Nieuws

Welkom op de pagina nieuws

Ooit al eens gedacht aan ‘stoppen met roken’…

Redactie : 26 mei 2018 : Nieuws

Afvalbak vol sigaretten Persregio DenderIn De Spiraal te Geraardsbergen kan je op woensdag 30 mei terecht voor een sessie rond ‘stoppen met roken’. Een ervaren tabakoloog van het Maria Middelares ziekenhuis in Gent staat meer »

Reageer»

GO! Atheneum Geraardsbergen fietste voor het goede doel…

Redactie : 26 mei 2018 : Nieuws

GO! Atheneum Geraardsbergen fietst Persregio DenderDe werkgroep ‘Gezondheidsbeleid – Sport Op School’ organiseerde een 12-uren fietsmarathon op hometrainers waarbij de sportievelingen zich konden laten sponsoren. Er werd meer »

Reageer»

Spooroverweg in Veldstraat Denderleeuw afgesloten…

Redactie : 26 mei 2018 : Nieuws

Spoorwerken Infrabel Persregio DenderVanaf maandag 28 mei tot zaterdag 2 juni voert Infrabel herzieningswerken uit op de spoorlijn 90 (Denderleeuw-Aat) aan de overweg van de Veldstraat. De overweg zal volledig afgesloten zijn meer »

Reageer»

Lokaalmarkt Aalst lokt heel wat kijklustigen op Werfplein…

Redactie : 25 mei 2018 : Nieuws

LokaalMarkt Aalst zet koe op Werfplein Persregio DenderEen actie van Lokaalmarkt Aalst naar aanleiding van de Week van de Korte Keten, trok heel wat kijklustigen. Op het Werfplein in Aalst melkte en verzorgde een boer van Lokaalmarkt vrijdagmorgen meer »

Reageer»

Doorgaand verkeer op kruispunt Graanmarkt/Oude Kaai…

Redactie : 25 mei 2018 : Nieuws

Asfalteringswerken bollen van het asfalt Persregio DenderVanaf vandaag is het weer mogelijk om gebruik te maken van het kruispunt aan de Graanmarkt met de Oude Kaai en het Twijnsterplein te Ninove. Het verkeer richting Mallaardstraat meer »

Reageer»

Wandelen in de voetsporen van ‘De Grooten Oorlog’…

Redactie : 25 mei 2018 : Nieuws

Wandelen Persregio DenderDe themagroep ‘WO 1’ van de erfgoedraad van Ninove presenteert een nieuwe stadswandeling in de voetsporen van ‘De Grooten Oorlog’. De wandeling trekt niet alleen langs de bekende meer »

Reageer»

Aalsterse studenten werden getrakteerd op ijs in de blok…

Redactie : 25 mei 2018 : Nieuws

Studenten krijgen ijsje door Aalsterse schepenen Persregio DenderVan 24 mei tot 29 juni 2018  kunnen blokbeesten hun studentenkot inruilen voor een studeerplek in een beschermd monument. Zowel ’t Gasthuys – Stedelijk Museum Aalst als het meer »

Reageer»

Lokaalmarkt brengt op 25 mei de boerderij naar Aalst…

Redactie : 24 mei 2018 : Nieuws

LokaalMarkt Aalst afdeling schaap Persregio DenderOp vrijdag 25 mei staat tussen 11.00 en 12.00 uur een zuivelboer van Lokaalmarkt op het Werfplein in Aalst. De boer melkt en verzorgt de koe, middenin de stad, terwijl omstaanders toekijken. meer »

Reageer»

Duurzaamheidsbeurs op 27 mei in ‘t Kasteeltje…

Redactie : 24 mei 2018 : Nieuws

Kasteeltje in Denderleeuw Persregio DenderOp zondag 27 mei wordt het Kasteeltje en de omliggende parktuin omgevormd tot een beursvloer waar duurzame producten en diensten worden aangeprezen. Het is een ideale gelegenheid meer »

Reageer»

Leerlingen GO! Atheneum Denderleeuw en Infrabel…

Redactie : 24 mei 2018 : Nieuws

sensibiliseringsconcept van Infrabel in GO! Atheneum Denderleeuw Persregio DenderDe afgelopen dagen was er veel tumult in de media omtrent verscheidene jongeren die een gesloten overweg overstaken in de deelgemeente Welle. Op het GO! Atheneum in Denderleeuw zijn de meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.