Cultuur

Welkom op de pagina cultuur

De Aalsterse Symfonie brengt Schubert als centraal thema…

Redactie : 17 november 2017 : Cultuur

Werf Cultureel Centrum Aalst Persregio DenderDe koninklijke symfonische kring ‘Door Eendracht Groot’ stelt in zijn herfstconcert de figuur van Franz Schubert centraal. Schubert leefde in de schaduw van Beethoven. De meer »

Reageer»

55 jaar kindercarnaval in Ninove…

Redactie : 15 november 2017 : Cultuur

Prins en Princes Kindercarnaval Ninof 2015 Persregio DenderDe Ridders in de Wortelorde uit Ninove vieren in 2018 hun 55 jaar bestaan van het Kindercarnaval. Deze jubileumeditie zal doorgaan op zaterdag 17 februari in een grote circustent meer »

Reageer»

Inschrijven als losse groep voor carnavalsstoet Ninove 2018…

Redactie : 15 november 2017 : Cultuur

De Zlielen met wagen Ninove Carnaval Persregio DenderInschrijven als losse groep kan nog tot en met 1 december 2017 door het inschrijvingsformulier te mailen naar evenementen@ninove.be of via de post op te sturen naar dienst evenementen (Oudstrijdersplein 6, Ninove). De meer »

Reageer»

Toneelvereniging Nieuw Leven speelt ‘Pension de hooizolder’…

Redactie : 14 november 2017 : Cultuur

Toneelvereniging speelt Pension de hooizolder Persregio DenderIn de Heilig Hartkring in Aalst gaat op zaterdag 2 december ‘Pension de hooizolder’ van Koninklijke Toneelvereniging Nieuw Leven Aalst in première. Het is een stuk van Willy Giles meer »

Reageer»

Ninove heeft Carnavalsaffiche voor 2018 voorgesteld…

Redactie : 13 november 2017 : Cultuur

Voorstelling Carnaval Ninove 2018 Persregio DenderAfgelopen zaterdag werd in de loods van Cloë Confectie de nieuwe carnavalsaffiche voor 2018 onder ruime belangstelling van pers en genodigden voorgesteld. Er waren dit jaar meer »

Reageer»

VocAtom is klaar voor een nieuw concert ‘Liefde is’…

Redactie : 9 november 2017 : Cultuur

Vrouwenkoor VocAtom Persregio DenderVocAtom nodigt u graag uit op zaterdag 16 december voor de première van hun tweede concert ‘Liefde is…’. In mei werd het concert onverwacht uitgesteld omdat de dirigente betrokken was meer »

Reageer»

Geraardsbergen viert 950 jaar Stadskeure in 2018…

Redactie : 8 november 2017 : Cultuur

Stadhuis Geraardsbergen Persregio DenderVolgend jaar is het groot feest in de mattentaartenstad, en viert men een volledig jaar feest. Precies 950 jaar geleden kreeg Geraadsbergen als eerste Vlaamse stad een stadskeure. Dit meer »

Reageer»

Ludo De Witte en Nick Meynen stellen hun boek voor…

Redactie : 7 november 2017 : Cultuur

Boekenwinkel Herzele Persregio DenderIn jeugdhuis ‘t Uilekot organiseert men op donderdag 16 november een dubbele boekvoorstelling. VZW Climaxi nodigt er de auteurs Ludo De Witte en Nick Meynen uit om er meer »

Reageer»

Garamondi Teater speelt ‘De ronde van Vlaanderen’…

Redactie : 6 november 2017 : Cultuur

garamondi Teater speelt 'De ronde van Vlaanderen'Het Garamondi Teater speelt op 18, 24, 25 en 26 november 2017 ‘De ronde van Vlaanderen’, in een regie van Filip Schotte. En neen, dit stuk gaat niét over de koers, noch over meer »

Reageer»

Haaltertse Cultuurraad zoekt een belleman-/vrouw…

Redactie : 3 november 2017 : Cultuur

Kunstenroute Haaltert Persregio DenderIn 2018 bestaat de Haalterse Cultuurraad 50 jaar. En dat wordt een jaar lang gevierd met allerlei culturele activiteiten. Voor die festiviteiten zoekt de Cultuurraad nog kunstenaars, een

meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.