Economie

Welkom op pagina economie

Eco & Fair winkel zet zijn deuren wagenwijd open…

Redactie : 17 maart 2018 : Economie

Fairtrade eet een appel Persregio DenderDit weekend, op zaterdag 17 en zondag 18 maart is er van 10.00 tot 17.00 uur open deur. Vandaag kan je terecht voor een ‘goej zjat kaffee’ en een nieuwe Oxfam-wijn of een fruitsapje. Zondag meer »

Reageer»

Kringloopwinkel Aalst houdt Retrodag…

Redactie : 8 maart 2018 : Economie

Retrodag in Kringwinkels Persregio DenderLiefhebbers van spulletjes uit de fifties tot de nineties kunnen op zaterdag 10 maart opnieuw hun hart ophalen. Dan is het retrodag en vind je in De Kringwinkel Teleshop Aalst meer »

Reageer»

Gemeente voert exploitatievergunning voor horecazaken in…

Redactie : 8 maart 2018 : Economie

Denderleeuw gemeentehuis op Dorp Persregio DenderSinds 1 maart 2018 voert Denderleeuw een exploitatievergunning in voor horecazaken. Horecazaken moeten immers aan regels en voorschriften voldoen in het belang van de uitbater en meer »

Reageer»

Twee-daagse opendeur bij Geraardsbergse handelaars…

Redactie : 7 maart 2018 : Economie

Stadscentrum Geraardsbergen Persregio DenderDe bittere koude de voorbije weken doet iedereen al uitkijken naar warmere tijden en de daarbij horende fleurige outfits. De lente komt eraan en we kunnen die mooie periode niet beter meer »

Reageer»

Oilsjterse ajoinkees wordt voorgesteld op Lokaalmarkt…

Redactie : 6 maart 2018 : Economie

Lokaal Markt met Oilsjterse ajoinkees Persregio DenderDe oprichters van de intussen gekende wekelijkse Lokaalmarkt aan de Denderstraat te Aalst, zijn vol lof over de komst van een Oilsjterse ajoinkees. Deze nieuwe kaassoort zal aanstaande meer »

Reageer»

Topdag, zomerbraderij en herfstshopping krijgen restyling…

Redactie : 23 februari 2018 : Economie

Aalst Grote Markt richting Molenstraat Persregio DenderEn neen, dit wordt niet aan Jani gevraagd J. De stad Aalst diende hiervoor een dossier voor projectsubsidie in bij de Provincie Oost-Vlaanderen, en met succes. Er werd een subsidie meer »

Reageer»

BIN-Z Geraardsbergen zorgt voor daling criminaliteit…

Redactie : 8 februari 2018 : Economie

Stadscentrum Geraardsbergen Persregio DenderRecent vond de jaarlijkse ledenvergadering plaats van het Geraardsbergse BIN-Z (Buurtinformatienetwerk voor Zelfstandigen). Het BINZ is een samenwerking tussen meer »

Reageer»

Acker & Go Distillery is Starter van het Jaar 2017…

Redactie : 2 februari 2018 : Economie

Acker & Go is startersondernemer van het jaar 2017 Geraardsbergen Persregio DenderOnder het goedkeurend oog van het starterscomité en de Economische Raad werd in Geraardsbergen op vrijdag 2 februari jongstleden, de trofee van Starter van het meer »

Reageer»

Woonmaatschappijen bereiden fusie voor…

Redactie : 2 februari 2018 : Economie

sociale-huisvesting-in-herzele-persregio-denderDe Dendermondse Sociale Huisvestings-maatschappijen (SHM) Volkswelzijn en Ninove Welzijn bundelen op korte termijn hun krachten en smelten samen tot 1 grote bouwmaatschappij voor meer »

Reageer»

Handelaars uit Kattestraat organiseerden tombola…

Redactie : 31 januari 2018 : Economie

Handelaars Kattestraat Aalst hielden eindejaarstombola Persregio DenderDe Kattestraat in Aalst is volledig vernieuwd en de handelaars zijn terecht fier! De periode van de werken is natuurlijk niet altijd de makkelijkste geweest, maar de handelaars zijn hierdoor juist dichter bij elkaar gekomen. Dat meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.