Cultuur

Welkom op de pagina cultuur

Sinksenweekend ‘te voet naar Halle en kermis Ninof’…

Redactie : 29 mei 2017 : Cultuur

Muziekband Tanguera Persregio DenderNaar jaarlijkse gewoonte gaan tal van bedevaarders te voet naar de Basiliek van Halle tijdens het Sinksenweekend, het is ook in dit weekend dat Ninove en zijn inwoners zich laat verleiden aan de vele attracties tijdens de Sinksenkermis. Ninove opent de meer »

Reageer»

Filmclub NinoFilm sluit seizoen af met Turkse film ‘Mustang’…

Redactie : 27 mei 2017 : Cultuur

Film MustangVijf zussen worden na de dood van hun ouders opgevoed door hun conservatieve oom en tantes. Regisseuse Deniz Gamze Ergüven focust in dit betoverende maar ook hartverscheurend drama meer »

Reageer»

Watertorenwijk Aalst ook in de bres voor ‘Dag van de Buren’…

Redactie : 24 mei 2017 : Cultuur

Watertoren Aalst Persregio DenderDe ‘Dag van de Buren’ is een feest dat ieder jaar terugkeert, en dat je samen viert met al je buurtbewoners. In de Watertorenwijk van Aalst neemt men sinds enkele jaren deze aloude traditie meer »

Reageer»

VZW Schoonderhage in Pollare klaar voor 9de HHN Ronde…

Redactie : 24 mei 2017 : Cultuur

Ronde van Schoonderhage Pollare Persregio DenderOp Hemelvaartdag donderdag 25 mei organiseren vzw Schoonderhage en Ninove Cycling Team hun negende HHN Ronde. “Een sportief event waar iedereen aan zijn trekken komt meer »

Reageer»

Dag van de Buren niet onopgemerkt voorbij…

Redactie : 24 mei 2017 : Cultuur

Wattenfabriek Herzele Persregio DenderTijdens het laatste weekend van mei hebben miljoenen Europeanen sinds een jaar of negen de gewoonte om wat meer aandacht te besteden aan hun buren. De gemeente Herzele roept meer »

Reageer»

Park van Meesen verwacht veel volk op Dag van het Park…

Redactie : 23 mei 2017 : Cultuur

Kinderen in de tuin trekken wortels uit Persregio DenderZondag wordt het dertig graden, en waar kan je dan beter vertoeven dan in een park. Tijdens de Dag van het Park ben je welkom in het Park van Meesen, aan de Kasteelstraat te Lede. De meer »

Reageer»

Schrijf je tijdig in voor de culinaire markt ‘Ninomundo’…

Redactie : 22 mei 2017 : Cultuur

Nino Mundo in Ninove Persregio DenderHet Ninove van de 21ste eeuw is een multicultureel Ninove. Voor de vijfde keer wil de stad met NinoMundo uitgebreid aandacht schenken aan de culturele verscheidenheid in meer »

Reageer»

Nicky Jones is hoofdact op Ninoofse Seniorennamiddag…

Redactie : 20 mei 2017 : Cultuur

Nicky JonesTijdens de Seniorennamiddag op donderdag 1 juni kunnen alle senioren in Trefcentrum De Linde terecht voor een gezellige babbel, bewegingsinitiatie, een hapje en drankje en een muziek meer »

Reageer»

Gemeente Lede brengt cultuurbrochure 2017 – 2018 uit…

Redactie : 20 mei 2017 : Cultuur

GC De Volkskring Lede Persregio DenderHet gemeenschapscentrum De Volkskring van Lede liet deze week de nieuwe cultuur-brochure voor het seizoen 2017 – 2018 bij alle inwoners in de bus vallen. In deze brochure verschijnt meer »

Reageer»

Ninove laat het graag smaken tijdens een fietstocht…

Redactie : 16 mei 2017 : Cultuur

Brouwerij Van den Bossche Sint-Lievens-Esse Persregio DenderDe Dienst Toerisme uit de Wettelstad Ninove organiseert aanstaande zondag 21 mei een smakelijke fietstocht. Men fiets in, maar ook buiten groot Ninove, en men maakt een meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.