Economie

Welkom op pagina economie

Gemeente presenteert jaarverslag van 2016…

Redactie : 24 mei 2017 : Economie

Gemeentehuis Denderleeuw Persregio DenderDe publicatie van het jaarverslag is een uitgelezen moment om even stil te staan bij al het gepresteerde werk van het voorbije jaar in de gemeente Denderleeuw. Aan de hand van meer »

Reageer»

Jan De Nul Group investeert in revolutionaire schepen…

Redactie : 24 mei 2017 : Economie

Jan De Nul Group Aalst Persregio DenderDe Jan De Nul Group uit Hofstade bij Aalst breidt zijn investeringsprogramma in de sleephopperzuigers verder uit. In juli 2016 werd al een investering van drie hopperzuigers met meer »

Reageer»

Aalsterse student-ondernemer van het jaar…

Redactie : 18 mei 2017 : Economie

Ontvangst Marie Van den Broeck op stadhuis Aalst Ondernemer van het jaar 2017 Persregio DenderZelfstandigenorganisatie UNIZO verkoos de Aalsterse Marie Van den Broeck tot student- ondernemer van het jaar. Marie, zaakvoerster van My Add On, kon de jury overtuigen met meer »

Reageer»

Buurderij Geraardsbergen opent haar deuren…

Redactie : 12 mei 2017 : Economie

Buurderij in Geraardsbergen geopend Persregio DenderBoeren & Buren start in Geraardsbergen met een zogenaamde Buurderij. Inwoners van Geraardsbergen (en omstreken) kunnen via Boeren & Buren lokale en verantwoorde producten aankopen. meer »

Reageer»

Lokale Economie organiseert tweede outlet-markt…

Redactie : 10 mei 2017 : Economie

Outlet-Markt Denderleeuw Persregio DenderVorig jaar werd in gemeente Denderleeuw de eerste outlet- markt, georganiseerd door de Raad Lokale Economie met steun van de gemeente, een groot succes. De succes-formule wordt meer »

Reageer»

Fusies binnen Jan De Nul Group…

Redactie : 10 mei 2017 : Economie

Jan De Nul Hofstade Aalst Persregio DenderVenootschapsnamen Eraerts Dragages et Entreprises SA, Envisan International SA en Sol&Val SA binnen Jan De Nul Group verdwijnen vanaf 9 mei 2017. Eraerts Dragages et meer »

Reageer»

UiTPAS, al 5 jaar vrije tijd op het menu…

Redactie : 5 mei 2017 : Economie

UitPas Dender viert 5 jarig bestaan Persregio DenderOp 4 juni 2012 werd UiTPAS in Aalst, Erpe-Mere, Lede en Haaltert gelanceerd door Cultuurnet Vlaanderen, bij wijze van proefproject, ‘verder breiend’ op onze regionale kansenpas meer »

Reageer»

Geen infosessie rond Tax-on-web ondanks flauwe interesse…

Redactie : 5 mei 2017 : Economie

Ministerie Financien Ninove Persregio DenderDe infosessie ‘Tax-on-web’ die de stad Ninove op 9 mei 2017 ging organiseren, gaat niet door wegens te weinig inschrijvingen. De zitdagen van de FOD Financiën, waar je hulp krijgt meer »

Reageer»

Topdag Aalst mikt op droog weer op zaterdag 6 mei…

Redactie : 4 mei 2017 : Economie

Nieuwstraat Aalst Topdag Persregio DenderHet eerste weekend van mei is net zoals de voorbije jaren het weekend van de Aalsterse Topdag, nu zaterdag 6 mei is het Aalsterse winkelhart opnieuw in de ban van deze Topdag. Traditiegetrouw meer »

Reageer»

De Gendarmerie ‘broedplaats voor plaatselijk talent’…

Redactie : 28 april 2017 : Economie

oude-rijkswachtkazerne-in-aalst-persregio-denderDe stad Aalst en het OCMW hebben de toon gezet voor de toekomst tijdens de uitreiking van de Ondernemersaward van Broeikas op de site van de oude rijkswachtkazerne. Onder de meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.