Politiek

Welkom op de pagina politiek

N-VA Geraardsbergen gelooft in gemeentelijke fusie…

Redactie : 24 mei 2017 : Politiek

Filip Schotte N-VA GeraardsbergenMet het oog op de volgende gemeenteraads-verkiezingen gaf de Vlaamse regering haar principiële goedkeuring aan de conceptnota ‘Stimulering vrijwillige fusie’. Die goedkeuring zet meer »

Reageer»

Vlaams Belang Denderleeuw trekt aan de alarmbel…

Redactie : 17 mei 2017 : Politiek

Denderleeuw Dorpsplein Persregio DenderHet Vlaams Belang vroeg naar jaarlijkse gewoonte de cijfers op i.v.m. het aantal inwoners, het aantal nationaliteiten en het aantal inwoners van vreemde origine. Momenteel telt meer »

Reageer»

Vlaams Belang Denderleeuw opent ‘Meldpunt Overlast’…

Redactie : 9 mei 2017 : Politiek

VB richt meldpunt voor overlast op in Denderleeuw Persregio DenderDe aanleiding voor het openen van een ‘Meldpunt Overlast’ is het toegenomen geweld en de overlast in het algemeen in Denderleeuw. Het voorbije weekend was het weer prijs. Een meer »

Reageer»

Haaltenaren moeten opdraaien voor onbestuurbaarheid…

Redactie : 6 mei 2017 : Politiek

Lisa Houtman Denderhoutem Persregio DenderOp de gemeenteraad van maart 2017 werd de gemeente Haaltert door oppositiepartijen CD&V, CL-VLD en twee schepenen en een gemeenteraadslid van Open&Liberaal voor de derde keer meer »

Reageer»

Socialisten in Aalst nemen het op voor de armere mensen…

Redactie : 2 mei 2017 : Politiek

Socialisten op 1 mei viering Aalst Persregio DenderElk jaar opnieuw tracht de socialistische beweging (sp.a) uit Aalst, de Aalstenaars en alle inwoners uit de omliggende gemeenten wakker te schudden tegen het materialisme dat her en meer »

Reageer»

Jong N-VA eert Daens met Vlaamse boodschap…

Redactie : 2 mei 2017 : Politiek

Jong N-VA Aalst eert Daens Persregio DenderOp zaterdag 29 april, aan de vooravond van 1-mei, hielden de jongeren van N-VA in Aalst een actie aan het standbeeld van Priester Daens op het Werfplein. Gemeente-raadslid David meer »

Reageer»

Burger betaalt omdat meerderheid haar werk niet doet…

Redactie : 27 april 2017 : Politiek

Duurzaam bouwen en verbouwen Persregio DenderDe Ninoofse burger betaalt de rekening omdat de meerderheid haar werk niet doet, volgens N-VA Ninove. Wie in Ninove woningen of appartementen bouwt moet ook een meer »

Reageer»

SP.a, Groen en CD&V samen naar verkiezingen in 2018…

Redactie : 20 april 2017 : Politiek

Ninove stadhuis aan Centrumlaan Persregio DenderHet Ninoofse politieke landschap wordt grondig hertekend nu de lokale afdelingen van SP.a, Groen en CD&V de handen in elkaar slaan en voor de gemeenteraads-verkiezingen van meer »

Reageer»

Vlaams Belang vragende partij vreemdelingentaks…

Redactie : 31 maart 2017 : Politiek

Denderleeuw verkeersbord Persregio DenderReeds sinds april 2013 liet het Vlaams Belang in Denderleeuw een voorstel op de agenda plaatsen, om een vreemdelingentaks in de gemeente in te voeren. Na de aankondiging van meer »

Reageer»

Jong N-VA Dender-Aalst-Oudenaarde heeft regiocoördinator…

Redactie : 13 maart 2017 : Politiek

Sybren Verhoeven regio verantwoordelijke N-VA Persregio DenderSybren Verhoeven is de nieuwe regio-coördinator van Dender-Aalst-Oudenaarde, hiermee is de politiek geëngageerde zeer opgetogen dat de plaatselijke bestuurs-ploegen zijn meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.