Nieuws

Welkom op de pagina nieuws

Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie…

Redactie : 17 maart 2018 : Nieuws

Denderleeuw gemeentehuis op Dorp Persregio Dender21 maart is wereldwijd door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie. In verschillende Vlaamse steden en gemeenten deelt Unia meer »

Reageer»

Sint-Lievens-Houtem gaat voor drie snelheidsbeperkingen…

Redactie : 17 maart 2018 : Nieuws

Gemeentehuis Sint Lievens Houtem Persregio DenderOnlangs besliste de gemeente Sint-Lievens-Houtem over de invoering van drie toegelaten snelheden op haar grondgebied. Voortaan wordt de gemeente ingedeeld in zones waar meer »

Reageer»

Asbest probleem ook vastgesteld in scholen Geraardsbergen…

Redactie : 17 maart 2018 : Nieuws

Platen in asbest gevaar voor de gezondheidBijna een vijfde van de onderzochte scholen in Vlaanderen heeft te kampen met een asbestprobleem. In heel wat gebouwen in Vlaanderen heeft men nog asbestgevelleien of centrale meer »

Reageer»

SportAG gaat voor goud op vlak van duurzaamheid…

Redactie : 16 maart 2018 : Nieuws

Oplaadpaal op zonneenergie aan Schotte Erembodegem Persregio DenderDe luchtkwaliteit in de stad is een brandend actueel onderwerp. Sportcentrum Schotte is één van de 30 opgegeven stadsgebouwen waar de volledige maand mei de luchtkwaliteit kan opgemeten worden. Zo wil het SportAG, het autonoom gemeentebedrijf van meer »

Reageer»

Intensieve Zorgen ASZ Geraardsbergen opnieuw in gebruik…

Redactie : 16 maart 2018 : Nieuws

Intensieve zorgen ASZ Campus Geraardsbergen Persregio DenderDe dienst Intensieve Zorgen van het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis op campus Geraardsbergen is opnieuw operationeel. Sinds maandag 19 februari was deze dienst gesloten door meer »

Reageer»

Gevels moeten de binnenstad van Aalst kleur geven…

Redactie : 16 maart 2018 : Nieuws

Gevelbeplanting huizen stadscentrum Persregio DenderGeveltuinen zijn een mooi alternatief voor de binnenstad en andere lokale kernen met dichte bebouwing. Zij zorgen voor een frisse en groene toets in zones waar niet altijd bomen kunnen meer »

Reageer»

Verkeershinder in Dwarsstraat Denderleeuw vanaf 19 maart…

Redactie : 16 maart 2018 : Nieuws

Rioleringswerken aan het uitvoeren Persregio DenderVanaf maandag 19 maart zal de Dwarsstraat in Denderleeuw, het gedeelte tussen de Boomgaardstraat en Valkstraat, afgesloten zijn voor doorgaand verkeer. Nu maandag start aannemer meer »

Reageer»

Stad Aalst neemt deel aan campagne CurieuzeNeuzen VMM…

Redactie : 15 maart 2018 : Nieuws

Stadsgebouwen Aalst Persregio DenderAls je ziet hoeveel file er elke dag staat op onze Vlaamse wegen, en in de centrum-steden in onze regio, denk je toch ook wel eens af en toe, ademen onze kinderen überhaupt nog meer »

Reageer»

Gelijk loon voor gelijk werk…

Redactie : 15 maart 2018 : Nieuws

ABVV Aalst aktie Equal-payday Persregio DenderGisteren voerden vakbondsmilitanten van het ABVV actie voor gelijke lonen bij gelijk werk. Op de Grote Markt van Aalst kwamen we sam Van de Putte (sp.a) tegen het lijf, samen met meer »

Reageer»

Nieuwe Ninoofse Oorlogsgazet verschijnt op 26 maart…

Redactie : 15 maart 2018 : Nieuws

Ninoofse Oorlogsgazet met centrale figuur Maurice Lievens Persregio DenderDe elfde Ninoofse Oorlogsgazet, met als centrale figuur Maurice Lievens, verschijnt op maandag 26 maart. Maurice Lievens (1886-1935), huisdokter in Ninove, maar tijdens de oorlog gemobiliseerd als legerarts, dankt meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.