Cultuur

Welkom op de pagina cultuur

Watertorenwijk organiseert Franse avond…

Redactie : 12 juli 2018 : Cultuur

Franse avond in Watertorenwijk te Aalst Persregio DenderVoor het derde jaar op rij organiseert de Watertorenwijk uit Aalst een Franse avond. Van ‘la douce France’ tot ‘Watertoren-Plage’, onder de platanen van het plein met pastce en cocktails, petanque en meer »

Reageer»

MuZomer’ toont schatten van Stedelijk Museum…

Redactie : 10 juli 2018 : Cultuur

MuZomer toont schatten van Stedelijk Museum Persregio DenderDonderdagen 12 en 26 juli en 9 en 23 augustus blijft ’t Gasthuys – Stedelijk Museum langer open voor ‘MuZomer’. Tussen 17.00 uur en 23.30 uur wordt telkens een erfgoedthema in meer »

Reageer»

Denderleeuw bruist op Parasol…

Redactie : 10 juli 2018 : Cultuur

Denderleeuw Parasol voorstelling Persregio DenderOp zaterdag 14 juli en zaterdag 18 augustus kan iedereen vanaf 15 uur opnieuw terecht in de mooie setting van de tuin van ’t Kasteeltje voor een zomers feestje. Het tweedaags minifestival meer »

Reageer»

Met Persregio Dender naar Mini Rock in Denderhoutem…

Redactie : 9 juli 2018 : Cultuur

Mini Rock Atom voor kids Persregio DenderWe noteren alvast zaterdag 4 augustus 2018 in onze agenda, dan vindt op de festivalweide ter hoogte van Atomsveld de 16de editie plaats van Mini Rock. Een festival dat zich enkele meer »

1 reactie »

Romeos headliners op eerste Ninoofse Parkconcerten 2018…

Redactie : 8 juli 2018 : Cultuur

De Romeos op 11 juli vieringen Aalst Persregio DenderEen druk programma moet de Ninovieter uit zijn kot halen, het staat hier werkelijk niet stil. Afgelopen vrijdag liep de OCMW-site nog vol voor de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Brazilië. Ook meer »

Reageer»

Startschot voor De Donderdagen is gegeven…

Redactie : 6 juli 2018 : Cultuur

De Donderdagen goochelaars Persregio DenderVanaf nu tot en met half augustus kan je in Ninove elke week op donderdag terecht voor acrobatie, goochelaars en straatanimatie. De eerste editie De Donderdagen zorgde gisteren al meteen voor meer »

Reageer»

Ninove viert Feest van Vlaamse Gemeenschap op 11 juli…

Redactie : 6 juli 2018 : Cultuur

Graanmarkt Ninove en zijn terrasjes Persregio DenderNinove viert het het Feest van de Vlaamse Gemeenschap op woensdag 11 juli. Het stadsbestuur presenteert een dubbel-programma in de sfeervolle ‘Tuin van Eden’ op de OCMW-site in de meer »

Reageer»

WK-wedstrijd van vrijdag doet Vlaamse vieringen uitstellen…

Redactie : 5 juli 2018 : Cultuur

Grote Markt in Geraardsbergen - Persregio DenderAangezien de Rode Duivels op vrijdagavond 6 juli hun volgende WK-wedstrijd tegen Brazilië spelen, ziet de Cultuurraad van de stad geraardsbergen zich genoodzaakt de aangekondigde Vlaanderen meer »

Reageer»

Denderleeuw feest de zomer door…

Redactie : 5 juli 2018 : Cultuur

Denderleeuw op Nationale Feestdag 2017 Persregio DenderDeze zomer organiseert de dienst Vrije Tijd heel wat bruisende activiteiten in Denderleeuw, Welle en Iddergem. Een ideale manier om vakantie te vieren in je eigen straat, buurt en meer »

Reageer»

Schatten van Vlieg in de bib van Haaltert…

Redactie : 2 juli 2018 : Cultuur

De Bib Haaltert Persregio DenderVlieg verstopt deze zomer meer dan 300 schatten op een hele hoop verschillende locaties in Vlaanderen en Brussel. Van 30 juni tot 31 augustus kunnen kinderen in familieverband een meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.