Cultuur

Welkom op de pagina cultuur

N460 gaat op vrijdagnamiddag dicht voor avondmarkt…

Redactie : 24 september 2018 : Cultuur

Kerksken Dorp avondmarkt Persregio DenderZondag 30 september en maandag 1 oktober is het kermis rond de kerk van Kerksken, een deelgemeente van Haaltert. Op vrijdagavond 28 september wordt alles op gang getrokken. Tussen meer »

Reageer»

Ninove zoekt kandidaten voor ‘prijs onroerend erfgoed’…

Redactie : 24 september 2018 : Cultuur

Oud-Strijdersplein en oud stadhuis Ninove Persregio DenderGeïnteresseerden kunnen in de Ninoofse wettelstad nog tot en met aanstaande zondag hun kandidatuur insturen om in aanmerking te komen om de eervolle ‘prijs onroerend erfgoed’ in meer »

Reageer»

Reuzengilde Geraardsbergen schreef boek ‘Kere weer om’…

Redactie : 20 september 2018 : Cultuur

Reuzengilde boek 30 jaar bestaan Persregio DenderDe Reuzengilde van Geraardsbergen bestaat 30 jaar en dat werd gisteren gevierd met een film, een boek, een komedie, een mystamp en een lied. Op 29 oktober 1988 kwam de reuzengilde voor het eerst meer »

Reageer»

Carnavalsbeurs & Werkhalfeesten met dj Regi en Sam Gooris…

Redactie : 20 september 2018 : Cultuur

Stadhuis Aalst met Carnaval Aalst Persregio DenderCarnavalliefhebbers en -verzamelaars kunnen op zaterdag 22 en zondag 23 september 2018 hun hart ophalen tijdens de Carnavalsbeurs. Snuister twee dagen in en rond de carnavalswerkhallen meer »

Reageer»

Herzele huldigt zijn “duurzame momenten”…

Redactie : 17 september 2018 : Cultuur

Wattenfabriek Herzele Persregio DenderMorgen resp. dinsdag 18 september 2018, start de Week van de Duurzame Gemeente, een initiatief van de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten vzw (VVSG). Maar liefst 81 Vlaamse gemeenten meer »

Reageer»

Garamondi Teater Geraardsbergen speelt ‘Doodswraak’…

Redactie : 16 september 2018 : Cultuur

Garamondi Teater speelt Doodswraak Persregio DenderEen grappige, psychologische en erotische thriller, sexy en bovennatuurlijk. Garamondi Teater neemt u met hun nieuwste productie Doodswraak mee op een tocht door het brein van een tweevoudig meer »

Reageer»

Gemeente Lede gaat op zoek naar schoonste dialectwoord…

Redactie : 15 september 2018 : Cultuur

Schoonste dialect in gemeente Lede 2018 Persregio DenderDe 10 Schoonste woorden van Lede en zijn deelgemeenten zijn bekend! Vanaf zaterdag 15 september staan de stemhokjes opgesteld in het gemeentehuis, de sporthal en de bibliotheken van Oordegem. meer »

Reageer»

Verenigingen worden in de kijker gezet tijdens Cultuurmarkt…

Redactie : 14 september 2018 : Cultuur

Volksspelen in Warandepark Haaltert Persregio DenderZondag 16 september vindt Cultuurmarkt Haaltert en het Belgisch Kampioenschap bellemannen plaats op en rond het Sint-Goriksplein in Haaltert. Het centrum van Haaltert ademt cultuur op meer »

Reageer»

Hunnegemfeesten editie twee op zondag 16 september…

Redactie : 12 september 2018 : Cultuur

Hunnegemfeesten delegatie met David Larmasau Persregio DenderZondag vindt in en rond de voormalige priorij Hunnegem de 2de Hunnegemfeesten plaats. ‘Dat belooft door de vele attracties opnieuw een voltreffer te worden’, zegt initiatiefnemer David Larmuseau. meer »

Reageer»

Fiesta Europa palmt Ninovieters in tijdens komend weekend…

Redactie : 11 september 2018 : Cultuur

Fiesta Europa op Centrumlaan in Ninove Persregio DenderFiesta Europa strijkt dit weekend neer in de wettelstad, je kan dus gerust spreken van het ultieme vakantiegevoel naast je deur! We kunnen ook stilaan spreken van een traditie in Ninove. Ieder meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.