Cultuur

Welkom op de pagina cultuur

Handelsschool organiseert ‘Groot Dictee der Scholengroep’…

Redactie : 16 maart 2018 : Cultuur

Groot Dictee der Nederlandse Taal in Handelsschool Aalst Persregio DenderNaar analogie met het ‘Groot Dictee der Nederlandse Taal’ organiseert GO! De Handelsschool Aalst op woensdag 25 april het ‘Groot Dictee der Scholengroep’. De presentatie ligt meer »

Reageer»

Fotowedstrijd 2018 ‘Natuurlijk Haaltert’ in de lente…

Redactie : 15 maart 2018 : Cultuur

Terlicht Kerksken Haaltert Persregio DenderDe Dienst Leefmilieu van gemeente Haaltert nodigt de Haaltenaren ook dit jaar uit om op pad te gaan met hun fototoestel en de mooie, Haaltertse natuur te fotograferen. Anders dan meer »

Reageer»

Sociaal Huis Haaltert viert 10-jarig bestaan…

Redactie : 15 maart 2018 : Cultuur

Sociaal Huis Haaltert viert tien jaar bestaan Persregio DenderIn de gemeente Haaltert viert het Sociaal Huis nu zondag 18 maart zijn tiende verjaardag. Dat gaat gepaard met tal van activiteiten, infostanden, workshops, kinderanimatie, gratis meer »

Reageer»

Leerrijke wandeling doorheen de Faluintjesstreek…

Redactie : 14 maart 2018 : Cultuur

Wandelen Persregio DenderDe Dienst toerisme van Affligem organiseert op zondag 18 maart 2018 de ‘Hopkeesten wandeling’, vertrek aan de kerk van Essene om 14.00 uur. Maar vooreerst, wat zijn nu hopkeesten? Het meer »

Reageer»

Peter Vrag stelt boek ‘De Weerbeer’ voor…

Redactie : 14 maart 2018 : Cultuur

Peter Adriaens schreef boek De Weerbeer Persregio DenderAanstaande zondag resp. 18 maart 2018, stelt Aalstenaar Peter Adriaens, in de schrijfwereld beter gekend als Peter Vrag, zijn boek ‘De Weerbeer’ voor aan het grote publiek. Dit boek is een vervolg in de trilogie Kukulkans Meesterplan, en meer »

Reageer»

Toneelvereniging Vast als Eik speelt ‘Roddels’…

Redactie : 8 maart 2018 : Cultuur

Toneelgroep Vast als Eik speelt Roddels Persregio DenderDe toneelvereniging Vast als Eik uit de gemeente Hofstade houdt niet op te spelen, elk jaar rond deze periode brengen zij een toneelvoorstelling, dit jaar koos men voor ‘Roddels’. Het meer »

Reageer»

Op literaire vrouwendag stellen debutanten hun boek voor…

Redactie : 7 maart 2018 : Cultuur

Literaire vrouwendag in Herzele Persregio DenderOp donderdag 8 maart zet ’t Uilekot in de gemeente Herzele de Internationale Vrouwendag in ‘t zonnetje door twee vrouwelijke auteurs uit te nodigen naar. Op deze literaire meer »

Reageer»

Beker werd uitgewisseld aan winnaars Carnavalstoet Ninove…

Redactie : 5 maart 2018 : Cultuur

Overhandiging wisselbeker winnaars Carnavalstoet 2018 NinoveVeertien dagen na carnaval Ninove was het voor de Koninklijke Karnavalraad tijd om aan de winnaars van de stoet 2018 de wisselbekers te overhandigen. In de categorie zonder meer »

Reageer»

Tentoonstelling over Valerius De Saedeleer in ‘t Gasthuys…

Redactie : 1 maart 2018 : Cultuur

Valerius De Saedeleer uit Aalst Persregio DenderVanaf zaterdag 3 maart ben je welkom in het stedelijk museum ‘t Gasthuys te Aalst voor een tentoonstelling over de bekende Aalsterse schilder Valerius De Saedeleer. De deuren gaan meer »

Reageer»

Heel wat te beleven in de Bib tijdens Jeugdboekenmaand…

Redactie : 27 februari 2018 : Cultuur

Jeugdboekenmaand 2018 Persregio DenderOnder het moto ‘Eureka, wetenschap en techniek!’ doen alle Vlaamse gemeenten in onze regio een duit in het zakje, als het erop aan komt onze jeugd aan het lezen te zetten. Zo zal meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.