Economie

Welkom op pagina economie

‘Week van de verbondenheid’ in strijd met vereenzaming…

Redactie : 14 september 2017 : Economie

Voedselschorten in rusthuis Persregio DenderVan 23 september tot 1 oktober as. organiseren Samenlevingsopbouw en Bond zonder Naam de Week van de Verbondenheid. De Week van de Verbondenheid gaat meer »

Reageer»

Kotmadam acteur verwelkomt shoppers in Ninia Complex…

Redactie : 10 september 2017 : Economie

Ninia Shopping Center binnenkant Ninove Persregio DenderNaar aanleiding van het vijftien-jarig bestaan van het Ninoofse shoppingcenter Ninia, staan dit jaar nog tal van activiteiten op het programma. De handelaars vieren al een heel meer »

Reageer»

Ceci n’est pas une patate…

Redactie : 7 september 2017 : Economie

Fish Farm filmvoorstellingen Herzele Persregio DenderFilip De Bodt, Geert Lenssens en heel wat vrijwilligers trokken op met boeren van allerlei slag. Ze gingen in gesprek en filmden hen vanuit een solidair perspectief. Wat beroert de mensen die ons voedsel kweken? Ze startten in meer »

Reageer»

Ninovieters vinden massaal de weg naar de Jaarmarkt…

Redactie : 4 september 2017 : Economie

Lavendelstraat tijdens Jaarmarkt Ninove Persregio DenderDoor het zonnige weer waren een massa bezoekers afgezakt naar het Ninoofse handelscentrum om te genieten van de vee-en paardenkeuring, te kuieren langs de 140 kraampjes van meer »

Reageer»

Eten en drinken op ‘Foodmarkt’ bij de Ajuinen…

Redactie : 1 september 2017 : Economie

Aalst Grote Markt richting Molenstraat Persregio DenderIn de centrumstraten van Aalst kan je op zondag 3 september proeven van allerlei lekkers dat ter plaatse klaargemaakt wordt op de eerste ‘Foodmarkt’.‘Foodtruckfestivals zijn ons meer »

Reageer»

Tweede ‘Toer lekker Oost-Vlaams’ ook in onze regio…

Redactie : 26 augustus 2017 : Economie

Hof ten Henne Iddergem Denderleeuw Persregio DenderDe Economische Raad voor Oost-Vlaanderen organiseert op zondag 27 augustus 2017 van 10.00 tot 18.00 uur de tweede ‘Toer lekker Oost-Vlaams’. 26 producenten van meer »

Reageer»

Gezamenlijke aankoop stookolie via OCMW Geraardsbergen…

Redactie : 24 augustus 2017 : Economie

Stookolieaktie mazout bestellen Persregio DenderHet OCMW van Geraardsbergen lanceert opnieuw een campagne voor de gezamenlijke aankoop van stookolie. “Omdat de verwarming bij OCMW-cliënten die maar meer »

Reageer»

Kans bestaat dat grootste decorbouwer uit Aalst vertrekt…

Redactie : 3 augustus 2017 : Economie

Neverland bouwt decor voor TomorowlandNeverland Themepark Projects BVBA, gekend van de vele magische realisaties voor pretparken, parades en festivals verdwijnt allicht uit Aalst. De huidige site is eigendom van Jan De Nul en meer »

Reageer»

Middelen voor (BEN) maken van sociale huizen Rozendreef…

Redactie : 26 juli 2017 : Economie

sociale-huisvesting-in-herzele-persregio-denderIets meer dan 650.000 euro, dat is wat het Agentschap Innoveren & Ondernemen van Vlaams minister Muyters, dat het Vlaams EFRO-programma beheert, toekent aan de Aalsterse Sociale meer »

Reageer»

Nieuwe premieregeling voor hinder bij openbare werken…

Redactie : 21 juli 2017 : Economie

heraanleg-kattestraat-in-aalst-persregio-denderGrote wegenwerken voor je winkel, de stoep opgebroken, de weg afgesloten, …? Het overkomt elke handelaar ooit wel eens. Met wat vindingrijkheid kom je al een heel eind: je kan flyers meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.