Nieuws

Welkom op de pagina nieuws

Drievoudig goud voor Arend Tripel van Brouwerij De Ryck…

Redactie : 19 september 2017 : Nieuws

De Burght Herzele Persregio DenderOp de European Beer star in München sleept Brouwerij De Ryck met haar goudblond bier ‘Arend Tripel’ al voor de derde keer de gouden plak in de wacht in de categorie Belgian meer »

Reageer»

Fietsersbrug over de nieuwe stuursluis op de agenda…

Redactie : 19 september 2017 : Nieuws

Brug Denderplein Pierre CorneliskaaiSchepen van mobiliteit Dylan Casaer (SD&P) houdt zich aan zijn beloften omtrent het verbeteren van de fietsinfrastructuur in Aalst. De voorbije maanden raakte al bekend dat de meer »

Reageer»

Oefening noodplanning op site Tereos op 26 september…

Redactie : 19 september 2017 : Nieuws

Cirk! Aalst aan Syral toren Werfplein Aalst Persregio DenderVolgende week, dinsdag 26 september 2017 organiseert de federale dienst noodplanning van de gouverneur Oost-Vlaanderen samen met Stad Aalst, Tereos, de brandweer, de lokale en meer »

Reageer»

Solidariteitsactie rond ontslagen BBTK afgevaardigde…

Redactie : 18 september 2017 : Nieuws

OLV Ziekenhuis Aalst Persregio DenderVandaag hield de  BBTK een actie uit solidariteit met een ontslagen BBTK afgevaardigde bij het OLV Ziekenhuis in Aalst. De afgevaardigde in kwestie werd midden augustus meer »

Reageer»

Haaltert koopt systeem tegen aanslagen inrijden op publiek…

Redactie : 18 september 2017 : Nieuws

Wibbloc system met betonblokken Persregio DenderOm de veiligheid op grote evenementen in Haaltert te verhogen, kocht het Haaltertse gemeentebestuur een systeem aan dat inrijden op mensen onmogelijk maakt. Er werd gekozen meer »

Reageer»

Langere reistijden verwacht door fasewissel aan werf Ring…

Redactie : 18 september 2017 : Nieuws

Tunnelwerken Siesegemlaan Aalst Persregio DenderOp 22 september vervangt het Agentschap Wegen en Verkeer de huidige ovonde ter hoogte van de Gentsesteenweg (N9) en de Boudewijnlaan (R41) door een compacte rotonde. Alle meer »

Reageer»

Nog de week uit herstellingswerken aan riolering Zoutstraten…

Redactie : 18 september 2017 : Nieuws

De Beiaard cafe op Grote Markt Aalst Persregio DenderSinds deze morgen zijn in opdracht van Stad Aalst herstellingswerken aan de defecte rioolaansluiting ter hoogte van huisnummer 57 in de Lange Zoutstraat opgestart. De werkzaamheden vinden meer »

Reageer»

GAIA geeft voordracht voor volwassenen over dierenwelzijn…

Redactie : 18 september 2017 : Nieuws

dieren-op-de-weide-persregio-denderOp vrijdag 22 september is dierenrechten-organisatie GAIA te gast in de gemeente Denderleeuw om een voordracht te geven voor volwassenen over dierenwelzijn en rechten. Tijdens meer »

Reageer»

Stad Aalst zet in op uitbreiding fietsinfrastructuur…

Redactie : 17 september 2017 : Nieuws

Fietspomp op Werfplein in Aalst Persregio DenderOp het plein recht tegenover het administratief centrum werd een publiek toegankelijke fietspomp geplaatst. Deze gebruiksvriendelijke pomp heeft een universeel ventiel meer »

Reageer»

VZW Pajopower heeft ‘Kyotomobiel’ feestelijk ingehuldigd…

Redactie : 17 september 2017 : Nieuws

Inhuldiging van de Kyotomobiel Liedekerke Persregio DenderOnder ruime belangstelling is dit weekend ter hoogte van de Warandestraat in Liedekerke de ‘Kyotomobiel’ ingehuldigd. De Kyotomobiel is een project van de vzw Pajopower. Het meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.