Economie

Welkom op pagina economie

De Kollebloem in Herzele start een crowdfunding op…

Redactie : 26 mei 2018 : Economie

Bio boerderij De Loods Persregio DenderIedere inwoner uit de Denderregio kent het biologisch tuinbouwbedrijf De Kollebloem in Sint-Lievens-Esse. Bij Antoine De Paepe en Leen Verwimp kan je al 30 jaar terecht voor de lekkerste meer »

Reageer»

Lokale Economie Denderleeuw organiseert Outlet-markt…

Redactie : 25 mei 2018 : Economie

Outlet-markt Denderleeuw 2018 Persregio DenderDe eerste twee edities van de outlet-markt georganiseerd door de Raad Lokale Economie met steun van de gemeente waren een schot in de roos. Daar wordt op zondag 27 mei een vervolg aan meer »

Reageer»

De Nul Group installeert windturbinefunderingen in Taiwan…

Redactie : 18 mei 2018 : Economie

Jan De Nul Hofstade Aalst Persregio DenderJan De Nul Group ondertekent een ander belangrijk offshore windcontract in Taiwan voor het ontwerp, de inkoop en de installatie van de windturbinefunderingen voor het Formosa 1 meer »

Reageer»

Gezocht en gevonden: uitbaters voor het Utopia café…

Redactie : 15 mei 2018 : Economie

Aalst heeft concessionaris voor Utopiacafe Persregio DenderUtopia opent 21 juni 2018 haar deuren. Het nieuwe ontmoeting- en belevingscentrum heeft nu ook een horeca-uitbater voor de exploitatie van het Utopia café. De nieuwe uitbaters zijn meer »

Reageer»

Ninove ontvangt als 37ste titel van ‘FairTradeGemeente’…

Redactie : 15 mei 2018 : Economie

Fairtradegemeente Persregio DenderNinove heeft de fel begeerde titel FairTradeGemeente in de wacht gesleept. Dit betekent dat de stad, het OCMW, voldoende winkels, bedrijven, cafés, restaurants, scholen en meer »

Reageer»

5 mei is Topdag shopdag in winkelstraten van Aalst…

Redactie : 4 mei 2018 : Economie

Terasjesweer zomerse temperaturen Persregio DenderZaterdag 5 mei worden niet alleen aangename temperaturen voorspelt, het wordt ook een shopping hoogdag vol dans en muziek. Nog op zoek naar een geschikte outfit voor een meer »

Reageer»

Kringloopwinkels organiseren ‘Dag van de Gever’…

Redactie : 3 mei 2018 : Economie

Kringloopwinkel Dag van de Gever Persregio DenderTe veel spullen in je huis en te weinig groen op je vensterbank? Dan hebben we deze tip voor jou! Breng op zaterdag 5 mei je herbruikbare spullen naar één van De Kringwinkels in meer »

Reageer»

Jongeren geraken steeds moeilijker aan een vakantiejob…

Redactie : 3 mei 2018 : Economie

Industriepark Pamelstraat Oost Ninove Persregio DenderEen groepje Geraardsbergse jongeren signaleerde aan de stad moeilijk vakantie- of weekendwerk te vinden terwijl ze heel graag een centje willen bijverdienen. Het gaat dikwijls over meer »

Reageer»

Zaken krijgen aanmoedigingspremie voor toegankelijkheid…

Redactie : 3 mei 2018 : Economie

Starters krijgen steun van gemeentebestuur Geraardsbergen Persregio DenderHandelaars, horeca-uitbaters en zaaluitbaters uit Geraardsbergen hebben recht op een aanmoedigingspremie wanneer ze hun zaak toegankelijk maken. “We willen handels meer »

Reageer»

Meer efficiëntie: Eandis en Infrax worden één fusiebedrijf…

Redactie : 1 mei 2018 : Economie

Eandis gegouwen in Erembodegem Persregio DenderDe Aalsterse gemeenteraad schaart zich achter de fusie van de distributienet leveranciers Eandis en Infrax. Zo dragen we ons steentje bij aan de oprichting van het fusiebedrijf Fluvius meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.