Nieuws

Welkom op de pagina nieuws

Merestraat afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer…

Redactie : 24 september 2018 : Nieuws

Rioleringswerken Persregio DenderIn het kader van de rioleringswerken op de Gentsesteenweg (N9) wordt de Merestraat ter hoogte van het kruispunt met de Gentsesteenweg (N9) vanaf vandaag resp. maandag 24 september meer »

Reageer»

Nieuwste project in Geraardsbergen ‘Voorlezen aan huis’…

Redactie : 24 september 2018 : Nieuws

Magische boeken vertellen meer Persregio DenderDe bibliotheek van Geraardsbergen wil kinderen tussen 4 en 8 jaar uit anderstalige en kansarme gezinnen het plezier van lezen, boeken en verhalen laten ontdekken. En wel door bij hen thuis te gaan meer »

Reageer»

Lokale politie Aalst controleerde op alcohol en drugs…

Redactie : 23 september 2018 : Nieuws

Politie combi voertuig Aalst Persregio Dender

Tijdens de nacht van 23 september 2018 tussen 00.00 en 08.00 uur heeft de lokale politie van Aalst een verkeerscontrole gehouden die specifiek gericht was naar het opsporen van bestuurders die meer »

Reageer»

Gootstraat wordt voor 7 dagen afgesloten…

Redactie : 22 september 2018 : Nieuws

Wegenwerken verbodsbord Persregio DenderIn de periode van dinsdag 25 september tot en met dinsdag 2 oktober zal de Gootstraat in Mere gedurende enkele dagen afgesloten worden voor werken in opdracht van Farys. De oude waterleiding wordt meer »

Reageer»

Aalst mikt op gezinsvriendelijke recreatie in groene omgeving…

Redactie : 21 september 2018 : Nieuws

Stadspark van Aalst - Persregio DenderUit de stadsmonitor blijkt dat Aalst nood heeft aan meer toegankelijke groen- en recreatievoorzieningen voor gezinnen met kinderen. Door de betere ontsluiting van bestaande groengebieden wil meer »

Reageer»

Evenementorganisatoren willen door dezelfde deur met stad…

Redactie : 21 september 2018 : Nieuws

Kattepeper op het Werfplein Aalst Persregio DenderAalst kent een bruisend verenigingsleven, dat voornamelijk drijft op vrijwilligerswerk van lokale organisaties. Het Aalsterse verenigingsleven slaagt erin om moeizaam te overleven. Een geschikte meer »

Reageer»

Fietsers vragen heropening van oude trambaan in Herzele…

Redactie : 21 september 2018 : Nieuws

Fietsen over bossen en heide Persregio Dendervzw ’t Uilekot en vzw Climaxi organiseerden op zondag 16 september in kader van het project Zomer(k)uren en de Week van de Mobiliteit een fietstocht langs een gedeelte van de oude tramlijn Gent meer »

Reageer»

Provincie subsidieert erfgoedprojecten in Oost-Vlaanderen…

Redactie : 21 september 2018 : Nieuws

Grote Markt Belfort Aalst Persregio DenderBegin dit jaar lanceerde de Provincie Oost-Vlaanderen nieuwe subsidiereglementen om erfgoedzorgers te steunen om voor het onroerend erfgoed op haar grondgebied te zorgen. Momenteel worden meer »

Reageer»

Activeringsbeleid OCMW boekt zeer goede resultaten…

Redactie : 21 september 2018 : Nieuws

OCMW Geraardsbergen David Larmuseau Persregio DenderHet activeringsbeleid bij het OCMW van de stad Geraardsbergen boekt zeer goede resultaten. Het aantal cliënten in een activeringstraject stijgt met de helft. In de periode 2016-2018 steeg het meer »

Reageer»

Herinrichting site Veldstraat start binnenkort…

Redactie : 21 september 2018 : Nieuws

Denderleeuw gemeentehuis op Dorp Persregio DenderDe werken aan de site Veldstraat kunnen binnen afzienbare tijd van start gaan. Na een openbare aanbesteding werden er aannemers aangesteld om de renovatie- en nieuwbouwwerken uit te meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.