Wie afgelopen zaterdag naar de wekelijkse zaterdagmarkt in Aalst is geweest, zal ongetwijfeld zelf aan den lijve ondervonden hebben, dat de Dienst Lokale Economie en Markten er alles wil aan doen om het de bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken. Onder een heerlijk zonnetje was het lekker kuieren tussen de vele kramen, die er elke week weer opnieuw de ajuinen de kans bieden zich vers koopwaar aan te schaffen. Deze keer ging men nog een stapje verder. De marktkramers lieten de bezoekers proeven van allerlei eigen specialiteiten, en een plaatselijke muziekband zorgde voor de juiste toon.
Zo ook Albert Verdeyen, de Brusselse Ket en topchef die we kennen van radio en televisie, stond onder het goedziend oog van Dirk Martens in de potten te roeren, terwijl hij niet terugdeinsde af en toe een grapje te maken. Bekijk de reportage die we voor je meebrachten, het is in ieder geval ‘nen toffe ket’ die houd van lekker eten klaarmaken.