Politiek

Welkom op de pagina politiek

Dirk Van der Maelen verdwijnt niet volledig uit de politiek…

Redactie : 13 juli 2017 : Politiek

Sp.a Geraardsbergen groepsfoto Persregio DenderAfgelopen week kon je in diverse media lezen dat Dirk Van der Maelen in 2019 jaar stopt als volksvertegenwoordiger in Brussel. Dat klopt zegt Dirk die na 30 jaar plaats maakt in meer »

Reageer»

CD&V Geraardsbergen fietst langs lokale vakantieverblijven…

Redactie : 6 juli 2017 : Politiek

CD&V Geraardsbergen met caravan Persregio DenderCD&V Geraardsbergen organiseert deze zomer voor de 2de keer een fietstocht voor het hele gezin. Op zondag 30 juli worden de deelnemers meegenomen op een ontdekkingstocht van meer »

Reageer»

Sp.a Geraardsbergen heropent ‘t Oud Volkshuis’…

Redactie : 3 juli 2017 : Politiek

Sp.a Geraardsbergen heropent cafe t Oud Volkshuis Persregio DenderVandaag, 3 juli, hielden de socialisten in Geraardsbergen hun eerste zomercafé.  Tijdens de zomermaanden heropent de sp.a café ‘’t Oud Volkshuis’ elke maandag-voormiddag. Op meer »

Reageer»

CD&V Aalst gaat de boer op met Toernee Karavan…

Redactie : 22 juni 2017 : Politiek

CD&V Aalst Toernee Karavan Persregio DenderAlles begint met een idee, zo ook Toernee Karavan. Met de slogan “Wat als … u het voor het zeggen had” trekt Toernee Karavan deze zomer doorheen Aalst en haar deelgemeenten. meer »

Reageer»

Hedwig Redant met eigen lijst naar de volgende verkiezingen…

Redactie : 17 juni 2017 : Politiek

Redant Hedwig Erpe-Mere Persregio DenderEr zit een haar in de boter bij de plaatselijke Liberalen in Erpe-Mere. Bij de samenstelling van de kieslijsten voor volgend jaar liep één en ander niet volgens de verwachtingen meer »

1 reactie »

Haaltert krijgt toch de onroerende voorheffing…

Redactie : 15 juni 2017 : Politiek

Haaltert gemeentehuis Persregio DenderHalfweg deze week stemde het Vlaams Parlement in plenaire vergadering een decreet waardoor aan gemeenten en provincies die, door welke omstandigheden dan ook meer »

Reageer»

Ook Open Vld klampt zich tegen de sluiting van de materniteit…

Redactie : 15 juni 2017 : Politiek

Guido De Padt Open Vld Geraardsbergen Persregio DenderNaar aanleiding van een eerder verschenen persbericht deze week, waarin de Partij van de Arbeid (PVDA) uit Geraardsbergen haar ongenoegen uitte over het al dan niet sluiten van de meer »

Reageer»

De Padt opnieuw lijsttrekker gemeenteraadsverkiezingen…

Redactie : 15 juni 2017 : Politiek

Guido De Padt lijsttrekker OPen Vld Geraardsbergen Persregio DenderBurgemeester Guido De Padt wordt opnieuw lijsttrekker bij Open Vld voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van 2018, hij maakt meteen van de gelegenheid gebruik om een meer »

Reageer»

Brief van Cultuurraad aan politiekers brengt wat teweeg…

Redactie : 12 juni 2017 : Politiek

gemeentehuis-haaltert-persregio-denderDat het in Haaltert al maanden niet meer botert op gebied van besturen, wisten we al lang. Vorige week nog schreef de Haaltertse Cultuurraad, waarvan Rik De Schepper voorzitter is, een meer »

Reageer»

Nick Dobbelaere nieuwe voorzitter van PVDA Geraardsbergen…

Redactie : 8 juni 2017 : Politiek

Nick Dobbelaere nieuwe voorzitter PVDA Geraardsbergen Persregio DenderDe Geraardsbergse afdeling van de PVDA heeft Nick Dobbelaere verkozen tot nieuwe voorzitter. Guido Driessens, die in 2013 de afdeling oprichtte en sindsdien leidde, geeft de fakkel door. meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.