Economie

Welkom op pagina economie

Pand zoekt ondernemers en creatievelingen!…

Redactie : 17 september 2018 : Economie

Huis De Bolle voor jonge ondernemers Persregio DenderHet vroegere stadsgebouw Huis De Bolle is sinds kort in handen van het Aalsterse bedrijf Mentres. Zij willen in Huis De Bolle een gecombineerd project ‘wonen-werken-winkelen’ uitwerken. In meer »

Reageer»

De Kringwinkel en HNST Jeans werken perfect samen…

Redactie : 14 september 2018 : Economie

De Kringwinkel kleding tweedehands Persregio DenderZowat overal ter Vlaamse lande kan je van 15 tot en met 30 september terecht om je oude jeans te doneren. Alle soorten jeans zijn welkom, van broek tot hemd, over nog draagbaar tot op de naad meer »

Reageer»

Staat jouw bedrijf ook op de Jobbeurs op 4 oktober?…

Redactie : 10 september 2018 : Economie

Jobbeurs VDAB Persregio DenderNa het overweldigend succes van vorig jaar, wordt er op 4 oktober door de stad Ninove in samenwerking met de VDAB opnieuw een jobbeurs georganiseerd. Zo’n regionale jobbeurs is nog steeds de meer »

Reageer»

Van welke zaak droom jij voor Aalst?…

Redactie : 6 september 2018 : Economie

Droomzaak sticker in stadscentrum Aalst Persregio DenderHeb je de Droomzaak-stickers ook al gespot op vitrines van vrije handelspanden in de winkelstraten van Aalst? Met de campagne ‘Droomzaak’ wil de stad startende ondernemers op een meer »

Reageer»

Opening van twee pop-upwinkels in Ninia Shopping Center…

Redactie : 4 september 2018 : Economie

Ninia winkelcentrum in Ninove binnen Persregio DenderTwee kandidates hebben de wedstrijd ‘Win your pop-up’ gewonnen die deze zomer door AG Real Estate werd georganiseerd. Sinds 1 september kunnen de klanten in Ninove de collectie van het Belgische meer »

Reageer»

Albert Verdeyen laat proeven op wekelijkse zaterdagmarkt…

Redactie : 12 augustus 2018 : Economie

Straatanimatie op wekelijkse markt in Aalst Persregio DenderWie afgelopen zaterdag naar de wekelijkse zaterdagmarkt in Aalst is geweest, zal ongetwijfeld zelf aan den lijve ondervonden hebben, dat de Dienst Lokale Economie en Markten er alles wil aan meer »

Reageer»

Albert Verdeyen komt in potten roeren op wekelijkse markt…

Redactie : 8 augustus 2018 : Economie

Wekelijkse groentenmarkt in Aalst Persregio DenderBezoek op zaterdag 11 augustus de grootste openluchtwinkel van Aalst, kom naar de wekelijkse zaterdagmarkt, de grootste openluchtwinkel van ‘t stad. Kom proeven en inkopen doen, en gezellig meer »

Reageer»

Stad Geraardsbergen start met digitaal horeca loket…

Redactie : 8 augustus 2018 : Economie

Veronique Fontaine politieker Geraardsbergen Persregio DenderBinnenkort implementeert Geraardsbergen het digitaal horeca loket. Dit platform zal de (startende) horeca uitbater helpen bij de opstart van een nieuwe horecazaak of de overname van een meer »

Reageer»

Geen extra toeslag meer voor betalingen via bankkaart…

Redactie : 7 augustus 2018 : Economie

Euro briefjes en stukken Persregio DenderVanaf donderdag 9 augustus 2018 mogen handelaars geen extra kosten meer aanrekenen voor elektronische betalingen met de bankkaart, via overschrijving of via domiciliëring. Dit verbod meer »

Reageer»

Voedselbanken brengen 15 tips tegen voedselverspilling…

Redactie : 4 augustus 2018 : Economie

Voedselbanken verdeling van eetwaren Persregio DenderDe Voedselbanken presenteren een mooi lijstje van concrete aanbevelingen om voedselverspilling tegen te gaan, in samenwerking met ambassadrice en voedingsdeskundige Sandra meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.