Cultuur

Welkom op de pagina cultuur

De Corsari’s loodsen je door een halve eeuw hits in Ninove…

Redactie : 22 juli 2017 : Cultuur

De Corsaris Roel Vanderstukken Persregio DenderIntussen staat deel twee van de Parkconcerten Ninove 2017 voor de deur, nadat eerder Niels Destadsbader een twee-tal weken terug de concerten op gang trok, is Roel Vanderstukken meer »

Reageer»

Nationale Feestdag massaal gevierd in Denderleeuw…

Redactie : 22 juli 2017 : Cultuur

Denderleeuw tijdens Nationale Feestdag 2017 Persregio DenderVan een voltreffer gesproken, niet alleen in Brussel kan men de Nationale Feestdag vieren, de inwoners van Denderleeuw zijn gisterenavond in groten getale afgezakt naar het Dorp. meer »

Reageer»

Ninoofse zomerfoor start dit jaar dagje vroeger dan normaal…

Redactie : 20 juli 2017 : Cultuur

Kermis Ninove autoscooter Persregio DenderAangezien het morgen hoogdag is, hebben de foorkramers in overleg met de stad Ninove beslist om de foor een dagje vroeger op te starten. Dus deze keer geen vier maar vijf dagen feest. meer »

Reageer»

Denderleeuw duikt veilig de feestzomer in…

Redactie : 20 juli 2017 : Cultuur

Geena Lisa op podium Persregio DenderDenderleeuw viert de Nationale Feestdag op vrijdag 21 juli met een concert van lokale artiest Ben en topzangeressen Andrea Croonenberghs en Geena Lisa die samen Eurovisie-liedjes brengen. meer »

Reageer»

De Donderdagen komen naar Outer met circoPitanga…

Redactie : 18 juli 2017 : Cultuur

De Donderdagen met circoPitanga Persregio DenderDe Donderdagen krijgen op 20 juli een Zwitsers kleurtje. In de tuin achter het Buurthuis ‘De Pallieter’ in Outer worstelt circoPitanga met de hoofdbrekens en de opspelende zenuwen meer »

Reageer»

Ook dit jaar weer parkingconcerten ‘Kèsken Swingt’…

Redactie : 17 juli 2017 : Cultuur

Kesken Zwingt met provisoir Persregio DenderVoor de elfde maal staat Kèsken Zwingt opnieuw in voor een zomermaand vol muziek. Zoals gekend zorgt men in Kerksken elke vrijdag van augustus dat de parking bruist door meer »

Reageer»

Peiling naar cultuurcontentement bij inwoners Denderleeuw…

Redactie : 17 juli 2017 : Cultuur

Denderleeuw Parasol voorstelling Persregio DenderZes koepelorganisaties uit de cultuursector lanceerden onlangs een pittige bevraging waarmee ze naar het ‘cultuurcontentement’ bij burgers in Vlaanderen en Brussel willen peilen. Ook meer »

Reageer»

De Donderdagen scoren hoge toppen…

Redactie : 14 juli 2017 : Cultuur

De Donderdagen Oud-Strijdersplein Ninove Persregio DenderWie gisteren de moeite deed om af te zakken naar de Ninoofse binnenstad, kwam niet van een kale reis terug. Niks dan lof voor het duo Kate & Pasi uit Finland. Vanaf 19.30 uur stond de meer »

Reageer»

Frida & de Finnen komen naar De Donderdagen op 13 juli…

Redactie : 11 juli 2017 : Cultuur

Frida & de Finnen op Donderdagen Ninove Persregio DenderDe Donderdagen krijgen aanstaande donderdag, meer bepaald op 13 juli, bezoek uit het Hoge Noorden. Maar ook Frida, enthousiaste huisvrouw en fervent doe-het-zelfster, is van de partij. We trekken de lijn van de succesvolle openingsavond door meer »

Reageer»

Ninove kijkt tevreden terug op ‘Burchtstraat Zingt & Swingt’…

Redactie : 9 juli 2017 : Cultuur

Buurchtstraatfeesten Ninove Persregio DenderDe organisatoren van ‘De Burchtstraat Zingt & Swingt’ kunnen met een tevreden gevoel terugkijken op de afgelopen editie. Aan animatie ook deze keer weer geen gebrek. De weergoden meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.