Economie

Welkom op pagina economie

Heel wat te beleven op ‘Supercombiné’ in Aalst…

Redactie : 17 november 2017 : Economie

Aalst Belfort op Grote Markt Persregio DenderOp zaterdagnamiddag 18 november valt er in meer dan 30 handelszaken in Aalst iets speciaals te beleven: de Supercombiné. Supercombiné staat voor een pittige combinatie van meer »

Reageer»

Muyters voorziet 924.376 euro steun aan Segers & Balcaen…

Redactie : 15 november 2017 : Economie

Segers & Balcaen in LiedekerkeMinister Muyters kent 924.376 euro transformatiesteun toe aan het Liedekerks bedrijf Segers & Balcaen. In de jaren 50 startte Segers & Balcaen als pionier met artisanaal geproduceerde meer »

Reageer»

Groen Aalst gemeenteraadslid over ‘Sociale kruidenier’…

Redactie : 14 november 2017 : Economie

fatma-yildiz-in-gemeenteraad-aalst-persregio-denderVolgens Groen Aalst gemeenteraadslid Fatma Yildiz moet het aanbod en de toegankelijkheid van de sociale kruidenier wel degelijk beter kunnen. Met enige verbazing hebben meer »

Reageer»

Stad Geraardsbergen bekommert zich om starters…

Redactie : 14 november 2017 : Economie

Startersmoment Persregio DenderGeraardsbergen wil als Startersstad een steuntje in de rug zijn voor opstartende zelfstandigen. We merken dat ook vandaag in de digitale wereld waar alle informatie via het internet meer »

Reageer»

Ruilwinkel ‘Weg & Weer’ opent zijn deuren…

Redactie : 10 november 2017 : Economie

Ingezamelde kleding Persregio DenderVanaf morgen zaterdag 11 november opent Weg & Weer, de ruilwinkel voor kinderkleding in de ajuinenstad, de deuren. Iedereen kan er kinderkleding van 0 tot 3 jaar omruilen. meer »

Reageer»

Dubbel koopplezier op traditionele- en Jaarmarkt in Aalst…

Redactie : 6 november 2017 : Economie

sint-maarten-jaarmarkt-aalst-persregio-denderHet gebeurt niet veel dat de Jaarmarkt in de omgeving van de Watertoren samenvalt met de wekelijkse traditionele zaterdagmarkt in Aalst. Nu zaterdag aanstaande, 11 november kun je meer »

Reageer»

Denderleeuw lanceert UITPAS in voorjaar 2019…

Redactie : 31 oktober 2017 : Economie

Uitpas Dender kaartDe gemeente Denderleeuw start in het voorjaar van 2019 met de UITPAS, dit is een spaarkaartsysteem voor vrijetijdsactiviteiten zoals cultuur, sport en ontspanning. Denderleeuw is meer »

Reageer»

Stad Aalst vraagt handelaars kou buiten te houden…

Redactie : 27 oktober 2017 : Economie

Molenstraat Aalst Persregio DenderTijdens de komende winterperiode worden de handelaars in Aalst aangespoord om hun winkeldeuren gesloten houden. Zo wordt onnodig energieverlies vermeden. Ga je bij één van meer »

Reageer»

Koppen lopen op Jaarmarkt in Haaltert…

Redactie : 26 oktober 2017 : Economie

Jaarmarkt in Haaltert Persregio DenderVandaag had ter hoogte van de Hoogstraat en de Stationsstraat te Haaltert de Jaarmarkt plaats, wat meteen opviel was de grote opkomst op deze jaarlijkse hoogdag. Vandaag waren meer »

Reageer»

Flying Tiger Copenhagen winkel geopend in Aalst…

Redactie : 26 oktober 2017 : Economie

Flying Tiger Copenhagen geopend in centrum Aalst Persregio DenderFlying Tiger Copenhagen zet de expansie verder en opende vandaag een nieuwe winkel in Aalst. Het Deense merk is België aan het veroveren met zijn leuke designspullen. Het meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.