Economie

Welkom op pagina economie

Winnaars wedstrijd zaterdagmarkt Aalst blij met trolley…

Redactie : 18 januari 2018 : Economie

Winnaars trolley marktactie Aalst Persregio DenderDe Dienst Lokale Economie uit Aalst kwam naar aanleiding van enkele verschuivingen die er plaats vonden tijdens de wekelijkse zaterdagmarkt, op het idee om in samenwerking met meer »

Reageer»

Pasco Gifts uit Aalst wint ‘Product Media Advisor Award’…

Redactie : 15 januari 2018 : Economie

Pasco Business & Promo Gifts Persregio DenderPasco Gifts dat gevestigd is in Aalst, wint ‘Product Media Advisor of the Year Award 2017′. De Product Media Advisor of the Year Award is een initiatief van het vakblad Promo Biss in meer »

Reageer»

Eerste namiddag in Lokaalmarkt meteen schot in de roos…

Redactie : 12 januari 2018 : Economie

LokaalMarkt Aalst afdeling schaap Persregio DenderVorige week vrijdag waren burgemeester en schepenen van Aalst op visite bij Lokaalmarkt, vandaag waren het de inwoners zelf die de overdekte voedingsmarkt ontdekten. meer »

Reageer»

Lokale Economie maakt prijswinnaars zaterdagmarkt bekend…

Redactie : 11 januari 2018 : Economie

Aalsterse wekelijkse markt Persregio DenderNaar aanleiding van een aantal tijdelijke verplaatsingen (in kader van het winterdorp) van bepaalde marktkramers op de zaterdagmarkt te Aalst, werd door de stad een wedstrijd meer »

Reageer»

Aalst opent overdekte markt in ‘De Gendarmerie’…

Redactie : 5 januari 2018 : Economie

Lokaal markt De Gendarmerie Aalst Persregio DenderOp 12 januari opent Lokaal een derde markt in Aalst. De boerenmarkt met bar en kinderatelier vindt elke vrijdagmiddag plaats van 15.00 tot 20.00 uur in De Gendarmerie. Op meer »

Reageer»

Aalst brengt brochure ‘Aalst heeft het voor u!’ in omloop…

Redactie : 5 januari 2018 : Economie

Sint-Jorisstraat in Aalst Persregio DenderMet de brochure ‘Aalst heeft het voor u!’ wil de stad nieuwe winkels aantrekken, en wil op die manier de troeven van Aalst winkelstad in de kijker zetten. Nu het solden zijn, beleeft meer »

1 reactie »

Huis van het Kind in Geraardsbergen krijgt subsidies…

Redactie : 29 december 2017 : Economie

David Larmuseau en Fernand Van Trimpont Geraardsbergen Persregio DenderDe Vlaamse overheid erkent en subsidieert het Huis van het Kind van het OCMW-Geraardsbergen voor de organisatie van kind- en ouderactiviteiten in het kader van de strijd meer »

Reageer»

Winnaar Ninoofse marktactie ‘Win een auto’ krijgt maand tijd…

Redactie : 28 december 2017 : Economie

Dag van de Markt Ninove december 2017 prijsuitreikung Persregio DenderAfgelopen dinsdag werd tijdens de wekelijkse marktdag, de winnaar bekend gemaakt van de marktactie ‘Win een auto’. Dit gebeurde voor de eerste maal in de geschiedenis onder meer »

Reageer»

Gezelligheid troef tijdens Overwinteren in Aalst…

Redactie : 19 december 2017 : Economie

Aalst Grote Markt tijdens eindejaar Persregio DenderAfgelopen weekend waren de meeste winkels in de charmantste stad van Oost-Vlaanderen geopend. Meteen de ideale gelegenheid om Kerstcadeautjes te kopen, en van meer »

Reageer»

Aalsterse winkel krijgt groot digitaal reclamebord cadeau…

Redactie : 18 december 2017 : Economie

Uitbaters cadeauwinkel 't Puntje op de I Aalst Persregio DenderCadeauwinkel ‘t Puntje op de i’ geselecteerd voor Telenet Business-initiatief ‘Scoor Lokaal Met Digitaal’. Wie vandaag vertoefde in Aalst, kent nu ongetwijfeld cadeauwinkel ‘t Puntje op de i’. meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.