Nieuws

Welkom op de pagina nieuws

Buurt- en straatfeesten kennen groot succes…

Redactie : 20 juli 2017 : Nieuws

Vlaanderen Feest in Denderleeuw - Persregio DenderDe zomer is de periode bij uitstek om samen met je buren gezellig samen te komen. Zo ook in Denderleeuw, want ook dit jaar zijn naar goede gewoonte de straat-en buurtfeesten een meer »

Reageer»

IBO ’t Kadeeken draait op volle toeren in juli en augustus!…

Redactie : 20 juli 2017 : Nieuws

Speelpleinwerking t Kadeeken in Ninove Persregio DenderHet initiatief voor buitenschoolse kinderopvang (IBO) ’t Kadeeken, Parklaan 13A, Ninove organiseert niet alleen voor- en naschoolse opvang tijdens het schooljaar. Ook in de meer »

Reageer»

Liedekerke past 30 km/uur regel toe over gans de lijn…

Redactie : 19 juli 2017 : Nieuws

Zone 30 km per uur in Liedekerke Persregio DenderWie deze week in de smalle straatjes, in de volksmond beter gekend als de cashkes in Liedekerke rondrijd, moet zeker op zijn teller letten. De gemeente heeft de knoop doorgehakt, vanaf meer »

Reageer»

Nieuwe openingsuren toeristisch kantoor Geraardsbergen…

Redactie : 19 juli 2017 : Nieuws

Dienst voor Toerisme Geraardsbergen Persregio DenderVanaf 1 augustus 2017 veranderen de openingsuren van het gemeentelijk toeristisch kantoor Visit in Geraardsbergen. Het info-kantoor zal voortaan open zijn van 10.00 tot meer »

Reageer»

Bewoners bezorgd rond wegtracé vervoer leemontginning…

Redactie : 19 juli 2017 : Nieuws

Ninove Diepe straten wandelroute Persregio DenderGisterenavond hebben zo’n 250 bezorgde buurtbewoners rond de wijk Hof Ter Duyst, en enkele bewoners uit buurgemeente Denderhoutem, hun licht komen opsteken tijdens een meer »

Reageer»

Denderleeuw neemt bezwaarschriften in ontvangst…

Redactie : 19 juli 2017 : Nieuws

Vlamoven kouter Denderleeuw Persregio DenderHet gemeentebestuur heeft begin deze week de bezwaarschriften van de actiegroep ‘Red de Vlamoven’ tegen de stedenbouwkundige vergunning voor het opvullen van de Vlamovenput in meer »

Reageer»

In Denderleeuw spreekt één op drie geen Vlaams…

Redactie : 18 juli 2017 : Nieuws

Denderleeuw verkeersbord Persregio DenderMet de dag van de Vlaamse gemeenschap in ons achterhoofd, is het misschien eens goed ons licht eens op te steken bij Kind en Gezin rond de cijfers van geboortes bij inwoners van Denderleeuw. meer »

Reageer»

Stad Aalst actief op zoek naar vrijwillige medewerkers…

Redactie : 18 juli 2017 : Nieuws

Autovrije zondag 2016 Persregio DenderOp zondag 17 september 2017 organiseert de stad Aalst haar jaarlijkse Autovrije Zondag. Ook dit jaar zoekt men vrijwilligers om de autovrije zone te bewaken tussen 12.00 en 19.00 uur. Elke meer »

Reageer»

Te Deum ter gelegenheid van de Nationale feestdag op 21 juli…

Redactie : 17 juli 2017 : Nieuws

Manneken pis Geraardsbergen Persregio DenderDe stad Geraardsbergen viert traditioneel het Te Deum van 21 juli met een eucharistieviering, om 10.00 uur in de Sint-Bartholomeuskerk in aanwezigheid van de vaderlandslievende meer »

Reageer»

Herstellingswerken aan de Zandbergenbrug in Zandbergen…

Redactie : 17 juli 2017 : Nieuws

Denderbrug Erembodegem Persregio DenderWaterwegbeheerder Waterwegen en Zeekanaal NV start op maandag 31 juli 2017 met herstellingswerken aan de Zandbergenbrug in Zandbergen, een deelgemeente van meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.