Nieuws

Welkom op de pagina nieuws

Start kom maar binnen, een hart voor de buurt…

Redactie : 14 juli 2018 : Nieuws

Start kom maar binnen, een hart voor de buurt in Grimminge Persregio DenderIn de zomermaanden zal het Kom maar binnen project worden opgestart in Grimminge in samenwerking met leader, de dorpsraad van Grimminge en Samana. Alle inwoners van Grimminge meer »

Reageer»

Stad Geraardsbergen erkend kinderziekte bij Be-Alert…

Redactie : 14 juli 2018 : Nieuws

Be Alert logo meldingen via signaalOp 5 juli 2018 deed de stad Geraardsbergen mee aan een algemene test van Be-Alert naar aanleiding van de eerste verjaardag van het waarschuwingssysteem bij rampen. Er werd gekozen om een meer »

Reageer»

Muurverbond formeel gesloten met Fransen en Italianen…

Redactie : 13 juli 2018 : Nieuws

Muurverbond tussen Italie en Geraardsbergen Persregio DenderDeze week werd er een muurverbond gesloten tussen het Italiaanse Il Muro di Ca’ delPoggio, de Franse Muur van Mûr-de-Bretagne, en de Muur van Geraardsbergen. Tijdens de Giro 2014 maakte meer »

Reageer»

Jeugd heeft niks aan kibbelende meerderheidspartijen…

Redactie : 13 juli 2018 : Nieuws

Ruimte voor spelende kinderen in Aalst Persregio DenderN-VA en CD&V besturen al bijna 6 jaar. Ze zijn dus beiden verantwoordelijk voor het onderhoud van de sport- en speelterreinen in de stad. “Stop met kibbelen en zorg ervoor dat het in orde komt meer »

Reageer»

Ornelis zet Grote Markt op zijn kop tijdens 11juli-vieringen…

Redactie : 12 juli 2018 : Nieuws

Aalst Grote Markt tijdens 11juli-vieringen 2018 Persregio DenderZoals in de meeste steden en gemeenten in onze regio viert men naar jaarlijkse gewoonte de 11juli- vieringen. In de meeste gevallen gebeurt dit in het weekend in de aanloop naar 11 juli, maar in meer »

Reageer»

Kwaliteit aan tafel blijft van essentieel belang in OCMW…

Redactie : 11 juli 2018 : Nieuws

OCMW Aalst Dienstbetoon Persregio DenderOp de sociale media circuleert een oud krantenartikel dat de kwaliteit van de maaltijden in de OCMW woonzorgcentra van Aalst aanklaagt. Het artikel vermeldt geen datum, maar het werd meer »

Reageer»

Vuurwerk van 11 juli-vieringen in Aalst wordt afgelast…

Redactie : 11 juli 2018 : Nieuws

Kerstwensen met vuurwerk Persregio DenderVandaag staat Vlaanderen Feest! op het programma. De dag wordt traditiegetrouw afgesloten met een vuurwerk op de parking Keizershallen, maar door de aanhoudende droogte wordt dat nu meer »

Reageer»

Groen Ninove heeft Groene Pluim uitgereikt…

Redactie : 9 juli 2018 : Nieuws

Groene Pluim uitreiking in Ninove Persregio DenderGroen Ninove overhandigt naar goeie gewoonte jaarlijks haar Groene Pluim. Gezien de sperperiode is het dit jaar een symbolische pluim. De winnaar 2018 is de vzw Red De Diepe Straten. meer »

Reageer»

Alcoholcontroles op zondagnamiddag ‘Zomerbob’ in Aalst…

Redactie : 9 juli 2018 : Nieuws

Bob campagnes politie Denderstreek Persregio DenderDe lokale politie van Aalst hield op zondag 08 juli 2018 tussen 13.00 en 21.00 uur een verkeerscontrole, die specifiek gericht was naar het opsporen van bestuurders die rijden onder invloed van meer »

Reageer»

Jaagpad aan de Dender in Geraardsbergen weer open…

Redactie : 7 juli 2018 : Nieuws

Jaagpad aan de Dender in Geraardsbergen Persregio DenderEinde mei overlegde burgemeester Guido De Padt (Open VLD) met de bouwheer De Vlaamse Waterweg om het jaagpad langs de Dender open te stellen in afwachting van de heropstart van de werken. meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.