Politiek

Welkom op de pagina politiek

Alleen sp.a Geraardsbergen kan het verschil maken…

Redactie : 24 september 2018 : Politiek

Sp.a Geraardsbergen groepsfoto Persregio DenderGisteren werden de lijsten voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018 definitief afgesloten. Acht partijen zullen zich op 14 oktober presenteren aan de Geraardsbergenaars. Sp.a meer »

Reageer»

Teveel vrije ruimte in bestaande industriegebieden…

Redactie : 24 september 2018 : Politiek

Wijngaardveld Aalst Persregio DenderUit cijfers die Groen gemeenteraadslid Andreas Verleysen opvroeg blijkt dat er nog 26ha vrij beschikbare ruimte is op de bestaande industrieterreinen in Aalst. Dit betreft vrije ruimte los van meer »

Reageer»

Verkiezingsdebat met zeven Aalsterse lijsttrekkers…

Redactie : 21 september 2018 : Politiek

De Brug ontmoetingscentrum Rechteroever Aalst Persregio DenderMet de verkiezingen in aantocht begint het bij velen te kriebelen. Het is dan ook het uitgelezen moment om alle Aalsterse kopstukken rond de tafel te zetten tijdens een echt verkiezingsdebat meer »

Reageer»

Dorpsraad Heldergem organiseert verkiezingsdebat Haaltert…

Redactie : 21 september 2018 : Politiek

Haaltert doet bod op St-Martinusheem Kerksken Persregio DenderOp maandag 1 oktober organiseert de Dorpsraad Heldergem het Kopstukkendebat en dat belooft de moeite te worden, want er is keuze in overvloed met maar liefst negen partijen die dingen naar de meer »

Reageer»

Groen pleit voor een democratischer Aalst…

Redactie : 21 september 2018 : Politiek

Groen Aalst Lander Wantens en co Persregio DenderBurgerdemocratie, politieke vernieuwing, burgerbudgetten,… het zijn begrippen die in Aalst nog lang niet ingeburgerd zijn. Daar wil Groen verandering in brengen. “Democratie is voor ons meer »

Reageer»

Aalst moet meer kindvriendelijk worden vinden politici…

Redactie : 20 september 2018 : Politiek

Silke Van Vaerenbergh (CD&V) Aalst met baby Persregio DenderAalst en haar deelgemeenten moeten sterker groeien op vlak van kind- en gezinsvriendelijkheid. Daarom stelde gemeenteraadslid Silke Van Vaerenbergh (CD&V) in de gemeenteraad van september voor om het concept van BabySpots te meer »

Reageer»

GLG Haaltert met 11 kandidaten naar de verkiezingen…

Redactie : 19 september 2018 : Politiek

Goed leven in Haaltert affiche op straat Persregio DenderGLG Haaltert heeft haar huiswerk klaar voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018. De burgerbeweging trekt voor het eerst naar de stembus met een voltallige ‘voetbalploeg’ van 11 meer »

Reageer»

Stemmen voor blinden en slechtzienden kan ook in Aalst…

Redactie : 19 september 2018 : Politiek

Stemhokje voor blinden en slechtzienden Persregio DenderIn Aalst zullen kiezers met een visuele beperking op 14 oktober kunnen gebruikmaken van stemcomputers die uitgerust zijn met een audiomodule. Het is de eerste keer dat blinden en meer »

Reageer»

Sp.a kandidaten voor grootste deel uit Denderhoutem…

Redactie : 18 september 2018 : Politiek

Sp.a kandidaten uit Denderhoutem verkiezingen 2018 Persregio DenderWie dacht dat de sp.a afdeling Haaltert ging te laat komen met de bekendmaking van zijn kieslijst, heeft het verkeerd voor. De volwaardige lijst met 25 kandidaten, waarvan 13 mannen, en meer »

Reageer»

Groen Aalst hekelt gebrek aan klimaatinspanningen…

Redactie : 14 september 2018 : Politiek

Optocht klimaat Aalst Persregio DenderEen dag nadat de cijfers van het klimaatplan werden toegelicht op de commissie leefmilieu, haalt oppositiepartij Groen zwaar uit naar de meerderheid. “Ondanks de hittegolf, droogte en andere meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.