Cultuur

Welkom op de pagina cultuur

Herzele organiseert de ‘Nacht van De Wattenfabriek’…

Redactie : 19 september 2017 : Cultuur

De Wattenfabriek in Herzele Persregio DenderIn 2017 viert de Wattenfabriek zijn vijfde verjaardag. Dat wordt gevierd met een Nacht van De Wattenfabriek. Op vrijdag 6 oktober 2017 kan je vanaf 19.00 uur terecht in het meer »

Reageer»

‘Song City’ de plaats waar nieuwe hits worden gecreëerd…

Redactie : 18 september 2017 : Cultuur

Song City voorstelling Herzele Persregio DenderU zal hoogstwaarschijnlijk ook al wel eens gehoord hebben van ‘Song City’, dit is een Internationale songschrijfweek. Dat wil zeggen dat gedurende een week, straffe songschrijvers die meer »

Reageer»

‘Muziek & Meer(beke)’ 3 dagen feest aan Fonteintjesmolen…

Redactie : 18 september 2017 : Cultuur

De Fonteintjesmolen in Meerbeke Persregio DenderDit voorjaar werden jarenlange restauratie-werken aan de watermolen van Meerbeke afgerond. Meteen mag Ninove zich een unieke molengemeente noemen. Met de houten staakmolen meer »

Reageer»

GC Liedekerke onderging seizoensopening met Prince…

Redactie : 18 september 2017 : Cultuur

Seizoensopener De Warande Liedekerke Persregio DenderZaterdag jongstleden werd in het Gemeenschapscentrum De Warande te Liedekerke het nieuwe seizoen opgestart. De bezoekers werden verwelkomt met een lekker glaasje meer »

Reageer»

Haaltertse bib zoekt leesbeesten…

Redactie : 18 september 2017 : Cultuur

Voorlezen in KAHO Bib Persregio DenderDe hoofdbib en het filiaal zijn op zoek naar kinderen die tussen oktober 2017 en april 2018 acht keer willen samenkomen in de bib om er te genieten van boeken en verhalen. Er zijn meer »

Reageer»

Concert Christoff & Lindsay in CC Steenoven verschuift…

Redactie : 14 september 2017 : Cultuur

Christoff in Concert Familiedag Persregio DenderWie voor het concert van Christoff & Lindsay in de Herzeelse Steenoven al kaartjes kocht hoeft niet te vrezen, het concert wordt niet afgelast maar wel verschoven. Het meer »

Reageer»

Première Xander De Rijcke ‘HHVB Tour’ in CC De Werf…

Redactie : 12 september 2017 : Cultuur

Xander De Rijcke houd het voor bekeken Persregio denderSinds vorig jaar heeft Xander De Rycke er een project bij. Naast zijn stand-up voorstellingen en podcast “Mosselen om Half Twee” trekt hij jaarlijks op tournee met “Xander De Rycke meer »

Reageer»

Denderend Provisoir in ‘The Preacher’…

Redactie : 11 september 2017 : Cultuur

Denderend Klein Provisoir met Emiel Verstraeten Persregio DenderHet team van denderend KLEIN heeft de handen in elkaar geslagen met de mensen van The Preacher op de markt van Geraardsbergen. Samen organiseren ze op vrijdag 22 september een concertavond met Emile Verstraeten. “Jaarlijks organiseren we meer »

Reageer»

Grote Antiek-, Boeren-, en Rommelmarkt in Atom…

Redactie : 11 september 2017 : Cultuur

Rommelmarkt op Terlindenplein Persregio DenderAanstaande zaterdag is het weer zover, de Feestraad van Atom organiseert in deelgemeente Denderhoutem zijn jaarlijkse Antiek-, Rommel- en Boerenmarkt op het Dorp en meer »

Reageer»

Wouter Bolangier stelt tentoon in galerij Pi Kwadraat…

Redactie : 9 september 2017 : Cultuur

Wouter Bolangier kunstwerk Persregio DenderOnder ruime belangstelling werd gisteren de galerij Pi Kwadraat heropend Eind januari veroorzaakten dakwerken een brand in galerij Pi kwadraat, verteld Paul Yperman. “We zijn meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.