Politiek

Welkom op de pagina politiek

Stop linkse taal in het klaslokaal!…

Redactie : 16 november 2017 : Politiek

Stop linkse taal in ons klaslokaal Persregio DenderEr bereiken ons opnieuw berichten van brainwashing in de scholen van Denderleeuw. Een jongere uit het middelbaar onderwijs van een welbepaalde school in meer »

Reageer»

N-VA Ninove duidt zijn lijsttrekker aan…

Redactie : 13 november 2017 : Politiek

Marc Ost N-VA Ninove - Persregio DenderElf maanden vòòr de verkiezingen van 2018 stelt het afdelingsbestuur van N-VA Ninove haar lijsttrekker voor. Dat wordt huidig fractieleider, Joost Arents. “Ik ga met volle goesting en veel enthousiasme de verkiezingen tegemoet meer »

Reageer»

Patrick Carael en Kathy De Quick stappen mee in Samen…

Redactie : 8 november 2017 : Politiek

Kathy De Quick - Patrick Carael voor lijst Samen Ninove Persregio DenderBij de oprichting van de nieuwe politieke beweging Samen werd al benadrukt dat ze de ambitie had in 2018 naar de kiezer te trekken met een beweging die breder is dan de partijen meer »

Reageer»

Open en Liberaal Haaltert kijkt toekomst hoopvol tegemoet…

Redactie : 25 oktober 2017 : Politiek

Nieuwjaarsdrink - Haaltert Persregio DenderDe onbestuurbaarheid in Haaltert zorgde ervoor dat alle wegen open lagen om een nieuwe meerderheid te vormen. Open en Liberaal was zich daar heel goed van bewust. Toch kozen meer »

Reageer»

Sp.a vragende partij voor meer groen in de stad…

Redactie : 24 oktober 2017 : Politiek

Stijn De Bock voorzitter bij s.p.aHet Vlaams klimaatdebat wordt in alle hevigheid gevoerd, maar hoe zit het nu eigenlijk in Geraardsbergen, vragen de Geraardsbergse socialisten zich af.  In januari 2017 meer »

Reageer»

N-VA Geraardsbergen stelt lijsttrekkers verkiezingen voor…

Redactie : 22 oktober 2017 : Politiek

Lijsttrekkers N-VA Geraardsbergen Persregio DenderIn oktober 2018 trekken Johan Piron en Ilse Roggeman als tandem de lijst voor N-VA Geraardsbergen. Samen willen zij een ploeg van enthousiaste kandidaten leiden. “Wij willen onze meer »

Reageer»

Lijst van de Burgemeester zorgt voor vernieuwing…

Redactie : 16 oktober 2017 : Politiek

Lijst van Burgemeester Denderleeuw logo partijTijdens het afgelopen weekend werd LvB, wat staat voor de Lijst van de Burgemeester, officieel voorgesteld aan de kiezer in Denderleeuw. Het politieke landschap zou er in 2018 meer »

Reageer»

Vlaams Belang Denderleeuw stelt lijsttrekker voor…

Redactie : 10 oktober 2017 : Politiek

Kristof Slagmulder Vlaams Belang DenderleeuwDe Denderleeuwse afdeling van het Vlaams Belang heeft recent de lijsttrekker aangeduid voor de gemeenteraadsverkiezingen op zondag 14 oktober 2018. Lijsttrekker wordt Kristof Slagmulder meer »

Reageer»

Hugo De Waele trekt opnieuw de lijst voor CD&V Erpe-Mere…

Redactie : 9 oktober 2017 : Politiek

Hugo De Waele CD&V Erpe-Mere Persregio DenderHet partijbestuur van CD&V Erpe-Mere heeft unaniem burgemeester Hugo De Waele aangeduid als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018. De partij meer »

Reageer»

Serieus haar in de boter tussen De Jonge en D’Haeseleer…

Redactie : 6 oktober 2017 : Politiek

Ninove stadhuis aan Centrumlaan Persregio DenderGisteren heeft Guy D’Haeseleer, frontman bij de politieke partij Forza Ninove, een onverwacht telefoontje gekregen van de voorzitter van de Ninoofse gemeenteraad. Hierin heeft meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.