Cultuur

Welkom op de pagina cultuur

Varkenskopverkoop tijdens Sint-Antoniuskermis in Iddergem…

Redactie : 17 januari 2018 : Cultuur

Sint-Antoniuskermis Iddergem Persregio DenderOp zondag 21 januari verzamelen de ‘Eregemnaren’ opnieuw op het dorpsplein voor de Sint-Antoniuskermis en de befaamde varkenskopverkoop. “21 januari vieren we meer »

Reageer»

A Fleur De Peau in L’Atelier door Haesendonckx & Monté…

Redactie : 16 januari 2018 : Cultuur

A Fleur De Peau tentoonstelling in Aalst Persregio DenderHoe reageert huid op de aanraking van bloemen en andere elementen uit de flora? De tentoonstelling A Fleur De Peau van florale vormgeefster Annick Haesendonckx en fotografe meer »

Reageer»

Hans, Roel & Erik als drie musketiers op één podium…

Redactie : 15 januari 2018 : Cultuur

Hans De Booij - Roel Van Bambost - Erik Van NeygenMen neme drie mannen die elk een eigen mooie carrière hebben opgebouwd en je zet ze samen op een podium. In deel 1 komen ze nog achtereenvolgens elk apart aan de beurt, maar na meer »

Reageer»

‘t Uilekot houdt nieuwjaarsreceptie met eClectic Ox…

Redactie : 12 januari 2018 : Cultuur

uilekot in Herzele Persregio DenderIn jeugdhuis ‘t Uilekot te Herzele organiseert men samen met vzw Climaxi haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie op zaterdag 13 januari 2018. Vanaf 20.00 uur is er voor meer »

Reageer»

Ninoofse Carnavalsstoet loopt over nieuw parcours…

Redactie : 12 januari 2018 : Cultuur

Carnaval Ninof 2016 Persregio DenderZondag 18 februari zet de Roze Zondagstrein zich opnieuw in gang. Net als in de voorbije 57 jaar, halen Carnavalsverenigingen het onderste uit de kan en laten ons smullen van hun interpretatie meer »

Reageer»

Het Zesde Metaal komt naar Cultuurcentrum De Steenoven…

Redactie : 9 januari 2018 : Cultuur

Het Zesde Metaal band Persregio DenderHet Culturele Centrum De Steenoven maakt zich klaar voor een stomende try-out van Het Zesde Metaal. Dit concert zal plaatsvinden op donderdagavond 1 februari om 20.15 uur. meer »

Reageer»

Straffen Toebak wint nipt van Afgetrentj Driekoningen Atom…

Redactie : 7 januari 2018 : Cultuur

Straffen Toebak Driekoningen Atom 2018 Persregio DenderDriekoningen Atom is weeral eens voorbij, terwijl de meeste feestvierders nog aan het bekomen zijn van deze 51ste editie, kunnen wij u meedelen dat Straffen Toebak voor de tweede keer meer »

Reageer»

Carnavalsaffiche Oilsjt 2018 voorgesteld aan de pers…

Redactie : 5 januari 2018 : Cultuur

Voorstelling Carnavalsaffiche Aalst 2018 Persregio DenderDeze ochtend vond de persconferentie ‘Aalst Carnaval 2018’ plaats. Traditiegetrouw werd op dat moment ook de nieuwe carnavals-affiche voorgesteld, die dit jaar van de hand van de meer »

Reageer»

Tentoonstelling ‘Beeldende kunst en poëzie’ in de bib…

Redactie : 5 januari 2018 : Cultuur

Bibliotheek Geraardsbergen Persregio DenderTot eind februari vindt in de bibliotheek van Geraardsbergen de tentoonstelling ‘Beeldende kunst en poëzie’ plaats. Deze tentoonstelling brengt exclusief werk van hoofdzakelijk meer »

Reageer»

Driekoningenvieringen gevrijwaard van sneeuw maar wel nat…

Redactie : 4 januari 2018 : Cultuur

Driekoningen Atom copyright Persregio DenderZoals de weersvoorspellingen eruit zien, is de kans groot dat het tijdens het komende weekend gaat regenen, dit is ook het weekend waarop verschillende Driekoningenfeesten plaats meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.