Politiek

Welkom op de pagina politiek

Ninoofse N-VA lijst breidt uit met Karolien De Roose…

Redactie : 26 mei 2018 : Politiek

Karoline De Roose uit Okegem bij N-VA Ninove Persregio DenderDe N-VA uit Ninove maakte vandaag bekend dat Karolien De Roose kandidaat zal zijn op haar kieslijst voor de komende verkiezingen van zondag 14 oktober 2018. Karolien De Roose, die meer »

Reageer»

LijstA laat de Aalstenaar zelf aan het woord…

Redactie : 25 mei 2018 : Politiek

Lijst A nieuwe politieke partij in Aalst 2018 Persregio DenderVandaag, resp. 25 mei 2018, was het Dag van de Buren. Vorig  jaar namen maar liefst 600.000 Belgen hieraan deel en 30 miljoen mensen over heel de wereld. In minstens 34 buurten van onze stad meer »

Reageer»

Koen Jacobs versterkt N-VA in Ninove…

Redactie : 22 mei 2018 : Politiek

Koen Jacobs bij N-VA Ninove Persregio DenderN-VA Ninove stelt Koen Jacobs voor als een van de nieuwe aanwinsten op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018. “Met Koen komt een gedreven ondernemer onze meer »

Reageer»

Sp.a Aalst gaat met verruimde lijst naar de kiezer…

Redactie : 20 mei 2018 : Politiek

Sp.a lijsttrekker Sam Van de Putte Persregio DenderSp.a Aalst gaat naar de verkiezingen met een links-progressieve open lijst. De kandidatenlijst wordt een groep die ruimer is dan de leden van sp.a of mensen uit de vakbond en mutualiteit meer »

Reageer»

Vlaams Belang Denderleeuw kieslijst is compleet…

Redactie : 20 mei 2018 : Politiek

Vlaams Belang slogan 2018 Persregio DenderNaar aanleiding van de gemeenteraads-verkiezingen op zondag 14 oktober trekt Vlaams Belang Denderleeuw met 14 vrouwen en 13 mannen naar de kiezer. Van de 27 kandidaten zijn meer »

Reageer»

Corijn en Vanderpoorten sluiten aan bij Forza Ninove…

Redactie : 14 mei 2018 : Politiek

Rudy Corijn N-VA Ninove Persregio DenderForza Ninove is blij dat de groep rond gemeenteraadsleden Rudy Corijn en Veerle Vanderpoorten beslist heeft niet apart naar de kiezer te trekken, maar gehoor te geven aan de oproep van meer »

Reageer»

Toon De Bock is kandidaat-burgemeester voor Herzele…

Redactie : 11 mei 2018 : Politiek

N-VA kandidaten lijst top 5 verkiezingen 2018Toon De Bock, huidig voorzitter van de N-VA in Herzele én woordvoerder van Vlaams viceminister-president Liesbeth Homans, zal de N-VA lijst trekken in Herzele bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. meer »

Reageer»

Open Vld Denderleeuw doet niet mee aan LvB Denderleeuw…

Redactie : 7 mei 2018 : Politiek

Els Cosyns van Open Vld naar LvB Denderleeuw Persregio DenderEen overgroot deel van de bestuursleden van Open VLD lokaal werd pas recent geconfronteerd met, zonder hun medeweten om, de reeds vele maanden lopende gesprekken tussen de meer »

Reageer»

Open Vld Ninove met 33 kandidaten naar de kiezer…

Redactie : 5 mei 2018 : Politiek

Poen Vld kandidaten 2018 Persregio DenderGisterenavond werden in een eivolle zaal Cloë te Ninove, de kandidaten voorgesteld die voor Open Vld Ninove op de kiezerlijst komen te staan voor de komende gemeenteraadsverkiezingen meer »

Reageer»

De dag dat de oranje zon in Herzele onderging…

Redactie : 3 mei 2018 : Politiek

Wouter Beke te gast bij CD&V Herzele Persregio DenderHuidige gemeente- en OCMW-raadsleden Yves Lerminiaux, Wim Impens, Katleen De Pooter en Bruno Debbaut zullen op 14 oktober 2018 geen kandidaat meer zijn voor de gemeenteraads meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.