Nieuws

Welkom op de pagina nieuws

Aalst evolueert verkeersmaatregelen in Blektestraat Hofstade…

Redactie : 18 januari 2018 : Nieuws

n41-aan-doorsteek-hofstade-aalst-persregio-denderHet inrijverbod (uitgezonderd plaatselijk verkeer) in een gedeelte van de Blektestraat, dat er kwam op voorstel van gemeenteraads-leden Marc Gielens en Kristof De Vos, beroerde bij meer »

Reageer»

Kwaliteit aan tafel ook in WZC van essentieel belang!…

Redactie : 18 januari 2018 : Nieuws

De Hopperank in Erembodegem opent Persregio DenderNaar aanleiding van de klachten in verband met de maaltijden in de woonzorgcentra van het Aalsterse OCMW wil voorzitter Sarah Smeyers reageren. Gedurende 2017 werden twaalf officiële meer »

Reageer»

Vraag doorgangsbewijs aan voor tijdens Carnaval Oilsjt…

Redactie : 17 januari 2018 : Nieuws

Extra beveiliging carnaval Oilsjt Aalst Persregio DenderOm veiligheidsredenen zullen er tijdens Aalst Carnaval bewaakte wegversperringen opgesteld staan langs het stoetparcours. Mensen met een voertuig moeten zich identificeren. Vraag meer »

Reageer»

Nieuwe asfaltlaag in Rijkhofstraat zorgt voor omleidingen…

Redactie : 17 januari 2018 : Nieuws

Asfalteren wegenwerken Denderstreek Persregio DenderVoor het vernieuwen van het asfalt wordt de Rijkhofstraat op het grondgebied van Erpe-Mere in deelgemeente Erondegem, tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Dit zal het geval zijn ter meer »

Reageer»

Infrabel voert werken uit aan overweg Eetsvelde in Erpe-Mere…

Redactie : 17 januari 2018 : Nieuws

Overweg spoorwegen omleiding Persregio Denderlnfrabel, de infrastructuurbeheerder van het Belgische spoorwegnet, voert vanaf donderdag 08 februari onderhoudswerken uit aan de spoorlijn 89 (Denderleeuw-Zottegem) ter meer »

Reageer»

VTI Aalst is bezig met de bouw van nieuw gebouw…

Redactie : 17 januari 2018 : Nieuws

VTI Technische school Aalst voorgevel Persregio DenderIn het Vrij Technisch Instituut te Aalst is men op dit ogenblik bezig aan de bouw van een gloednieuw gebouw voor de afdeling houtbewerking. Gisteren kwam Minister van Onderwijs Hilde meer »

Reageer»

Aalst voorziet bijkomende parkeerplaatsen op Terjoden…

Redactie : 17 januari 2018 : Nieuws

Sint-Jozefkerk Terjoden Erembodegem Persregio DenderIn een dichtbevolkte wijk van Terjoden is er al geruime tijd een onoverkomelijk gebrek aan parkeermogelijkheden. Daar komt nog eens bij dat in die buurt de heraanleg van de Geraardsbergsesteenweg meer »

Reageer»

Supporters FC Dender verliezen zitje op derby tegen Aalst…

Redactie : 16 januari 2018 : Nieuws

Terreinen FCV Dender Denderleeuw Persregio DenderHet bestuur van ‘Sfeergroep VAK H2’ is boos op het bestuur van FCV Dender, nadat laatstgenoemde weliswaar onder dwang van hogerhand, de beslissing nam om de sfeertribune tijdens meer »

Reageer»

VB Lanceert petitie tegen mogelijke komst van een moskee…

Redactie : 16 januari 2018 : Nieuws

Kristof Slagmulder Vlaams Belang DenderleeuwDe vzw Safa Dender wil in Denderleeuw een moskee openen. Ze hebben hun oog laten vallen op een gebouw in de Guido Gezellestraat dat ze willen aankopen om er een moskee in meer »

Reageer»

Stad Ninove organiseert zijn eerste spelletjesnamiddag…

Redactie : 16 januari 2018 : Nieuws

Spelodroom in Ninove geopend Persregio DenderOp woensdag 17 januari aanstaande gaat er een eerste spelletjesnamiddag door in de speelotheek te Ninove. Voor de spelnamiddag wordt er samengewerkt met de spellenclub Kierewiet uit Okegem. De spelregels worden uitgelegd en meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.