarkt Ninove en zijn terrasjes Persregio DenderProvincieraadslid Bart Blommaert vraagt om de goedkeuring van een fusie tussen Huisvestingsmaatschappijen Ninove Welzijn en Volkswelzijn Dendermonde te verdagen. Aanstaande meer »

Reageer»

CD&V Haaltert met 19 nieuwe gezichten naar verkiezingen…

Redactie : 18 juni 2018 : Politiek

CD&V Haaltert volledige lijst kandidaten oktober 2018 Persregio Dender“Een bewuste keuze voor verjonging en vernieuwing met stuk voor stuk kandidaten die mensen verbinden en die tot oplossingen willen komen voor de uitdagingen waar Haaltert voor staat,” zegt meer »

Reageer»

N-VA militant wil Nederlandstalige campagnes…

Redactie : 16 juni 2018 : Politiek

David Coppens N-VA Aalst Persregio DenderGemeenteraadslid David Coppens (N-VA) roept alle partijen op om alleen in het Nederlands campagne te voeren voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober. Hij reageert daarmee op meer »

1 reactie »

Reacties zijn gesloten.