Politiek

Welkom op de pagina politiek

Valckenier duwt aan de kar bij ‘Lijst van de Burgemeester’…

Redactie : 15 januari 2018 : Politiek

Guy Valckenier en Jo Fonck LvD Denderleeuw Persregio DenderAlhoewel Guy Valckenier gewend is van voertuigen te verkopen, gaat hij deze keer de kar duwen bij de nieuwe partij van Jo Fonck. Tijdens een gesmaakt ontbijt, dat werd bijgewoond meer »

Reageer»

OCMW van Denderleeuw schrijft kastickets uit in Franse taal…

Redactie : 7 januari 2018 : Politiek

Kristof Slagmulder Vlaams Belang DenderleeuwVlaams Belang gemeenteraadslid Kristof Slagmulder uit Denderleeuw kreeg vandaag een kasticket in handen, afkomstig van het OCMW Denderleeuw met Frans opschrift. Blijkbaar reikt meer »

Reageer»

Groen wil gemeenteraad dichter bij de Aalstenaar…

Redactie : 14 december 2017 : Politiek

Stadhuis op Grote Markt Aalst Persregio DenderVolgens Groen is er dringend nood aan politieke vernieuwing in Aalst. “Burgers moeten meer betrokken worden bij het beleid.  De gemeenteraad moet veel transparanter.”, zo meer »

Reageer»

Nick Dobbelaere als lijsttrekker voor PVDA Geraardsbergen…

Redactie : 10 december 2017 : Politiek

Nick Dobbelaere PVDA Geraardsbergen Persregio DenderDe Geraardsbergse afdeling van de PVDA trekt met Nick Dobbelaere als lijsttrekker naar de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018. Nick Dobbelaere is een 42-jarige journalist meer »

Reageer»

Niklas Arents verkozen als jongerenadviseur…

Redactie : 6 december 2017 : Politiek

Niklas Arents jongerenadviseur N-VA Persregio DenderVorige maand vonden de verkiezingen van de Vlaamse Jeugdraad plaats. Dit is een officiële adviesraad van de Vlaamse regering. Ninovieter Niklas Arents is een van de acht meer »

Reageer»

Groen Aalst kijkt uit naar gemeenteraadsverkiezingen 2018…

Redactie : 6 december 2017 : Politiek

Groen Aalst stelt partij 2018 voor Persregio DenderBegin deze week hebben de leden van Groen Aalst zich uitgesproken over de drie belangrijkste plaatsen op de Groen lijst voor 2018. Groen kiest voor een diverse mix van sterke ervaring meer »

Reageer»

Stop linkse taal in het klaslokaal!…

Redactie : 16 november 2017 : Politiek

Stop linkse taal in ons klaslokaal Persregio DenderEr bereiken ons opnieuw berichten van brainwashing in de scholen van Denderleeuw. Een jongere uit het middelbaar onderwijs van een welbepaalde school in meer »

Reageer»

N-VA Ninove duidt zijn lijsttrekker aan…

Redactie : 13 november 2017 : Politiek

Marc Ost N-VA Ninove - Persregio DenderElf maanden vòòr de verkiezingen van 2018 stelt het afdelingsbestuur van N-VA Ninove haar lijsttrekker voor. Dat wordt huidig fractieleider, Joost Arents. “Ik ga met volle goesting en veel enthousiasme de verkiezingen tegemoet meer »

Reageer»

Patrick Carael en Kathy De Quick stappen mee in Samen…

Redactie : 8 november 2017 : Politiek

Kathy De Quick - Patrick Carael voor lijst Samen Ninove Persregio DenderBij de oprichting van de nieuwe politieke beweging Samen werd al benadrukt dat ze de ambitie had in 2018 naar de kiezer te trekken met een beweging die breder is dan de partijen meer »

Reageer»

Open en Liberaal Haaltert kijkt toekomst hoopvol tegemoet…

Redactie : 25 oktober 2017 : Politiek

Nieuwjaarsdrink - Haaltert Persregio DenderDe onbestuurbaarheid in Haaltert zorgde ervoor dat alle wegen open lagen om een nieuwe meerderheid te vormen. Open en Liberaal was zich daar heel goed van bewust. Toch kozen meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.