Politiek

Welkom op de pagina politiek

Samen Ninove krijgt vorm met twee nieuwe kandidaten…

Redactie : 15 maart 2018 : Politiek

Mia De Wolf en Brigitte Van Bellingen voor Samen Ninove Persregio DenderMet Mia De Wolf (45 jaar) zet Samen een gedreven Aspelaarse op haar lijst. “Samen komt los van de traditionele politiek en net dat buiten het hokjes-denken sprak me aan.  Als cafédochter meer »

Reageer»

Open Vld Geraardsbergen hield lokale actiedag…

Redactie : 12 maart 2018 : Politiek

Open Vld Geraardsbergen lokale actiedag bij middenstanders Persregio DenderEind vorige week ging Open Vld Geraardsbergen op bezoek bij de lokale middenstand van haar stad. In plaats van een ‘Dag van de Klant’ waarbij de klanten verwend worden meer »

Reageer»

Groen Aalst trekt met jonge ploeg naar de kiezer…

Redactie : 12 maart 2018 : Politiek

Groen Aalst kandidaten gemeenteraadsverkiezingen 2018 Persregio DenderEind 2017 maakte Groen al bekend wie de lijstttrekkers voor Groen worden in oktober 2018. Lander Wantens is lijsttrekker, Fatma Yildiz staat op de tweede plaats en Andreas Verleysen duwt meer »

Reageer»

Groen Aalst reeds 30 jaar lang in gemeenteraad…

Redactie : 7 maart 2018 : Politiek

Groen Aalst kandidaten gemeenteraad Persregio DenderDe lokale Groen afdeling viert zijn 30 jarig bestaan in de Aalsterse gemeenteraad.
Op de tapasavond van de afdeling kwamen oud-, en huidige raadsleden samen.
Van links meer »

Reageer»

Lisa Houtman trekt lijst tijdens gemeenteraadsverkiezingen…

Redactie : 5 maart 2018 : Politiek

Lisa Houtman sp.a Haaltert Persregio DenderDe algemene ledenvergadering van sp.a Haaltert heeft Lisa Houtman aangesteld als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.  Lisa Houtman is momenteel schepen in Haaltert, bevoegd voor meer »

Reageer»

Sam Van de Putte op lijst van provincieraadsverkiezingen…

Redactie : 5 maart 2018 : Politiek

Sam Van de Putte stelt programma voor verkiezingen 2018 Persregio DenderZaterdag werden op het provinciaal sp.a congres in Gent de lijsten voor de Oost-Vlaamse provincieraadsverkiezingen goedgekeurd. Gemeenteraadslid Sam Van de Putte staat meer »

Reageer»

Chris Borms gelauwerd voor 24 jaar gemeenteraadslid…

Redactie : 1 maart 2018 : Politiek

Chris Lievens Borms 24 jaar gemeenteraadslid in Aalst Persregio DenderChris Lievens Borms was sinds het fusiejaar 1977 gedurende 6,5 legislaturen actief mandaatdrager in de lokale politiek (als provincieraadslid, schepen, gemeenteraadslid en als ocmw raadslid). Dat is toch wel een meer »

Reageer»

Luc Wynant heeft na 18 jaar burgervaderschap de fakkel door…

Redactie : 26 februari 2018 : Politiek

Luc Wynant CD&V geeft fakkel door Persregio DenderNa 18 jaar burgemeesterschap geeft Luc Wynant het roer door aan een nieuwe generatie die klaarstaat om Liedekerke verder uit te bouwen als de warme en gezonde gemeente meer »

Reageer»

VB vragende partij tot stopzetting samenwerking Oxfam…

Redactie : 23 februari 2018 : Politiek

Kristof Slagmulder Vlaams Belang DenderleeuwHet Vlaams Belang Denderleeuw wil dat gemeentebestuur de samenwerking met Oxfam (minstens 1 jaar) stopzet na schandaal seksuele wanpraktijken. Het schandaal met meer »

Reageer»

PVDA-voorstel op gemeenteraad in Geraardsbergen…

Redactie : 6 februari 2018 : Politiek

Patrick De Dobbelaere PVDA Geraardsbergen Persregio DenderDe gemeenteraad via livestream uitzenden op het internet, is een van de veertig voorstellen die de PVDA in Geraardsbergen aan de inwoners voorlegt in haar Grote Bevraging. “Vlaams meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.