Economie

Welkom op pagina economie

Cambio deelwagens in Aalst in de lift…

Redactie : 4 juli 2018 : Economie

Cambio autodelen Denderstreek Persregio DenderCambio, het systeem van autodelen, breidt uit in Aalst. Er komen 5 extra deelwagens bij, op 5 verschillende locaties. Dat brengt het totaal aantal deelwagens in Aalst op 11 en het aantal standplaatsen meer »

Reageer»

Alternatieve avondmarkt met djembé en Old Gold…

Redactie : 30 juni 2018 : Economie

Marktkramers Persregio DenderTer gelegenheid van de jaarlijkse Herzeelse avondmarkt op vrijdag 6 juli is er vanaf 17.00 uur een alternatieve markt op het buitenterrein van ‘t Uilekot. Standhouders met bio-, streek-, fairtrade meer »

Reageer»

Stad Aalst en Solva maken plannen voor bedrijventerrein…

Redactie : 28 juni 2018 : Economie

Montea vasgoedbedrijf uit Aalst bouwt bakkerij Persregio denderDe stad Aalst en Solva sluiten in juni een samenwerkingsovereenkomst om een studietraject uit te werken voor de bedrijvenzones Zuid II en Zuid III te Erembodegem. De bedoeling meer »

Reageer»

’t Fijnproevertje uit Hofstade valt in de prijzen…

Redactie : 23 juni 2018 : Economie

Fijnproevertje uit Hofstade wint prijs Groenteman van het jaar Persregio DenderFlandria, Buurtsuper.be, Boerenbond en VLAM gingen op zoek naar de meest aantrekkelijke afdeling groenten en fruit in de Vlaamse buurtsupers en speciaalzaken. Dit jaar viel ’t Fijnproevertje meer »

Reageer»

Unizo bezorgd over prioriteiten bij komende verkiezingen…

Redactie : 20 juni 2018 : Economie

Aalst Kattestraat tijdens Topdag Persregio DenderDe ondernemers in Aalst zijn positief over de realisaties tijdens de voorbije legislatuur. Maar ze zijn bezorgd over de ontwikkeling van de Tragelsite en de impact ervan op de handelskern. Er dient volop meer »

Reageer»

Kansarmoedecijfer daalt in Geraardsbergen…

Redactie : 14 juni 2018 : Economie

Armoede is geen kinderspel Persregio DenderOndanks stijgende Vlaamse trend, daalt het kansarmoedecijfer in Geraardsbergen. In 2017 scoorde Geraardsbergen 21,1% op de kansarmoede-index van Kind en Gezin. Dit wil zeggen dat de regio meer »

Reageer»

Ninove en SOLVA heeft nieuw bedrijventerrein voorgesteld…

Redactie : 12 juni 2018 : Economie

Bedrijventerrein Doorn Noord in Ninove Persrregio DenderDe stad Ninove en SOLVA hebben de ambitie om binnen de regio Zuid-Oost-Vlaanderen een kwaliteitsvol en duurzaam bedrijventerrein (23 ha) te realiseren met speciale aandacht voor meer »

Reageer»

Win een pop-up in Ninia Shopping Center te Ninove…

Redactie : 12 juni 2018 : Economie

Ninia winkelcentrum in Ninove binnen Persregio DenderBen jij een gedreven ondernemer die ruimte zoekt om een business te starten of verder uit te bouwen? Droom je ervan om jouw eigen zaak te openen in het hartje Ninove? Grijp dan nu jouw kans, en meer »

Reageer»

Eerste bedrijf in Aalst dat volledig in eigen stroom voorziet…

Redactie : 7 juni 2018 : Economie

Windmolens voor groene stroom Persregio DenderDe stad Aalst steunt visbedrijf De Troyer N.V. dat er zich onlangs kwam vestigen, in de keuze naar duurzame energie. Zonne-panelen en twee kleine windmolens voorzien het nieuwe meer »

Reageer»

Lede denkt eraan om toestellen te repareren in Repair Café…

Redactie : 7 juni 2018 : Economie

Repair cafe herstellingen Kringwinkel Persregio DenderWat doe je met een cd-speler die niet meer open kan, met een broodrooster die niet meer werkt of met een wollen trui waar gaatjes in zitten? Weggooien? Mooi niet! Red jouw kapotte spullen meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.