Economie

Welkom op pagina economie

Nieuwe premieregeling voor hinder bij openbare werken…

Redactie : 21 juli 2017 : Economie

heraanleg-kattestraat-in-aalst-persregio-denderGrote wegenwerken voor je winkel, de stoep opgebroken, de weg afgesloten, …? Het overkomt elke handelaar ooit wel eens. Met wat vindingrijkheid kom je al een heel eind: je kan flyers meer »

Reageer»

Aannemer maand vroeger klaar met heraanleg Hogeweg…

Redactie : 7 juli 2017 : Economie

Hogeweg in Erembodegem vernieuwd in 2017 Persregio DenderDe handelaars van de Hogeweg in Erembodegem kunnen opnieuw opgelucht adem halen. De werken die er sinds september van vorig jaar aan de gang waren, zijn een meer »

Reageer»

Stad Aalst houd minder over door Federale taxshift…

Redactie : 7 juli 2017 : Economie

Administratief centrum Aalst Persregio DenderVanaf 2017 voelen we in de steden en gemeenten de gevolgen van de taxshift die de Belgische regering heeft doorgevoerd, dit is ook het geval voor de stad Aalst. Als lokaal bestuur haal je meer »

Reageer»

ILvA steeds zuiniger op de natuur (en op uw centen)…

Redactie : 4 juli 2017 : Economie

ILvA gebouwen in Erembodegem Persregio DenderVuilnisintercommunale ILvA werkt steeds milieuvriendelijker en dat bespaart ook (belastings)geld. Het jaarverslag 2016 van ILvA laat duidelijk zien dat er steeds efficiënter gewerkt meer »

Reageer»

Nieuwe locatie Kringwinkel ‘t Vierkant officieel geopend…

Redactie : 1 juli 2017 : Economie

Tania De Jonge in Kringloopwinkel Ninove Persregio DenderOnder ruime belangstelling werd gisteren de nieuwe vestiging van de Kringwinkel ‘t Vierkant op de Albertlaan in Ninove feestelijk geopend. Alhoewel de kringwinkel al enkele meer »

Reageer»

Haaltert en de Marktcommissie organiseren ‘Feestmarkt’…

Redactie : 28 juni 2017 : Economie

Feestmarkt in Haaltert win fiets Persregio DenderOp vrijdag 7 juli is het onder de kerktoren van Haaltert Feestmarkt, dit gaat gepaard met gratis ijsjes, een beiaardconcert en een ballonwedstrijd voor de kinderen. Verzamel op de meer »

Reageer»

Aalst bakent zijn kernwinkelgebied af…

Redactie : 28 juni 2017 : Economie

Fietstaxi Aalst Persregio DenderGisteren werd op de gemeenteraad de afbakening van het kernwinkelgebied goedgekeurd. Hierdoor kan het stadsbestuur het beleid verder uitbouwen om haar handelscentrum in meer »

Reageer»

Liedekerke steevast aan zijn wekelijkse marktdag…

Redactie : 26 juni 2017 : Economie

Oxford fiets geschonken door Markcommisie Liedekerke Persregio DenderDe marktcommissie en het Liedekerkse gemeentebestuur organiseerden zaterdag al voor de negentiende keer de Vakantie Feestmarkt met champagne. Er werden 44 flessen champagne meer »

Reageer»

Zomerbraderie in Aalst van 27 t.e.m. 30 juni…

Redactie : 25 juni 2017 : Economie

Molenstraat Opendeurt Persregio DenderHet is nog enkele dagen te vroeg voor de echte solden beginnen, maar her en der maakt men steeds meer en meer (mis)gebruik van de term koppelverkoop. Winkeliers geven meer »

Reageer»

Prijzen eerste ‘Zo Dichtbij’ in Lede zijn uitgereikt…

Redactie : 23 juni 2017 : Economie

Prijsuitreiking Zo Dichtbij in Lede Persregio DenderDe eerste editie van Zo Dichtblij, de klimaatcampagne van Bond Beter Leefmilieu, Unizo en de Gezinsbond, was in Lede onmiddellijk een schot in de roos. Tussen 29 april en meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.