Cultuur

Welkom op de pagina cultuur

Aftrap voor allereerste volxkeuken in Aalst…

Redactie : 25 mei 2018 : Cultuur

Eerste Volxkeuken in Aalst Persregio DenderBuurtwerk Parol vzw en EVA vzw slaan de handen in elkaar en richten voor het eerst een volxkeuken op in Aalst. “We willen daarbij verschillende spreekwoordelijke vliegen in één klap meer »

Reageer»

Wanneer kerk en fiets mekaar ontmoeten…

Redactie : 25 mei 2018 : Cultuur

Onkerzele fietskerk nodigt uit Persregio DenderIn het kerkenplan van Geraardsbergen is bepaald dat de kerk van Onkerzele een nevenbestemming krijgt als fietskerk. De kerk blijft beschikbaar voor liturgische diensten, maar krijgt meer »

Reageer»

Slotprogramma in spiegeltent Ninove brengt veel goeds…

Redactie : 24 mei 2018 : Cultuur

Spiegeltent Persregio DenderDe tweede editie van het tiendaagse festival ‘Feest in de Spiegeltent’ mag terugblikken op een succesvol eerste weekend. Variatie was troef met ballroom, salsa, poppentheater, retromuziek, meer »

Reageer»

Bibliotheek van Ninove is zaterdag 26 mei ‘into folk’…

Redactie : 24 mei 2018 : Cultuur

Plom Blom en Bib van Ninove Persregio DenderZaterdagmorgen 26 mei wordt de bibliotheek van Ninove een trefpunt van en voor de folkies van onze stad.  In haar maandelijkse ‘Rond Erato’-sessie zet de Ninoofse bibliotheek de meer »

Reageer»

Proffesor Eric Corijn komt spreken over mei 68…

Redactie : 22 mei 2018 : Cultuur

uilekot in Herzele Persregio DenderEric Corijn geeft op donderdag 24 mei een overzicht-analyse van de veranderde politieke toestand de laatste 50 jaar. Mei 1968 is 50 jaar geleden en dus is het opnieuw tijd voor meer »

Reageer»

Concertband Cecilia was verdammt perfect in de maat!…

Redactie : 18 mei 2018 : Cultuur

Die Verdamphte Spielerei in Geraardsbergen Persregio DenderOnder leiding van de kersverse dirigent Dominic Reynders bracht Concertband Cecilia Geraardsbergen samen met Die Verdammte Spielerei op 12 mei 2018 voor een bomvol meer »

Reageer»

Bluesy Jams zoekt zanger(es)…

Redactie : 18 mei 2018 : Cultuur

Vrij Podium Bluesy Jams in Herzele Persregio DenderBluesy Jams is het vrij podium voor muzikanten die blues-, rock- en folkmuziek spelen. Amateurs en gevorderde muzikanten jammen dan samen rond een bepaald muziekthema. Op zondag 20 mei is het thema ‘animals’, meer »

Reageer»

Haaltert blaast zesde Kunstenroute op gang…

Redactie : 16 mei 2018 : Cultuur

Kunstenroute in Haaltert logo Persregio DenderDit weekend gaat in Haaltert de zesde Kunstenroute op rij van start. Drie weekends lang is Haaltert de thuishaven voor kunstliefhebbers. Van 20 mei tot 3 juni kan je overal in meer »

Reageer»

Sinksenkermis wordt cultureel topweekend in Ninove…

Redactie : 12 mei 2018 : Cultuur

Kermis Ninove autoscooter Persregio DenderDe jaarlijkse Sinksenkermis van Ninove wordt dit jaar groter dan groot. Hij opent al op vrijdag 18 mei. Die dag start ook het tiendaagse gratis festival ‘Feest in de Spiegeltent’ op de meer »

Reageer»

Eurosong zien op groot scherm in Kaai17 te Aalst…

Redactie : 11 mei 2018 : Cultuur

EurosongOp zaterdag 12 mei 2018 is de finale van de 63ste editie van het Eurovisie Songfestival. Net zoals de voorbije jaren nodigt de Stad Aalst alle inwoners afkomstig van andere Europese landen uit om meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.